W sumie to jestem ciekawa jakie jeszcze nowe eventy będą 
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 74
W sumie to jestem ciekawa jakie jeszcze nowe eventy będą 
To już zagadnienie do luźnych na temat gry. xd
O matko, straciłam masę czasu na fejsie, chyba z 20 minut. DD: Przez ten czas bym pół sygny strzeliła albo trochę fanfika. DDD:

witam ponownie 

No witam.
Robicie coś ciekawego? ^^
(Piszę w liczbie mnogiej na wszelki wypadek XD)

Właśnie wróciłam z podwórka i mam ochotę przeklinać moich sąsiadów. Głupie dzieci. Dostały kociątko i już im zwiało, bo je męczyli. Zdążyłam je wygłaskać, a teraz jest gdzieś daleko zdane tylko na siebie. T^T

Dlatego ja mam psa : d
małe dzieci i małe zwierzątka to zły pomysł xd
Muszę odpisać do RPGa, a jakoś mi nie idzie.
Stopuję Minwet i Lilę : d sziiiiiiiiit.
Moi sąsiedzi drą się cały dzień,a wcale nie są tacy mali.
Ukruszyłam zęba i wyglądam tragicznie ;/
Te dzieci sąsiadów też wcale nie są takie małe... To znaczy jeden ma 10 lat, a drugi chyba 8. Albo coś koło tego, nie interesuje mnie to zbytnio. Kurcze, dzieci w ich wieku powinny być rozsądniejsze! Biedny kot. T^T
Moti, nie przejmuj się.
Który to ząb?

3 górna...
Czeka mnie jutro telefon do zębologa,bo 3/4 zęba nie ma...
Uuu, to poważnie ci się ukruszył. D: Co ty, próbowałaś kamień zjeść? D:
Ja pierwszego września mam dentystę, bo boli mnie zaplombowany ząb. :'D No i mam pełno lekarstw, które już powinny być wyjęte. ._.

Otwierałam opakowanie czegoś i pomagałam sobie zębami.Opakowania nie otworzyłam a ząb wyleciał. Nawet nie boli ani nic,ale sam fakt,że źle wygląda.
No nie wiem, Zioło xd
rok temu rodzeństwo (oboje lat 10+) strzeliło dopiero co urodzonego kotka babci z główki. Kociak zmarł od razu, a te czopy nic.
Nie cierpię dzieci za ich bezmyślność xd
Moti, nieciekawie xd ja mam ukruszoną połowę jednego zęba, ale tego bardziej schowanego. Znaczy teraz i tak mam go dorobionego, ale na początku strasznie do wyglądało : d
Rany, dzieci to koszmar. ._. Może ktoś powinien ich strzelić z główki, jakiś nosorożec czy ktoś?
Nienawidzę zębów. XD

ja pije alkohol ze szwagrem mam takie tworcze zajecie XD ziolo co u Ciebie?
Ostatnio zmieniony przez Pacia69 (28-08-2015 o 20h23)

Ja bym najchętniej wywaliła wszystkie moje zęby i założyła implanty.
Ale to musiałabym mieć tyle kasy co tu MM ;P
Moti siemka co u Ciebie piekna?

Żyję,mam się ok,pisałam Ci na fejsie coś ;p
wiem widze wlasnie
jeszcze raz dziekuje 

Pacia, co piszesz to po/w trakcie jakiś trunków xDDDD
serio!
Zioło, takie baty zebrali, że przestali przyjeżdżać xd
Ostatnio zmieniony przez Steno (28-08-2015 o 20h27)
przepraszam
juz sobie ide XD

Meeeh, Jessicka zabroniła tworzyć kontynuację skojarzeń, a to moja ulubiona gra. T^T Już jej zaproponowałam, żeby je rozbudować tak jak na sf, ciekawe, czy się zgodzi. Oby tak, bo kocham tę grę, noooo. XD

...a czym się różnią nasze skojarzenia od ich? O o
Nie no co Ty, Pacia! xD
Co, czemu nie można skojarzeń? O.O Nie wchodzę ze dwa dni do sali gier, a tutaj takie coś -.-'

Hehehe siema znowu XD

Bo są niezgodne z regulaminem. Na słodkim flircie piszą dlaczego akurat z tym im się skojarzyło, tu macie link