Agata bardzo fajnie, subtelnie i kobieco, elegancko ale bez przesady;) super tylko ta świąteczna spinka nie pasuje:) 9,5/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 207
Agata bardzo fajnie, subtelnie i kobieco, elegancko ale bez przesady;) super tylko ta świąteczna spinka nie pasuje:) 9,5/10
Lola-To chyba jedna z twoich najgorszych stylizacji. Pasek i to co masz na ramionach jest do niczego. Spódnica też nie za ciekawa. Niezbyt mi się podoba. Najbardziej pasuje tu to co trzymasz w ręku. Reszta nie za ciekawa 
5/10
Ewangelin-Pięknie, kobieco i subtelnie
Ładne zgranie elementów, stonowany kolor. Może dodaj jakąś opaskę bo na głowie pustki
Po za tym zdejmij pierścionek bo kompletnie nie pasuje do rękawiczek 
8/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (25-01-2014 o 18h50)
Makijaż i fryzura podobają mi się, ale zmieniłabym ozdóbkę we włosach na inną. 
Delikatna i kobieca stylizacja bardzo ładnie 10/10
martak111 - Ślicznie i dziewczęco. Te szelki dodają dziewczęcego wdzięku. Miss wygląda młodo i słodko. Do tego misio podkręca charakter. Wszystko piękne!
10/10
Skromna i ładna kreacja. Nie ma co zbytni dodawać, chociaż mam wrażenie, ze skóra miss jest zbyt ciemna przy tak jasnych włosach, co się moim zdaniem może źle kojarzyć.
9/10
Ewangelin - No dodałaś coś na głowę. Zdjęłaś pierścionek. Teraz idealnie!
10/10
Agata: fajne dopasowanie paska i spódnicy, kolorystyczna bomba
10/10 
Nie podoba mi się do końca, nie wiem sama co mi nie gra. Ale pod względem dopasowania kolorów i części garderoby jest bardzo dobrze 8/10 
Dona: wszystko pięknie dobrane, kolory idealnie współgrają. Znalazłaś świetny sposób na jedną z moich ulubionych bluzek!
10/10 
dona2
O bozie! Jak ja kocham tą spódnicę (dzięki niej dostałam się do pierwszych finałów <3 ). Ciekawie ją zastosowałaś zwłaszcza z tą bluzką, ale ten sweterek (?) niezbyt dla mnie pasuje. Zmieniłabym na coś innego, ale ciekawy koncept.
9/10
Setarah
Ciekawy pomysł, chociaż nie ma tego efektu "wow". Taki zwykły i czegoś mi brakuje. Tak strasznie pusto i moim zdaniem nie działa to na korzyść. >:
7/10
Ostatnio zmieniony przez Asuu (25-01-2014 o 20h34)
Włosy zlewają się nieco z narzutką, którą btw, kocham. Miss mroczna i krwista, ładnie się prezentuje. 9/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria: piękna stylizacja, taka zwiewna, jak wróżka niemalże
Piękne kolory
10/10
Setarah- całkiem całkiem
9/10 
Ewangelin- ślicznie dobrany strój 
Zestaw od gwiazdy, do tego wystaje spod niego stanik. Nie ma co oceniać 1/10
Nie podoba mi się ta czaszka i krew a po za tym wyglądałoby nawet ładnie. 8/10
Bluzka wystaje po bokach płaszcza, to nie jest zbyt estetyczne. Trochę nudnawa ta stylizacja... tylko na przemian czerwony z czarnym.Ale za to podoba mi się twój makijaż. Jest subtelny i świetnie by wyglądał przy delikatnych kolorach.
5/10
Mój strój to cosplay - Madame Masque (google nie gryzie xD)
Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (25-01-2014 o 23h28)
Czyżby Madame Masque? ;] Rewelacyjna jak każdy Twój cosplay ^^ 10/10
Ciekawa stylizacja, przyjemnie się ją ogląda, jednak szary total look jest troszkę monotonny... ale to moje subiektywne odczucie.
9/10
Zabójcze kolory i zabójcze połączenie ciuchów. Uwielbiam fiolet z seledynowym, wyglądają ze sobą zgrabnie i nieco tajemniczo ;] Dycha bez dwóch zdań 
Ale dużo elementów w tej twojej stylizacji. Stylizacja jest jak na karnawał więc kompletnie nie pasuje mi tu ta czaszka. Te pióra z tyłu głowy i bioder mi się nie podobają. Kapelusz też do wymiany bo jest taki ''ogromny'' 
7/10