Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4

#51 12-01-2014 o 13h21

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Informuję o dopisaniu nowych działów, które pojawią się w gazetce, do przeczytania tutaj: KLIK

W dalszym ciągu poszukujemy redaktorów do głównych działów!
Poszukujemy również kogoś, kto poprowadziłby np. warsztat rysunku!

Zgłoszenia przyjmujemy na maila: missfashionnewsletter@gmail.com

Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (12-01-2014 o 15h41)

#52 12-01-2014 o 13h54

Miss'całkiem całkiem
Itasagi
...
Miejsce: Toruń

Pisanie to nie moja działka, zwłaszcza kiedy mam ustalony termin... Choć jeśli chodzi o rysunki to mogę wspomóc. Warsztatu rysunkowego się nie podejmę, bo mój styl jest chyba zbyt niecodzienny i mało osób byłoby zainteresowane jak to działa. Ale jeśli będzie potrzeby jakiś bazgroł, albo cokolwiek, z chęcią użyczę moich "zdolności" ^^

#53 12-01-2014 o 13h57

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Czy ja mogę zaklepać bycie felietonistą? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I czy w zgłoszeniu mam napisać coś w rejonach MF, czy mogę posłać próbkę tekstu innego felietonu, jaki do innej gazety kiedyś pisałam? ^^

#54 12-01-2014 o 14h18

Miss'na całego
Kosia1
...

Itasagi, jak najbardziej możesz podsyłać swoje rysunki wraz z opisem, szczególnie jeśli są oryginalne i niecodzienne jak to nazwałaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

Foxglove, możesz zaklepać, felieton może być  na każdy temat, nawet opis Twego codziennego dnia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Możesz podesłać do nas to co już kiedyś napisałaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tylko proszę o cenzurę, czyli 0 przekleństw, nawet w złagodzonej formie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#55 12-01-2014 o 14h19

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Na ogół do gazety pisze się bez przekleństw, więc to nie będzie problem ;] Już posyłam aplikację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#56 12-01-2014 o 14h23

Miss'Żółtodziób
...

Dziewczyny, bardzo zależałoby mi na tym, abyście do 15 stycznia ustaliły wszystkie szczegóły (kto zajmuje się czym, plany, terminy itd.), tak żebym mogła przedstawić cały konstrukt Emmie, oraz żeby miała czas, aby mi odpowiedzieć.
Nie jestem pewna, czy premiera wypali 20, czy nie trochę później, ale jeszcze zobaczymy: wszystko zależy od obecności Emmy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#57 12-01-2014 o 14h24

Miss'na całego
Kosia1
...

Cohelia myślę, że do 15 wszystko bedzie uzgodnione /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam cały zamysł już jak to będzie wyglądać i w jaki sposób się odbywać więc opisz ewszystko tak, byś mogła Emmie przedstawić. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#58 12-01-2014 o 14h25

Miss'Żółtodziób
...

Cohelia napisał

Dziewczyny, bardzo zależałoby mi na tym, abyście do 15 stycznia ustaliły wszystkie szczegóły (kto zajmuje się czym, plany, terminy itd.), tak żebym mogła przedstawić cały konstrukt Emmie, oraz żeby miała czas, aby mi odpowiedzieć.
Nie jestem pewna, czy premiera wypali 20, czy nie trochę później, ale jeszcze zobaczymy: wszystko zależy od obecności Emmy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Postaramy się wyrobić i damy ci znać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#59 12-01-2014 o 16h14

Miss'na całego
Kosia1
...

Poszukujemy kogoś kto zająłby się przeglądem defilady i wyszukiwał dla nas perełki, które nie zostały docenione w finałach!
Poszukujemy również dziewczyny która poprowadziła by dział kosmetyczny!

Zgłoszenia można przesyłać do nas do godziny 00:00 dnia 14 stycznia!

#60 12-01-2014 o 19h08

Miss'wow
KimDallas
...

Przesłałam kolejne opowiadanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam nadzieję, że się spodoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#61 12-01-2014 o 19h26

Miss'na całego
Kosia1
...

Super, jak tylko będe miała chwilkę czasu późniejszym wieczorem to przeczytam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dużo dziewczyn już się zgłosiło ze świetnymi pomysłami, ale jeżeli Ty, która akurat to czytasz masz jakiś pomysł czy sugestię - pisz do nas śmialo! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Powoli zbieramy ekipę, której może nam pozazdrościć wiele innych forum. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (12-01-2014 o 19h26)

#62 12-01-2014 o 21h27

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ja bym prosiła tylko o zaklepaniu ciutki miejsca dla moderatorów - czasem są rzeczy, o których chciałybyśmy przypomnieć, coś ogłosić, a rzeczy te nie są zbyt ważne, by od razu tworzyć temat w "aktualnościach" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#63 12-01-2014 o 21h30

Miss'na całego
Kosia1
...

