Fajny, codzienny strój. Stonowane kolory nadają powagi, ale stylizacja przełamana jest dziewczęcą kokardą. Torebka trochę wybija się na tle pozostałych “brudnych” kolorów. 9/10
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 207
Fajny, codzienny strój. Stonowane kolory nadają powagi, ale stylizacja przełamana jest dziewczęcą kokardą. Torebka trochę wybija się na tle pozostałych “brudnych” kolorów. 9/10
Agata, czy mi sie wydaje czy masz mnie na czarnej liscie? :< Chcialam Ci wlasnie wystawic fajny komentarz i mi nie pozwolilo... :c Co do stylizacji. Ocene znasz, ale wczesniej nie widzialam, ze bluzka tak fajnie wyglada
Wiec +1 9/10
Edit:
Euforyzma: Chyba najciekawsza stylizacja jaka widzialam z uzyciem tego kapelusza. Nie moge przestac patrzec na twarz Twojej miss *.* Bardzo tajemnicza. Delikatne dodatki zlota. Cudnie. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (15-01-2014 o 20h09)

To moja najulubieńsza wersja tej stylizacji
(Przez poprawki z każdą oceną muszę zmieniać najulubieńszą wersję – nieładnie!
) 10/10 i zaszerduszkowana w Finałach, oczywiście <3
Bardzo mi się podoba. Miałam właśnie robić stylizację z tą spódnicą i bluzką tylko w innym kolorze
wszystko super tylko zrezygnowałabym z maski bo to już za dużo na głowie 9,5/10
Uwielbiam czerń i złoto *.*. Tajemnicza stylizacja, bez zbędnych dodatków - wszystko idealnie - 10/10
dona2 uprzedziłaś mnie
. Bardzo urocza i śliczna stylizacja. Gratuluje świetnego użycia sukni od Śnieżki - ja nie na razie nie potrafie jej wystylizować w żaden sposób - 9/10
Ostatnio zmieniony przez SubRossa (15-01-2014 o 20h20)
Średnio mi się podoba, fryzura i reszta nawet wyszły by fajnie gdyby nie jedna subtelna rzecz, a mianowicie kremowy (prawie żółty) nie pasuje z takim cukierkowym odcieniem różu, a więc 5/10
Wybierz nieświecący się gorset i brązowe lub czarne buty, fryzurę duuuuużo krótsza i wszystko będzie super :3 Te rajtki są super
7/10
Fajny gangster z Ciebie Sentis, ale jednak czarne rajstopy lepiej by pasowały do tego stylu ... bo te brzoskwiniowe są za słodkie. 8/10
Śliczna, słodka stylizacje. Takie lubię
Myślę, że mogłabyś zastąpić skarpetki rajstopami i byłoby idealnie
9/10
Bardzo ładnie. Stylowo i elegancko. Z gracją ! 9/10
Twoja stylizacja kompletnie mi się nie podoba. Spodnie twojej miss są okropne. Nie lubię płaskich butów. Włosy są za długie i kolor za jaskrawy. Jedyny plus to to, że wszystko pasuje do siebie kolorystycznie. 3/10
Wszystko do siebie pasuje. Jak dla mnie to się podoba ten strój. Fryzura i kolor włosów świetnie wyglądają z tym strojem. 10/10
fajnie, że posłuchałaś mojej rady i zamieniłaś czarne dodatki na inne..
mogłabym się nadal czepiać uśmiechu z reklamy colgate czy fryzury ale dam Ci już spokój..
taka koktajlowa elegancja..jest ok;) 9/10
Ciekawy pomysł. Ja w życiu bym nie zastosowała tej bluzki do spodni. Groźna miss, ale ma tak niewinną twarzyczkę. Niestety peleryna (nie wiem co to jest z tyłu) zlewa się ze spodniami i trzeba się porządnie przyjrzeć by zauważyć, że nie jest to jedność. Kurtka moim zdaniem jest za krótka, lepiej by wyglądała dłuższa. Ale to moje odczucia. Mimo wszystko ciekawy koncept.
8/10
Jeden z moich ulubionych kolorow. Fryzura przeslicznie polaczona z kapeluszem. Gdybys zmienila ten pasek.. Zwraca na siebie bardzo uwage i zielony kolor nijak nie pasuje do stylizacji. Stylizacja prosta, w sumie nic nowego. Malo dodatkow-albo raczej takie sie odnosi wrazenie. 7/10

widzę, że zmieniłaś kilka szczegółów
mój odbiór pozostaje taki sam delikatne, ciekawe..a jednak czegoś mi tu brakuje..
9/10
Nie wiem jak zinterpretować twoją stylizację. Góra jest delikatna i dziewczęca a dół taki ostry i niegrzeczny. Nie podobają mi się spodnie i ta peleryna(?) z tyłu. Na dłoniach jest za dużo dodatków. Mi niezbyt się podoba. 5/10
Agata112403 Stylizacja dobrze skomponowana ale nie robi dużego BUM! więc dam ci 7/10 
Twoja stylizacja co prawda jest oryginalna ale w ogóle nie w moich klimatach. Zdziwił mnie brak butów. Moja ocena to 6/10 (po prostu nie mój styl
)
Agata112403 wszystko do siebie pasuje ale mi osobiście się nie podoba 7/10
Twoja stylizacja jest słodka i dziewczęca. Pyłek w tle jest fioletowy...moim zdaniem lepszy by był błękitny. Przydałyby się rajstopy bo na dole stylizacja wydaje się trochę pusta. Rękawiczki nie pasują. 7/10
Elegancka i kobieca stylizacja Podoba mi się
Wszystko ładnie do siebie pasuje wraz z makijażem i fryzurą 
Szału nie ma, ale Bardzo ładnie 10/10
Bardzo ładna i naturalna stylizacja wszytko jak najbardziej tak tylko ten różowy snieg mi nie pasuje i w parasolce brakuje podbicia 7/10
stylizacja fajna, ale nie podobają mi się buty i ta czerń 9/10
Agnieszka497 stylizacja mi się bardzo podoba jest po prostu na luzie 10/10