Teraz jest idealnie
Absolutnie do niczego nie mogę się przyczepić. Nawet ta torebka tu pasuje, a to dzięki pończochom.^^ 10/10

Strony : 1 ... 43 44 45 46 47 ... 207
Teraz jest idealnie
Absolutnie do niczego nie mogę się przyczepić. Nawet ta torebka tu pasuje, a to dzięki pończochom.^^ 10/10

Ten niebieski jest taki przyjemny dla oka <3 Charakteru całej stylizacji dodaje twarz miss, która w tym połączeniu wygląda obłędnie. 10/10
Całkiem fają sukienkę stworzyłaś i te dodatki ... może niekoniecznie pasuje mi ta złota kolia, ale cóż i tak świetnie. Czarne damy to ja ostatnio bardzo lubię - taki okres. 10/10
Wyglądasz wspaniale, ale to u Ciebie standard.^^ Poza tym jest biel i czerń, czyli bardzo w Twoim stylu, który ja tak wielbię.
10/10
Ostatnio zmieniony przez Lucrecia (16-01-2014 o 23h15)

Scarlet jak zwykle powala stylizacją.
Sukienkę uwielbiam,kapelusz również.
+świetna fryzura.
Dyszka.
Lucrecia, również nie ma tu nic co by mi się nie podobało.
Sukienka,kolory.
+cudne oczka 
Dyszka!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Motionell (16-01-2014 o 23h18)
Za tę Rosję masz dychę z urzędu, po kumotersku. A poza tym ta stylizacja jest cudna <3
10!
No i szto mnie nada skazać ,krasawica?
Jak zwykle pięknie,rosyjsko.
Czapkę uwielbiam,lampion też.
11/10!
OMG. Zacznę od góry, włosy wystają z pod/za czapuchy, czapucha nie pasuje do reszty. Czarne rajstopy zastąp granatowymi i będzie niebiesko czerwona babka
, Z czapki zrezygnuj daje 8/10
Edyta: Nie zauważyłam,że jesteś flagą
,zamiast czapki zrób białe włosy.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (17-01-2014 o 07h56)

super stylizacja! jedyne co mi przeszkadza to rajstopy..wygląda jakby miała gołe nogi a to nie pasuje do tych wszystkich ciepłych futerek..
9/10
Bardzo mi się podoba!
Fajna stylizacja,ciekawie wyeksponowany biust, odpowiednia fryzura i mina.
10/10
Tak strasznie zazdroszcze kazdej dziewczynie posiadania tej spodnicy... Mam ze dwadziescia pomyslow na stylizacje z nia :c Hm. Najbardziej podobaja mi sie rajstopy, ktore wybralas. W mojej stylizacji dobranie wlasciwych zajelo mi wieki, a Twoje wygladaja idealnie. Gore z dolem staralabym sie jakos dyskretnie polaczyc paskiem. (o ile takowy znajdziesz) Jakie te pompony sa slooodkie! *.* W sumie tak na powaznie to doczepic moge sie tylko fryzury
Jak narazie 9/10

Sniezyczka Super stylizacja godna podium:)
To nie mój styl ale mi się podoba i dam ci 10/10
Całkiem ładny strój, ale widziałam już kiklka bardzo podobnych. Podoba mi się kolor i dobranie fryzury. Jednak jest troszkę pusto i ja dodałabym coś jeszcze, ale i tak podoba mi się 8/10 
Szacun za wykorzystanie tego paska, bo ułożenie z nim czegoś, co nie będzie przeładowane niemalże graniczy z cudem. Podoba mi się połączenie tych wszystkich złotych elementów do koloru spódnicy
Zasłużone 10/10 ^^
Świetna stylizacja,skojarzyła mi się jakoś z karnawałem w Rio.
Fajnie dobrane dodatki i jedna z niewielu Miss,które podobają mi się z tą przepaską na oczach.
Dyszka!
Ten kaptur, który masz na głowie nie pasuje do delikatnej stylizacji. Przytłacza ją. Kozaki zmieniłabym na szpilki i było by okey
7/10
Skromna, ale ładna stylizacja. Jedynie nie podobają mi się przyklapnięte włosy, ogólnie jest dobrze, ale bez efekt WOW 8/10
Szczerze to nie podoba mi się ta stylizacja ... Może to dlatego, że nie lubię tak bardzo zdobionych sukienek i wszechobecnego złota,a ptak w klatce jest dla mnie trochę dziwny... 3/10
Agnieszka497 Takie nic specjalnego, jeszcze nie do końca mi się te spodnie podobają. Bluzka i buty fajne, fryzura pasuję, ale nic poza tym. 4/10
Ashanti ogólnie koncepcja całego stroju mi się podoba, jedyne do czego muszę się przyczepić, to jak dla mnie niezbyt pasujące do siebie kolory, a no i wdowie rajstopki też średnie
6/10
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (17-01-2014 o 14h28)

Piekna podoba mi sie
Twarz i fryzura bardzo ciekawa
a polaczenie czerni z czerwienia jest jednym z moich ulubionych
10/10
Ogólnie bardzo mi się podoba, ale dałabym delikatniejsze rajstopy i może pokombinowała z rękawiczkami. Ale po za tym, jest bardzo ładnie. 8.5/10
Aria-Nie jestem fanką tego typu stylizacji. Nie lubię gdy miss ma te uszy są okropne. