Chodzi o ten kursor z "I love you"? Wiem. XD Nie znalazłam nic pasującego. :v
Oto chodzi:
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (20-09-2015 o 20h41)
Strony : 1 ... 39 40 41 42 43 ... 74
Chodzi o ten kursor z "I love you"? Wiem. XD Nie znalazłam nic pasującego. :v
Oto chodzi:
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (20-09-2015 o 20h41)
Nie lubię udziwnionych kursorów, a ten jest bardzo dziwny XD
Julko mi ta ikonka działa, jeśli o to chodzi xD

Aaa, to dobrze. ^^ Już zmieniam ten kursor. Sama zrobię! XD
Że się tak wtrącę w rozmowę: co to (kto to?) GD? D:

GD czy też G.Dragon to wokalista/raper z koreańskiego popowego zespołu BigBang ^^.
A jeszcze szybciej, gość z zestawu Julki.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (20-09-2015 o 20h47)

Ja tam nazywam go Gwardią Dumbledore'a XDD
Niv, oglądałaś może King of Thorn?
Kolejne anime, które jest na szarym końcu mojego "ogarniania".
Ostatnio trafiam tylko na takie #przegrywżycia
Hahaha, Iremi, padłam XD
Chcę już iść w kimę, a muszę czekać aż królik wyjdzie zza szafy żeby go w klatce zamknąć : d
Ostatnio zmieniony przez Steno (20-09-2015 o 20h49)
Zrobiłam kursor z GD.
Ciekawe jak zareaguje na to Momencik. XD
Hahah już sie nie mogę doczekać żeby to zobaczyć :'D A jestem na foniku więc gunwo zrobie xc
Widzę, że SCM poszedł, Jull : P
No no. Powoli stronka się rozwija.
O! To z kinówek jest jeszcze Origin i O Dziewczynie, Która Skakała Przez Czas (czy tam W Czasie). Nie znam angielskiej/japońskiej pisowni xd
O ile to pierwsze było...hmf, dziwne, tak drugie nawet fajne tylko koniec do bani trochę :`D
Kurcze, też miałam brać się za DN, ale kuzynka mi wszystko wypaplała ;A; i już nawet patrzeć nie idzie na to anime.
Ostatnio zmieniony przez Steno (21-09-2015 o 08h58)
Mam liste takich "klasykow", ktore bym chciala obejrzec tylko po to, zeby rozumiec referencje zartow w internecie. XD
Kiedys zaczelam ogladac Inuyashe, ale nie moglam znalezc wiekszosci odcinkow to przestalam. Tak samo mialam z Ranma 1/2. I z Sailor Moin, dotarlam chyba tylko do 150 odcinka. D:

Niedawno skończyłam InuYashę ;A; kocham.
A wszystkie odcinki powinny być na animeon.pl
Eeej! Tez planowałam obejrzeć klasyki XD (elo), Ale Sailorki odstraszyły mnie głosami. Za nic nie idzie ich słuchać.
Kurrrrrrrde. Muszę się do 23 dostać do Łodzi, a nie mam jak ;A:
Jak wyślę jutro (22) papiery pocztą (a termin jest do 23) to mi to uznają jak dojdzie 24 czy później? ;A;
Jak tam zadzwonię jeszcze raz, babka mnie zabije X`D
Oj no Sailor Moon i laski w starych anime strasznie drą japska. XD i maja mega piskliwe, irytujace glosiki, to fakt, ale co sie obsmarkałam na finałach serii SM i nawzruszalam to moje. Nawet ich jazgot mnie nie zrazal!
Jak wyslesz kurierem to w jeden dzien powinny dojsc, ale chyba lepiej jechac samemu bo masz 100% pewnosci ze misja zakonczy sie sukcesem. Znaczy nie masz, ale wiesz. XD

Powinni uznać bo w większości przypadków liczy się data stempla pocztowego (wysłania) listu.
Serio? Uff to dobrze xd Dzięki, dziewczyny. Ostatnio straszna ze mnie panikara i rozdmuchuję każdy problem :`D
Jak tak o tym mówisz, niv, to chyba wrócę do oglądania. Tylko wyciszę głośniki XD
I dopisałam do listy Kenshina *^*
Ooo Kenshina też kiedyś zaczęłam oglądać, ale też oczywiście nie mogłam znaleźć wszystkich odcinków. XD 7-8 lat temu nie było takich super popularnych serwisów z anime online i szukało się na zagranicznych serwerach albo na torrentach. 

Widzę ze MF opanowali fani anime
chciałam sie tylko przywitać i pozdrowić wszystkich, na MF byłam aktywna jakieś dwa lata (?) temu, a widzę jeszcze kilka starych mordek. Nowe tez pozdrawiam!
Siema siema!
Czy ja wiem czy opanowali - o anime rozmawiamy od poprzedniej strony i to w sumie tylko ja i Steno, więc czuj się swobodnie w zmianie tematu, dostosujemy się! 

Oj, ale dużo anime wszelakich w banerach, rozmowach nie tylko w tym temacie i w konkursach. Nie twierdze ze to złe, fajnie mieć takie hobby, ale to od razu rzuca sie po wejściu na forum. ;D zmiana tematu? Cóż... Kojarzę Cie, Nivata, sprzed jakiś dwóch lat i powiedz mi - nie nudzi ci sie trochę MF? Bo z tego co widzę to raczej mało sie zmieniło, dodawane sa tylko gwiazdy i stroje, sezonowo trafi sie wycieczka, a wizualnie rewolucji nie ma. Nie chodzi mi oczywiście o forum, bo pewnie co chwile sa nowe osoby, ale jedynie o grę. 
Tak, tak, zmiana tematu! XDD Nie, żebym jakoś ostro chciała pogadać, ale nie chce mi się czytać każdego posta po kolei, za dużo obcych określeń i prawdopodobnie jakieś spoilery... XD

(kurde, z przyzwyczajenia zaczynam od bana xd).
Ja jestem otwarta na każdy nowy temat xD także, dziewuszki, na prawdę nie trzeba się czaić tylko walić wprost, że "dobra, teraz o czymś innym nawijamy!" XD
A ja Cię, Kosia, nawet z forum kojarzę : P (tak btw.)
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-09-2015 o 15h24)
Kosia1 napisał
Kojarzę Cie, Nivata, sprzed jakiś dwóch lat i powiedz mi - nie nudzi ci sie trochę MF?

Nivata, może z czesem dodadzą nowe levele i znów będziesz miała co robić ;D
Ja grałam z 5 lat temu w angielską wersję gry, która potem została zlikwidowana i zamieniona na miss fashion- miss bimbo to było 
Nawet nie wiedziałam, że jest polska wersja, do czasu jakiejś reklamy gdzieś.
Chociaż wszystko mam po polsku i o wiele lepiej się gra, więc mnie się raczej nie znudzi..No może do czasu aż osiągnę wszystkie moje cele tutaj
Ale zobaczymy 
Na forum to nieraz faktycznie nie ogarniam o co chodzi, nie interesuję się anime ani mangą ani muzyką japońską..
serio jest tu tylu jej fanów, że się czuję jak z innej epoki, bo nawet nie miałam okazji liznąć tematu xD.
Z anime jedyne co to oglądałam Momo-Brzoskwinię i czytałam mangę Momo ;D Nic więcej nie ogarniam. No i Sailor Moon. 
Matko, jaki poemat.
ale miałam ochotę się rozpisać coś. xD