Nie ma problemu, zawsze można przesłać do nas jakieś ogłoszenie czy 'przypominajkę' i pojawi się ona w najnowszym numerze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ciesze się, że moderatorzy będą chcieli również z nami współpracować i jak najbardziej zachęcam do tego. Mogą się również pojawiać 'przypominajki' w stylu jaką wielkość powinna mieć sygnatura, jak dodać avatar czy odpowiedź na pytanie które trapi większość użytkowniczek:)

#64 14-01-2014 o 13h05

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Skoro są recenzje anime, to może także recenzje książek/filmów/muzyki? Bardzo chętnie machnę takowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

#65 14-01-2014 o 13h09

Miss'na całego
Kosia1
...

Lillchen, oczywiście, mogą być nawet jakieś rosyjskie, przybliżyłabyś nam w ten sposób trochę literaturę naszych bądź co bądź sąsiadów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Bardzo chętnie przyjmiemy wszystko co napiszesz pod naszym adresem mailowym, jeśli nie będziesz miała czasu aby zrobić to do jutra to możesz coś do nas wysłać nawet po ukazaniu się 1 numeru. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#66 14-01-2014 o 16h20

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Myślę nie tylko o rosyjskim, a recenzję mam gotową /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Podesłać na priva czy na jakiś mail?
I gdyby były jakieś życzenia co do recenzji - jakie gatunki, czy książki świeże, czy raczej nieco starsze, też chętnie się dostosuję.

#67 15-01-2014 o 08h14

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Jako, że już wiadomo jakie działy mniej więcej będą to ja nie mogę się doczekać: felietonów foxglove oraz recenzje książek.
Wydaje mi się, że jej felietony będa bardzo ciekawe i interesujące ;3
Z chęcią się dowiem czy ktoś podziela mój gust w kwestii książek i jakie ksiażki poleca do przeczytania.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#68 16-01-2014 o 11h18

Miss'na całego
Kosia1
...

Cześć dziewczyny, czy na pewno wszystkie dostałyście maila z testem gazetki? Jeśli nie to proszę o PW. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

(oczywiście to pytanie do redaktorek)

#69 18-01-2014 o 11h51

Miss'Żółtodziób
...

@Parmesan Tak jak chcesz to nie ma problemu tylko wyślij do nas maila z formularzem i jak się naradzimy to ci odpiszemy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#70 22-01-2014 o 22h06

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Super pomysł, ale nie sądzę, by znalazło się dla mnie miejsce... ;c
Ale pomysł świetny, tylko nie wiem, gdzie gazetka będzie się pojawiać.

#71 23-01-2014 o 15h58

Miss'Żółtodziób
...

Paululusia napisał

Super pomysł, ale nie sądzę, by znalazło się dla mnie miejsce... ;c
Ale pomysł świetny, tylko nie wiem, gdzie gazetka będzie się pojawiać.

Skąd wiesz,że nie ma dla ciebie miejsca?
Powiedz co chciała byś robić i wyślij formularz.
A co do gazetki to będzie nowy wątek specjalnie dla gazetki zrobiony przez administratorkę/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#72 27-01-2014 o 17h59

Miss'na całego
Kosia1
...

Informuję, że I Numer Miss Fashion już się pojawił. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Gdzie? Poszukaj. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (27-01-2014 o 17h59)

#73 28-01-2014 o 00h47

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Czytam właśnie waszą gazetkę (?) i oderwać się nie mogę *.*
Świetne, oby tak dalej!
A co do wysyłania formularza to nie jestem pewna, ale chciałabym się zająć działem rozrywki, robić testy itp.
Tylko w tym problem, że na razie moim jedynym programem  graficznym jest Paint...

#74 28-01-2014 o 10h07

Miss'na całego
Kosia1
...

Hehe, bardzo dziękujemy za miły komentarz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Co do działu rozrywki to mogą być to np. zabawne psychotesty, horoskop z przymrużeniem oka i niekoniecznie potrzebna będzie Ci do tego grafika /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Tak więc próbuj coś skrobnąć i przesyłaj!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#75 28-01-2014 o 13h15

Miss'Sensei
dona2
...

Jestem pod wielkim wrażeniem efektów Waszej pracy. Artykuły są pisane lekko, z  dozą humoru, są ciekawe i przyjemnie je się czyta. Wyobrażałam sobie jednak, że to będzie w formie czasopisma: strona główna (np. zdjęcie Miss, która wygrała i tytuł, albo coś w tm stylu), spis treści itd, ale widzę, że zrobiłyście to w formie bloga. Ale nie, że mi się nie podoba, tylko miałam po prostu inne wyobrażenie. Jeszcze raz gratuluję świetnej roboty !!!!!! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i czekam na następny numer xD

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4