Nie wysyłajcie go do Sosnowca! Z Sosnowca ludzie nie wracają! : P
Na pole z nim niech brony ciąga!
Ostatnio zmieniony przez Steno (10-09-2015 o 11h47)
Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 74
Nie wysyłajcie go do Sosnowca! Z Sosnowca ludzie nie wracają! : P
Na pole z nim niech brony ciąga!
Ostatnio zmieniony przez Steno (10-09-2015 o 11h47)
Taa na pole z nim.. Wyciągnie piwo i bedzie siedzial XD

Ale...ciągnąc brony szybciej wypoci alkohol. Rety. Wiem. Obwiązać piwo tym drucikiem elektrycznym co pilnuje krów na polu xD
opowiem wam historię życia
haha dobre ! Ciekawe czy zadziala ;D

Ale fajne nowosci! Czekam kto pierwszy uzyje tego futra. 

Chciałabym ja, ale obiecałam sobie, że do KH już nic nie wydam = =
Bo nie wydam.
Nie wolno mi.
NIE WOLNO, DAGA! : O
Zapomniałam, że dziś nowości. XD No i laski, jak o nowościach w grze, to nie ten wątek. >.<
Waaa, nienawidzę babki od wuefu. D: Poszłam spytać w bibliotece, czy pani nie potrzebuje pomocy przy podbijaniu książek (bo niektóre klasy mają darmowe podręczniki, które potem oddają do biblioteki, wuw) i bibliotekarka poprosiła, żebyśmy przyszły na szóstej lekcji, bo jeszcze trochę zostało. To spytałam babkę od wuefu - poszła się spytać w bibliotece, czy faktycznie coś do roboty jest.
Potem przyszła na lekcję i gdy spytałam, to oznajmiła, że nie, pani od biblioteki pomocy nie potrzebuje. -.- Jasne, a książki same się magicznie podbijają. -.- Już bym zrozumiała, jakby po prostu powiedziała, że nas z lekcji nie wypuści, no ale kurde, po co kłamała?

Chyba, że po prostu z książkami już sobie poradziła albo pomógł ktoś inny. My na okienkach zawsze siedzimy w bibliotece bo z panią bardzo przyjemnie i pogadać czy zrobić sobie herbaty za każdym razem ♥
Sęk w tym Nel, że w tak małej szkole jak nasza nie ma okienek. Na piątej lekcji nie miałby jej kto pomóc, bo każdy na tyle odpowiedzialny, żeby się tym zająć, miał lekcje. 

Ja nie lubie swojej babki od fizyki - wyglada jak ufo i w ogole jest z innej planety chyba ;-;

A ja nie mam już fizyki, tak cudnie ♥
Eh no chyba, że tak. No, ale z ludźmi się nie wykłócisz bo i tak ci "udowodnią", gdzie Twoje miejsce w hierarchii, kiedy zaczniesz dyskutować :"|
Nelu jak masz na imie? c:

Nelu jest Agnieszka, w dodatku lubi swoje imię. Cześć cześć
Piekne masz imie c: nie znam osoby ktora lubi swoje imie 

No widzisz ^^ Raczej nie spotkałam kogoś, kto bardzo by mi to imię obrzydził, a jednocześnie tak bardzo do mnie pasuje x'D Zawsze miałam być Agnieszką, rodzice stwierdzili, że pierwsza dziewczynka jaka im się urodzi musi mieć to imię, zgodnie. Mój brat był jednak pierwszy i to na niego miało paść, ale ostatecznie został Krzysiek XD
Lubię też czytać imienniki, akurat do mnie 3/4 z tego pasuje.
To dobrze. To prawda masz piękne imie c:

Moja przybrana siostra ma na imię Agnieszka. c:
Ja również lubię swoje imię. Moim zdaniem pasuje do mnie i się z tego cieszę.~
Mam jeszcze kuzynkę Agnieszkę, też bardzo spoko dziołcha x'D Za mąż niedawno wyszła ♥
Właśnie najlepiej jak ktoś lubi swoje imię i twierdzi, że pasuje. W moim odczuciu ten człowiek wydaje się bardziej pewny siebie. Oczywiście jeśli poznaję człowieka pierwszy raz i jeszcze nic o nim nie wiem xD
Pany, dopomóżcie. Może ktoś kojarzy tytuł. Książki napisane jako rozmowa przez gg trzech przyjaciółek. Wiem, że jedna miała na imię Madigan (czy coś w ten deseń) i odbiła jednej z kumpelek faceta i zaliczyli w piwnicy w kościele (nie pytajcie czemu akurat najbardziej zapamiętałam ten fragment xd). Bo moja wyszukiwarka to jakiś podły troll i nie chce współpracować, a chciałabym to znowu przeczytać (XD).
No i ciągle czekam na list z uczelni. SFSDFGDFGjkfhksfkdfh idę czatować w oknie na listonosza. Kiedyś musi się pojawić ;A;
Tej nie kojarzę,ale polecam napisaną w podobnym stylu- Skrzynka mejlowa Holly 
Dzięki, Moti, za polecenie : D
Ostatnio strasznie podobają mi się książki napisane w ten sposób.
Ja tę książkę czytałam kilka razy,naprawdę całkiem przyjemna 
A od wczoraj wertuję internet w poszukiwaniu tej,o której pisałaś 
Hahaha może być ciężko xD sama już trzeci dzień jestem w trakcie poszukiwań.
A książkę czytałam jakieś 5-6 lat temu to wybitnie jestem nastawiona na to, że ją znajdę xd (wtedy wydawała się taka "poważna" xD kurde, mam nadzieję, że nie okaże się, że to coś strasznie gówniarskiego ;A; )
Ostatnio zmieniony przez Steno (16-09-2015 o 14h56)
Chyba znalazłam!
Poszło pw:)
Ej, jakie pw, ja też chcę. XD