7/10 azjatycko i ładnie. No ale nie ma tego czegoś. Za zwykła jak dla mnie.
Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 207
7/10 azjatycko i ładnie. No ale nie ma tego czegoś. Za zwykła jak dla mnie.
wybacz komp mi muli...
ładna stylizacja, ładne kolory, ale mam wrażenie, że ta wstążka (?) tam nie pasuje, trochę za duża, może coś trochę delikatniejszego? 9.5/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (01-02-2014 o 15h18)
Ładna stylizacja i.... aww ta panda na ramieniu 
Średnio pasują mi tam te kwiatki, niby ta sama kolorystyka, ale po prostu wydaje mi się, że nie są tam konieczne.
Moim zdaniem- 9.5/10
Ostatnio zmieniony przez Melody3 (01-02-2014 o 15h26)
Śliczna stylizacja.
Bardzo lubię te kolory i taki styl. To co razi w oczy, to czerwony pierścionek. :< Proponowałabym również do takiej stylizacji upięte włosy.
8/10
Rozkoszny kolor i piękna miss. Uwielbiam taki pastelowy fioletowy (na wszystkich, tylko nie na sobie XD) Nigdy mnie nie zawodzisz ^^ 10/10
Foxglove: Twoja stylizacja jest przeładowana kolorami. Jedynie gorset bym usunęła, bo mi nie pasuje. Ogólnie jest tego za dużo, ale takie jest moje odczucie. Podoba mi się, że dodałaś maskę/czaszkę, co tworzy fajny kontrast
8/10
Pewne rzeczy w twojej stylizacji mi nie pasują. Nei pasują mi buty i kusza. Ale reszta nawet fajna. daję ci 6/10
Majkel patrząc na Twój poziom to świetna stylizacja:) niby elegancka niby z pazurem..ma potencjał..super.. ta torebka nie pasuje tutaj..
8/10
lola- już cię oceniałąm, wszystko pasiaste, a spódnica w pawie piórka, wybacz mi ale ona naprawdę psuje mi efekt... 9/10
Ładny strój zwłaszcza jego górna część
jeśli chodzi o dół chyba dodałabym coś dłuższego + takie odkryte buty średnio mi pasują do rajstop 8/10 

Myślę, że wszystko pasuje do siebie, ale skrzypce dałabym brązowe. Czapka ma trochę inny odcień niebieskiego, ale myślę, że to aż tak nie rzuca sie w oczy!
9/10
Jak dla mnie ta kreacja jest zdecydowanie za różowa. Ale to było w ramach czepialstwa. 9/10
Ładna, elegancka stylizacja, suknia jest dość ozdobna, więc w zasadzie nie ma większego pola manewru. Może jedynie brakuje czegoś a la diadem. 8/10
Bardzo ładna stylizacja. Fajne połączenie bluzki i sukienki. 10/10
Niezbyt podoba mi się ta krótka spódnica, moim zdaniem lepsza byłaby długa. Mogłabyś pomyśleć też jeszcze nad innymi dodatki, ale ogólnie fajnie 8/10
Hymm nie pasuje mi krój spódnicy do gorsetu .. i kolor zresztą też nie .. powinien być bardziej miedziany, a nie złoty ... Bo inne dodatki właśnie są miedziane. Więc kolor spódnicy bym zmieniła np na brąz taki jaki jest w gorsecie. 8/10
Jejku jaram się twoją stylizacją. Jest przecudowna *-* Śliczna pokojóweczka przy przystojnym mężczyźnie. 10/10
Zmieniłabym buty i pierścionek, ale reszta bardzo mi się podoba. Śliczne włosy <3
9/10
Bardzo ładnie skomponowane ^^ Prześliczne fiolety i panda. Podoba mi się również fryzura z makijażem. 10/10

uwielbiam to zestawienie kolorów
piękny rudzielec, ale dałabym jej zielone oczy
9.5/10
wszystk pięknie ładnie, ale muszę się doczepić tego gorsetu(?) nie wiem co to... jakoś mi tam nie pasuje, ale to już kwestia dyskusji... 9.5/10
Bluzka i pasek dopasowane świetnie, tworzą całość
Rajstopy mi tu nie pasują i nie wiem o co chodzi z tą pandą, bez niej chyba było by lepiej(choć pandy są takie słitaśne xD). 8/10
Też się czaję na tą spódniczkę
Strój jest ładny choć ten pasek jakoś ogólnie niezbyt mi się podoba i jak dla mnie to za dużo tego różu - sukienka, mgiełka, kolczyki, nawet włosy, ładniej byłoby gdybyś połączyła to z innym kontrastowym kolorem ale i tak mi się podoba więc 8/10 

śliczna stylizacja, łądne kolorki, choć może te skrzypce bym dała brązowe? Takie naturalniejsze będą... Nie przepadam za tymi ustami, ale to osobiste uprzedzenie, tobie pasują 9.99/10
Stylizacja chyba ciut za kusa. Zmienilabym dol na dluzszy, ale idziesz w dobrym kierunku. Jak mozna nie kochac tej pandy? *.* Fajne polaczenie koloru. Popracuj troche i bedzie super. 7/10