Momencik pod sygną masz link w razie jakbyś nie zauważyła. ^^
HA, wiedziałam, że nie czytałaś, Steno! Nie mówiłabyś tak, gdybyś czytała. :'D
W ogóle to zaspoileruję wam, że szykuje nam się w jednorazowych konkurs literacki. ^^

Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 74
Majerankowa jestem na foniku c': Jak wbiję na kompa to zajrzę. ♡
Oo konkurs? Może wezmę udział xD
Super! Ale pisać nie umiem! :`D chociaż sobie poczytam prace innych.
Myślałam, że już były jakieś literaty, ale to najwidoczniej pomyliło mi się z SyFem : ddd
W ogóle...walnęłam Ci zapro do znajo, Zioło. Możesz mnie odprawić z kwitkiem jak coś. Nie obraże się xDDDD
Patrzę w gatunkach, że s-f i się boję. Czy to znaczy, że będą latać po kosmosie i rozstrzeliwać te latające baryłki co świat się ich boi?
Bo się boję, że nie zrozumiem.
Bo tylko fantasy ogarniam : O
Momencik ja tam często zaglądałam z fona, to forum słodkiego flirtu, nie gryzie. xD
Ogólnie ma mieć edycje, więc jednorazowy nie będzie. ^^ Kurcze, mam nadzieję, że fotograficzny też będzie. Ja tam zdjęć robić nie umiem, ale może siostra by coś wygrywała... :'D
Steno, jak to zapro na sf to pewnie przyjmę wrzucając nowy rozdział, bo już tam nie zaglądam. XD
Nie no, s-f to dlatego, że są kosmitami, ale już w drugim rozdziale trafiają na ziemię. xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (27-08-2015 o 23h19)

Bosz jestem uzależniona od Miss Fashion wy chore powaleńce to przez was xd
I tak was kocham...♥
Też nie umiem. Ale ostatnio odkryłam, że mało co umiem, także luzik.
A ja właśnie próbuję się udzielać, ale mnie lud widłami i sykami traktuje to chyba znaczy, że nie pasuję do słodko-flirtowej społeczności :`D a chciał człowiek poznać trochę innego świata.
Okej. Tymi kosmitami to mi teraz mindfucka wywołałaś xD
Hahahahahahahah
Sory, Kisnę xDDD
Steno, no co, pochodzą z innej planety, to są kosmitami. XD
Mnie widłami nie pogonili, ale jak tam siedziałam, to były bardzo przyjacielskie w stosunku do mnie, a potem jak wróciłam po kilku tygodniach to się nawet nie przywitały. D:
Btw, też mało umiem. Witaj w klubie! *wyciąga rękę do piątki*

Moment obczaja swoją nową klawiaturkę na foniku (aplikacja dla szpanu 8))
Z mojego pokoju daje się słyszeć dzikie wrzaski w postaci: "ŁAŁ FANTASTIK BEJBE DENS UUUUUU" XDDD
*Tańczy do Fantastik bejbe*
Moment, jaką masz klawiaturę?
Btw, zbieram się na fona, więc moje wiadomości pewnie będą krótsze. O ile w ogóle będą, bo może mnie najść leń i nie będę tu pisała. xD Może się za fanfika zabiorę, może...

Ee 'Keyboard galaxy' fejm xddd
teraz leci "Coup d'Etat" 8)
"DIS IS MAJ KOP DE ETAAAAAT..." nevermind xd moje karaoke zawsze spoko ^^
Ostatnio zmieniony przez Momencik (27-08-2015 o 23h36)
*przybija hajfa!
No taa, to by wiele wyjaśniało xD
A jakby byli z Ziemi to byliby murzynami albo byliby bi, albo nosiliby skarpetki do sandałów xd
Nie wiem, ja to mało kogo znam na SyFie, ale chyba nie tęsknią za mną, bo nie piszą xDDD #miłośććć
Mnie to rozbroił fragment z People Are Crazy #14 z YT. Ten kawałek z FBaby xDDD
Steno tak bardzi cię kochają (°∀°)b Prawdziwe Love Story Bro.
Właśnie znalazłam fajny avek z GD ale nie mam do niego sygny i chyba pognę z tym problemem do Majerana ;o;
*ten moment, kiedy piszesz odp w niecałą minutę, a dodaje się przez następne pięć i przez to zawsze jesteś do tyłu : O
*Internety...spłońcie.
Wolę żyć w przekłamaniu, że akurat nie działają im internety żeby się odezwać :`D
Steno aż dodam cię do kontaktów nie wiem czemu xd Jak mi się z kimś przyjemnie pisze na forum/pv to zawsze tak to się kończy xd
Ostatnio zmieniony przez Momencik (27-08-2015 o 23h46)
Momencik, zapraszam xD
Steno, to brzmi, jakbyś miała coś do ludzi bi. D: I do murzynów. Bo w końcu skarpetki do sandałów to zło, a stawiasz ich w tym samym rzędzie. D:
Btw do mnie też nikt stamtąd nie pisał, chyba są po prostu strasznie wylewni i mają pamięć fisza. :c
Meh, Steno, ludzie którzy cię ignorują powinni spłonąć, o. xDD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (27-08-2015 o 23h48)

