Nie podoba mi się ten strój, kolory nie pasują do siebie. Po za tym jest nudny 2/10
Ostatnio zmieniony przez nina208 (31-01-2014 o 19h39)
Strony : 1 ... 88 89 90 91 92 ... 207
Nie podoba mi się ten strój, kolory nie pasują do siebie. Po za tym jest nudny 2/10
Ostatnio zmieniony przez nina208 (31-01-2014 o 19h39)
Prześliczna <3 Niby prosty strój, ale naprawdę ciekawy. Miss wygląda wieczorowo. Poza tym prześliczny makeup ^^ Zasłużone 10/10
Ciekawa stylizacja, rzuca się w oczy
Stylizacja kojarzy mi się z karnawałem, nie podoba mi się maska i krew na ręce, pasek nawet fajnie wygląda
Kolorystyka podoba mi się
8/10
Ostatnio zmieniony przez martak111 (31-01-2014 o 19h51)
Twoja Miss jest urocza
, ale brakuje mi tutaj czegoś, sama nie wiem czego. Podoba mi się, że użyłaś mało elementów, a całość wygląda bogato i ciekawie 9/10
Bardzo elegancki zestaw. Uwielbiam złoto w połączeniu z brązem Podoba mi się to, że wybrałaś skromne dodatki i fryzurę które nie przytłoczyły strojnej spódnicy.
10/10
Wyglądasz jak nieślubne dziecko moje i Lil XD W jakiś pokrętny sposób mi się to podoba ;] Sama bym na to połączenie nie wpadła. 10/10
10/10 kolorowo i karnawałowo, a jednak z nutką tajemnicy i mroku. Taka szamanka z Rio de Janeiro.
Jestem zachwycona tą stylizacją - w tym szaleństwie jest metoda!
Efektowne połączenia kolorów tworzą naprawdę piękną, wybuchową (te oczy!) mieszankę.
10/10
Przepięknie wszystko dobrałaś, jesteś konsekwentna w dobieraniu kolorów. Uwielbiam różne odcienie różnego koloru w jednej stylizacji. Jedyny maleńki minus jak dla mnie to kolor sukienki, mógłby być trochę delikatniejszy, ale taki ma kolor sukienka
10/10
Stylizacja zapiera dech w piersiach. Biję pokłony królowej. Nic dodać, nic ująć, po prostu idealne. Z miejsca 10/10
Evely:
Ubrana jesteś w kolor, który uwielbiam. Rękawiczki są zbędne, a 'kwiatki' we włosach nie pasują do fryzury (odstają za bardzo).
6/10
Wszystko mi się podoba oprócz gorsetu, gdybyś go zmieniła byłoby znacznie lepiej. A tak w ogóle ta nowa spódnica jest boska 9/10
Piekne połączenie, wszystko ze sobą idealnie komponuje się kolorystycznie, a spódnica jest prześliczna - nie natrafiłam na nią jeszcze nigdzie. 10/10
Ładnie ale troszkę za mało dodatków.
Dodatkowo jakoś niezbyt pasują mi te buty.
7/10
Fajnie, tylko czapka nie pasuje mi do włosów xD 8/10
Trochę monotonnie. Sukienka, pasek i imbryk z zestawu, co znacznie obniża moją ocenę. Ładny makijaż i fryzura.
3/10
Do stworzenia tej stylizacji użyłaś prawie wszystkich elementów z chin, które najbardziej przypadły mi do gustu.
Śliczna fryzura, na makijaż tez nie można narzekać.
Podoba mi się, że dałaś tam ten mieczyk, chociaż przez chwilę nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że Twoja miss dźga nim kota xD (nieważne, udam, że tego nie widziałam xd)
Może przydałby się tu jakiś pasek, ale to nie jest żadna paląca konieczność, bo już teraz jest bardzo ładnie 
Moja ocena- 10/10
Ostatnio zmieniony przez Melody3 (01-02-2014 o 09h14)
Melody niby kolorystycznie dograne, niby ładnie..ale z drugiej strony tak blado..i bez wyrazu..ożywiłabym tą stylizację lub dała więcej dodatków..? czegoś mi tu brakuje.. 7/10
Całkiem ładnie, tylko za dużo się u Ciebie dzieje na pewno odrzuciłabym przynajmniej jeden element np. pas z tyłu lub to z ramion. I może dałabym inną opaskę, jakąś czarną cienką, bo kwiaty i pióra moim zdaniem się gryzą
8/10, ale jest fajny pomysł
Dona jak zwykle podoba mi się Twoja stylizacja..choć przeważnie nie mam zastrzeżeń..to tu pojawiły się małe niedociągnięcia..np. srebrna broszka przy piórkach gryzie się ze złotą biżuterią..i jest troszkę pustawo..dałabym jej coś do ręki.. kopertówkę czy kieliszek..? poza tym ładnie i ciekawie;) 8/10
10/10 przepiękna kreacja w brązie. Widać, ze zacna dama z wyższych sfer o sympatycznej twarzy.
Demoniczna dziewczyna, ubrana na kolorowo, dodatkowo z lizakiem w dłoni.
Mimo, że połączyłaś teoretycznie "dwie rożne bajki" nie mam tego nieprzyjemnego wrażenia, że coś do siebie nie pasuje, przeciwnie.
Bardzo podoba mi się ta stylizacja, gratuluję pomysłu 
W mojej opinii jak najbardziej 10/10
Ostatnio zmieniony przez Melody3 (01-02-2014 o 11h19)
Podoba mi się.
Bez przesadyzmu, wszystko ładnie dobrane, cudna fryzurka.
10/10
Ładna, codzienna stylizacja. Rajstopy mi się do tego stroju nie podobają, ale jest naprawdę nieźle. 9/10
Motionell miał być fajny look..ale jak dla mnie zbyt pretensjonalne.. buty ze skóry plus krótkie wdzianko plus koronkowe rajstopy..trochę kiczowato..a ten kapelusz nie widzi mi się do tego wszystkiego..zamiar był fajny ale efekt pozostał nieosiągnięty..
5/10
Nina już oceniałam tą stylizację
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (01-02-2014 o 11h35)