Taki casual,ale w połączeniu z fryzurą daje świetny efekt.
Zmieniłabym tylko torebkę.
9,5/10
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 72 73 74 75 76 ... 207
Taki casual,ale w połączeniu z fryzurą daje świetny efekt.
Zmieniłabym tylko torebkę.
9,5/10
Ślicznie! Delikatnie, a jednocześnie bluzka dodaje trochę takiego, no, mroku
Jedynym minusem jest to, iż odnoszę wrażenie, jakby kreacja u dołu stawała się coraz bardziej... Ciężka, tak jakby. 9/10

Lynn- Prześliczna stylizacja. Dawno nie byłam tak zachwycona. Wszystko pięknie pasuje do tego ten cudny kolor. Nic bym nie zmieniała. Pięknie 
10/10
Przez włosy i bluzkę miss wygląda, jakby miała gigantyczny biust xD Trochę karykaturalnie to w moim odczuciu wygląda, chociaż samo łączenie bieli z tym odcieniem niebieskiego mi się podoba. Wygląda tak świeżo. Na pewno zmieniłabym opaskę, bo wygląda szalenie infantylnie z tym Hello Kitty. Ptaki od biedy można podpiąć pod wiosenny spacer po parku, ale moim zdaniem niepotrzebnie budują chaos. 6/10
Twoja stylizacja niezbyt przypadła mi do gustu. Co prawda widać, że pracę w nią włożyłaś. Jak dla mnie kapelusz jest za duży, przeciąża twoją miss. Przydałyby się jakieś cienkie rajstopki bo tak goło przy butach.
7/10
O, zmieniona fryzura i od razu biust mniejszy! Ozdoba wprowadza świąteczny klimat, jakby miss wybierała się na wigilijny obiad i choinkowy akcent wpięła we włosy. W takiej interpretacji odpadają ptaki. Jeśli jednak chcesz je koniecznie zachować to może rozważysz zwykłą, najprostszą opaskę pod kolor spódnicy?
8/10
10/10 lubię tego typu stylizacje. Bardzo mi się podoba i tobie cylinderek pasuje.
Solomona- Stylizacja cudeńko
Ślicznie. Może zmień kapelusz albo fryzurę bo to trochę nie pasuje mi tu 
9/10
Kocham takie eleganckie stylizacje, ale opalenizna lepsza była by o odcień jaśniejsza a spinka nie pasuje wcale 8/10 
9,5/10
Wszystko idealnie do siebie pasuje! Pół punta mniej, gdyż te róże na kapeluszu mogłyby mieć inny kolor, ale i tak świetny strój
.
9/10 cukierkowo i kolorowo. W kolorach w jakich masz sygnę. Trochę kolor kapelusza psuje mi efekt.
Solomona wsypania stylizacja mroczna ale świetnie dobrałaś dodatki jest super
10
Izullka- Cóż za ostra diablica xD Nie podobają mi się te buty zaburzają mi efekt stylizacji. Reszta jest całkiem fajna. Ciekawy pomysł na stylizację 
8/10
Wszystko ładnie, ale pasek nie pasuje, lepszy byłby delikatniejszy. Lubie stroje w odcieniach szarości
9/10
Ta kamizelka coś mi tu nie leży. Nie pasuje do ogółu eleganckiej stylizacji. Dorzuciłabym też pasek, żeby się tak bluzka od spódnicy nie odcinała
Ale naprawdę ładna stylizacja ^^ 8/10
Dona2 Strój piękny, nie jestem tylko pewna czy ten beżowy kolor tu pasuję, a już na pewno nie ta kamizelka, ale ogólnie podoba mi się bardzo i pomysł i fryzura i makijaż 9,5/10 
Foxglove Pojechałaś po bandzie, nie mogę powiedzieć, że ten strój mi się podoba, albo że jest ładny bo to niewłaściwie słowa, jest raczej intrygujący, a przede wszystkim przerażający, biorąc pod uwagę, że o to pewnie w nim chodziło jestem zmuszona dać 10/10
PS Kojarzy mi się to z jakąś kapłanką, która chcę złożyć ofiarę z mojego serca, uciekam pod kołdrę 
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (25-01-2014 o 15h19)

Ładny, taki codzienny strój.
Bardzo podoba mi się połączenie niebieskiego i czerni. Jedynie fryzurę bym zmieniła, ale właściwie.. ta nie bardzo zawadza.
10/10
Zawsze śliczna i urocza ^^ Dodanie ogona z tyłu sprawiło, że spódnica wydaje się bardzo lekka i zwiewna. Poza tym piękny makijaż. Jak zwykle 10/10 
Fox, jestem kupiona!
Fantastyczne wykorzystanie nowych ciuchow, zestawienie ich w sposob, ktory mi kojarzy sie z egipskim bostwem, ktore wcale nie bylo takie dobre jak je malowali na tych scianach ^^
Jedyne co to ta ozdoba na glowie nie pasuje do twarzy, ale to nie Twoja wina.
Dla mnie cud, miod i 10/10 :3
Edit: a jednak azteckie! Kurcze, glupiutka ja nie wpadlam na to ;>
Ostatnio zmieniony przez Shillo (25-01-2014 o 15h59)
Zawiało chłodem, ale nie mam się czego przyczepić. Najbardziej podobają mi się te czerwone usta, które są fantastycznym kontrastem do tej stylizacji.
10/10
Przebrałaś się! I nadal ładnie
Normalnie nie można tak ciągle dobrze się ubierać ;] Ale może jakaś torebusia do ręki lub kokarda z tyłu? ;] 10/10
Genialne moim zdaniem, bardzo ładne połączenie kolorystyczne i ogólne połączenie, z czystym sumieniem zostawiam 10/10