Wyjątkowo podoba mi się stylizacja mojej miss. Olałam zadania na które w sumie nie byłoby mnie stać c':.
Co sądzicie o luku Momenta?
Ależ Momencik, regulamin zabrania ci pytać, ić stont do sali gier i do gry "oceń miss powyżej"!
No dobra, tym razem ci odpuszczę i powiem, że jak dla mnie jest całkiem nieźle. ^^

Akurat nic nie mam. W sensie. Do bi i murzynów. Obczajałyśmy ostatnio z Kirixą, że założymy własny sklep ze skarpetkami i sandałami i zawładniemy rynkiem. Takie z nas bizneswoman xD
A Ty, Zioło, gardzisz Januszami : d
Ale wiecie...patent zaklepany xD
Momencik, a dodawaj XDDD pozwól, że sobie tym podpompuję ego 
A przypominają sobie jak im wisisz drugi dzień rysunek albo wiersz czy coś : d
Powinni zająć się ogniem od środka xD
I żyć w cierpieniu.
O wybacz wielki i wszechpotężny ociekający Słagiem Majeranie ;_;
Możesz mnie ukarać o panie xd
Momentowi już zaczyna odwalać xd
edit: Majeran gardzi Januszami. Czuje się obrażona (╥_╥) #smutek
Ostatnio zmieniony przez Momencik (27-08-2015 o 23h55)
Też bym skomentowała stylizację Momencik, ale wyświetla mi się łysa Miss ze skrzydłami i w samych skarpetkach : O
*Stenowe internety pozdrawiają...
...wywieszonym jęzorem i środkowym palcem.
Chyba, że Twoja Miss serio jest łysa i chodzi w samych skarpetkach.
Wtedy + za awangardę.
Januszom się spodoba xD
Steno pozdrawiam twój internet ^^
I nie....nie jest łysa ani w samych skarpeptkach xd
Oznajmiam że wybiła Północ “ψ(`∇´)ψ
Zaczynam się bać dopiero o drugiej w nocy.
Wtedy muchy najbardziej atakują.
Pewnie są w zmowie z jakimiś szemranymi siłami.
Eh u mnie wiecznie coś nawala z internetami xd
jak wszystkie Miss nie chodzą gołe, to taki Momencik traci włosy i paraduje w samych skarpetkach.
Nie wiem czy komp chce mi w ten sposób przekazać coś ważnego, czy ma taki kaprys, że wszystkich rozbiera.
W ogóle masz strasznie mało dni gry, Momencik, a wydawało mi się, że widywałam cię na forum jakieś 500-650 dni temu : o
Steno napisał
Zaczynam się bać dopiero o drugiej w nocy.
Wtedy muchy najbardziej atakują.
Pewnie są w zmowie z jakimiś szemranymi siłami.
Eh u mnie wiecznie coś nawala z internetami xd
jak wszystkie Miss nie chodzą gołe, to taki Momencik traci włosy i paraduje w samych skarpetkach.
Pewnie znają ekipę EXO z ff Zioła : d
to by wyjaśniało dlaczego takie zawzięte.
Raz po obejrzeniu TheRing nie spałam do 4, bo przed łóżkiem telewizor i bałam się, że ta mała larwa mi z niego wyjdzie. A nie chciałam umrzeć z pełnym pęcherzem : d
Teraz twoja miss może jechać do Sopotu. Tam same Janusze.
Zrozumieją xD
Waa walić szkołe. SOPOCIE NADCHODZĘ XD
Moja kol pisze kolejną powieść. Aż się boję xD narazie wiem jaki jest tytuł.
*
"O północy na Moście Weneckim" Bosz chce to czytać xdd