O czym gadacie? 
Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 74
O czym gadacie? 
O pogodzie
u mnie zimno
zaraz musze uciekać bo musze rozdać babeczki teściom i rodzicom ale później zawitam x]

Ok, to pa :] Racja zimno niestety a chciałam słońce ;[
Ostatnio zmieniony przez Imileczka (28-08-2015 o 13h42)
Miłego dnia ! 

Dzięki i nawzajem;] I nikogo nie ma ;[
Ostatnio zmieniony przez Imileczka (28-08-2015 o 13h43)
Gurlz, bo zaraz wam upomnienia za spam polecą, co to za wiadomości z trzema słowami? xD
Zrobiłam denny dyplom od publiczności. Ew, aż się sama za siebie wstydzę. No dobra, teraz wystarczy opracować wyniki...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (28-08-2015 o 13h39)

Bosz zapomniałam o tym wątku xD
Wszystkiego naj Paciu ♥
Tu mały prezent ode mnie bo nie miałam co robić a mi się nudziło ♥
Ostatnio zmieniony przez Momencik (28-08-2015 o 13h49)
Okej, ale trochę nudno

Ha, wreszcie skończyłam ten przeklęty post z wynikami! Zapraszam. ^^
Momencik jaki koniec wakacji, ja nie chcę. ;_; Jest nieźle, zaraz będę jechała do Rawy Mazowieckiej (hehs, ktoś coś?). Muszę obczaić empik w poszukiwaniu płyty, bo a nuż nie muszę czekać, aż wyślą mi zamówienie? xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (28-08-2015 o 14h49)

Dyplomy są śliczne Majeranie ^^
Jakieś pomysły na następny konkurs? ♥
Dziękuję, Momencik. <3 Zaraz biorę się za sygnę dla ciebie, bo jednak nie jadę. :'D
Wredny empik... Zamówiłam płytę i dostałam informację, że przesyłka zostanie wysłana 1 września. Postanowiłam więc zobaczyć dzisiaj, czy przypadkiem nie mają tej płyty normalnie na składzie, skoro mam tyle czekać. W końcu mogę anulować zamówienie. Dziś sprawdziłam pocztę i wczoraj przyszła mi informacja, że przesyłka została wysłana i w ciągu maksymalnie dwóch dni dostanę wiadomość z kodem do odebrania płyty. >.< A to oznacza, że nie opłaca mi się jechać dzisiaj, jeśli jutro mam dostać kod. :'D

Co racja to racja ♥
Czekam więc na tę sygnę która pewnie będzie epicka 
Idę szukać długopisów chociaż i tak pewnie g***o to da bo ich nie znajde ;-;
Karuś wbija na salony i jako, że nie chce mu się czytać wszystkich wiadomości to zapyta się o czym rozmawiamy XD
O niczym droga Karu xD
Możesz zacząć nowy temat xD
Ja nie mogę wolno mi rozpocząć nowy temat czuję się zaszczycona XD
Niestety i tak muszę iść sprzątać więc...ten XD Udawajcie, że mnie tu nigdy nie było XD
Majerankowa dziekuje <3 u mnie ostatnie dni wakacji tak sobie. mam do obejrzenia 5 plyt z filmem "Pamietniki Wampirów" i chyba tak je spedze 

Fajny plan 
nic innego nie przychodzi mi do glowy 

Imileczka może jednak napisz coś więcej? Jeszcze kilka takich postów i dostaniesz bana za spam...
O, to to jest też film, czy ci chodzi o serial? D: Krzyknę sobie tak znienaka "Delena forever", bo czytałam książki i to moje OTP, Stelena czy jak to tam się zwie jest do kitu. XD Stefcio to miękkie kluchy i się nie nadaje na wampira, o.

A ja szukam tego cholernego długopisu i c**j :c
Wale to XDD
Przepraszam za pomniałam, o regulaminie. A o czym rozmowa? 
Odpuszczam sobie ten długopis :c
Nie znajdę go nigdy w życiu. Zastanawiam się nad zgłoszeniem tego do modów.
Modki i tak nic nie zrobią, a prawdopodobieństwo buga jest naprawdę dość... Średnie. Polecam wsparcie, tylko oni odpowiedzą najprędzej jutro.

Oleję ten długopis :\ 1 Nagroda mniej nic mi nie zrobi xd
Jak tylko jednego długopisu nie znajdziesz to dostaniesz komplet z tego co pamiętam. Dlatego ja nie wydaję milionów na khekheniemogępodpowiadać. xD