WOW
to jest świetne,przemyślane,kolory świetnie dobrane. 10/10

Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 207
WOW
to jest świetne,przemyślane,kolory świetnie dobrane. 10/10

dona2 - Stylizacja ładna i przemyślana
Nie podobają mi się te bufiaste rękawy przy bluzce. Jak dla mnie są trochę staromodne. Rękawiczki są za grube. Wymieniłabym na cieńsze. Reszta jest spoko
8/10
Ewangelin - O zmieniłaś opaskę! No teraz wszystko idealne!
10/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (24-01-2014 o 16h24)
Agata112403----Masz super miss wszystko pasuje kolorem i nie kolorem 10/10 super
Maja2005 - Cała stylizacja jest od gwiazdy. Pozmieniaj trochę, dodaj więcej od siebie. Daję ci plus za makijaż, który jest ładny i włosy. które pasują do stylizacji 
7/10
Sama nie wiem co mi tu nie pasuje. Albo szal, albo bluzka. Zmieniłabym któreś z nich i byłoby super.
8/10
Szczerze to ten strój jest o wiele gorszy od Twojego poprzedniego. Może dlatego, że nie podoba mi się ta sukienka, a zwłaszcza jej górna część, ponieważ jest taka bez wyrazu. Nie wiem też, czy ta klatka pasuje do całości dlatego muszę dać 6/10 ;(
łał jak śliczne, ty wiesz jak podbić serce! wszystko jest boskie 10/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (24-01-2014 o 17h09)
Sandra- Stylizacja sprawia dobre wrażenie. Nie podobają mi się włosy. Zaburzają efekt. Nie podoba mi się również to co masz za ręką. Sandały zmieniłabym za szpilki i dodała rajstopy.
Popracuj jeszcze na razie 6/10
Ewangelin- Klatka i opaska nie pasują mi tutaj. Bluzka mi się nie podoba. Nie lubię gdy miss ma goły brzuch i do tego jeszcze te pióra z tyłu.
Tamta stylizacja była o niebo lepsza!
4/10
Ewangelin świetna stylizacja! tylko ta grecka korona jakoś mi tu zawadza;) poza tym super! 9,5/10
Agata już cię oceniałam..
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (24-01-2014 o 17h22)
Lola886 - wszystko super, tylko ta opaska mi nie pasuje. Ale bardzo podoba mi się połączenie kolorów i to, że dopasowałaś stroje chłopaka i kota do siebie.
9,5/10
Ewangelin - wow. Świetnie spasowana spódnica z bluzką. I fajnie dobrane dodatki. Tylko koronę słabo widać, może złota by wyglądała lepiej...
9/10
Ostatnio zmieniony przez Itasagi (24-01-2014 o 17h24)
Itasagi - Bardzo ładnie. Wpadłaś w mój gust
Bardzo mi się podoba. Nic bym nie zmieniała. Ładne kolorki dobrałaś 
10/10
Śliczna stylizacja, nie mam się do czego przyczepić 10/10
Gratuluje trofeum
Bardzo prosta stylizacja. I trochę pusta. Dałabym większą bransoletkę i jakieś ciekawsze buty.
7/10
Itasagi Czarny z fioletowym robi wrażenie.
Dobrze dobrałaś dodatki daje ci 10/10 
Widzę, że klatkę zastąpiłaś ptakami więc jest trochę lepiej
Podwyższam ocenę o 1 czyli masz ode mnie 5/10
Zupełnie nie podoba mi się ta stylizacja. Bluzka wygląda jak do jakiejś drapieżnej kreacji (ten wyzywający dekolt, który więcej odkrywa niż zakrywa i “pseudoskórzany” materiał), a mamy to ewidentną próbę elegancji. Korona jest za ciężka i głowa miss wygląda na malutką. Kolczyki dziwnie odstają przy włosach (jakby lewitowały xD) i ten efekt jest wzmacniany przez bardzo jasne włosy, a szyja jest strasznie goła. Rzemykowata bransoletka również kłóci się z elegancją. Szal i chmura to elementy, do których mam szczególną słabość (i czekam aż pojawią mi się na Promenadzie odpowiednie gwiazdy <3), ale niekoniecznie kiedy występują wspólnie. Spódnica z szalem zdają się stanowić dobrą bazę, ale nie mają tej otoczki, która wywołałaby jakiekolwiek pozytywne odczucia z mojej strony. 2/10
Zadziorna dziewczyna z twojej miss.W stroju podoba mi się wszystko,choć makijaż pozostawia wiele do życzenia. Coś te pieg takie nienaturalne. 9/10

YooSti twoja miss przywodzi mi na myśl Chińską księżniczkę, która zimą wybrała się na spacer po carskim ogrodzie. Wygląda obłędnie. 10/10
Jaki mróz *.* Kolory wyglądają obłędnie, trochę przywodzi mi na myśli zamarznięte Morze Śródziemne, bo ono jest jaśniejsze od naszego Bałtyku. Te jasne “błyski” we włosach niesamowicie wpasowują się w te błękitne elementy (płatki w dłoni, peleryna). 10/10