Bardzo ładną sukienkę zrobiłaś
Nie podobają mi się włosy (ten kolor tutaj pasuje jak pięść do oka), rękawiczki (lepsze czarne) i te wiaty w pasie (po co one?) 7,5/10

Bardzo ładną sukienkę zrobiłaś
Nie podobają mi się włosy (ten kolor tutaj pasuje jak pięść do oka), rękawiczki (lepsze czarne) i te wiaty w pasie (po co one?) 7,5/10

Jessica23 jestem zachwycona tą stylizacją .Bardzo ciekawe wykorzystanie elementów nowego stroju i ten kolor cud miód i orzeszki Ode mnie co najmniej 15/10 
Kazikowazmc,
Podoba mi się zestawienie tej spódnicy i bluzki z kwiatkami. Jednak większość stroju pochodzi od nowej gwiazdy.. Muszę jednak zauważyć, że masz świetny makijaż. 6/10
Vampire17
Zwykła stylizacja, nie ma w niej nic zaskakującego, dodatkowo wszystko w czerni, mogłaś się skupić na minimalnym wymieszaniu jakichś dwóch kolorów by było troszke ciekawiej. Dodatkowo czarny kapelusz jest niewidoczny na czarnych włosach.
Ale i tak nie jest źle, po prostu zwyczajny, nie wyróżniający się niczym strój.
5/10
Kosia, już chyba kiedyś mówiłam, ze bardzo mi się ta stylizacja podoba
Wszystko fajnie współgra, nie ma do czego się doczepić
10/10
Setarah Bardzo podoba mi się ta stylizacja. Kocham ten kolor*.* Jeszcze takiego połączenia tej bluzki nie widziałam.Mimika również ciekawa .Jedyne co bym zmieniła to pasek , lecz sama nie wiem na jaki .Tak więc 10/10
śliczna stylizacja, lecz wiele elementów należy wiosennej wróżki (czy jak jej tam)
jednakże bardzo ładnie to wygląda, śliczna kolorystyka, zadbałaś o elementy 9/10
Twoja miss nie ma na sobie prawie nic...
sukienka i bransoletka ok, a gdzie reszta? Te wici i kwiatek niezbyt pasują, tak samo jak fryzura. Nie ma nawet co oceniać za bardzo. 3/10 za ładne oczy.

Piękna złocista stylizacja. Podoba mi się jak dobrałaś biżuterię. Świetne połączenie kwiecistych motywów. Dobrze dobrana fryzura i makijaż 10/10 
5/10 pozostanę neutralna, bo w ogóle nic mi się nie podoba. Sukienka plus kokarda pasek. zero inwencji własnej. Żadnego pomysłu.
Zanim ocenisz wpierw zalukaj opis.
Widziałam, głosowałam, kocham, wielbię itp. itd. 10/10
Ojej jeszcze bardziej wysmuklilas miss, a myslalam, ze przy tej sukience to niemozliwe ._. Ladnie polaczone kolory. Jest delikatnie, z niczym nie przesadzilas. Nie bede na sile szukala czegos, czego moge sie uczepic. ;p 10/10

Fajny ogień. Jaram się. Twarz jest przeboska,a kolory cudne. Doskonałe ombre 10/10
Sniezyczka Ohhh coś wspaniałego ! Te kolory , liście wszystko .Bardzo pomysłowa stylizacja , dość jesienna.Kojarzy mi się z samą Panią Jesienią. Ślicznie połączone dodatki .Naszyjnik choć w stylu egipcjanek? pasuje wprost idealnie.Jak dla mnie zdecydowanie wybijasz się poza skalę oceniania 100/10
Sentis Twoja stylizacja przywodzi mi na myśl film "Królowa potepionych" choć sama nie wiem czemu . Złoto z czernią jest bardzo eleganckie . Pasuje mi do luksusowego miejsca . Jedyne co bym zmieniła to ten złoty pył na włosach i może dzwonek . Choć w sumie to kojarzy mi się to troche z postacią z jednej z książek fantasty 10/10 
Ostatnio zmieniony przez kazikowazmc (26-03-2014 o 16h34)
Prawie wszystko od gwiazdy. Tylko robaczki i spódnica dodane od Ciebie. Mało inwencji, więc 4/10
Ładnie bardzo, kupiłaś mnie zdecydowanie połączeniem czerni ze złotem, to coś we włosach jest cudne co to? dzwonek taki se, coś większego i bardziej efektownego było by lepsze. 9,5/10

Jessica23 bardzo ładnie, ale Ty już moje zdanie znasz
10/10
No nareszcie ktoś dobrze zastosował te kwiaty! Pięknie to wygląda. Tylko włosy mi się nie podobają - ani kolor, ani nic :C 9/10
Z klatką podoba mi się bardziej 10/10 

Ta bluzeczka wygląda jak stworzona własnie do tej spódnicy. Ciekawe połączenie ozdób na głowie. Nie podobają mi się tylko rękawy 9/10
Wszystkiego tutaj za dużo. Ten rzucający się w oczy pasek zamieniłabym na jakiś delikatniejszy. Kapelusz zastąpiłabym opaską. Rękawiczki są zbędne. Jakiś naturalny kolor włosów lepiej by się sprawdził. 6/10
Agata112403
Pierwsze co przychodzi mi na myśl to uczennica, być może przez tę spódniczkę na szelkach i koszulę. Wystające pończochy dodają lekkiego pazura, a kokardki na butach są bardzo uroczym akcentem. Laseczka w dłoni może sugerować, że to jakaś bardzo władcza młoda kobietka z dobrego domu.
Cała stylówka jest bardzo poprawna i estetyczna, ale jednak trochę nudnawa. Widziałam takich bardzo dużo. 6/10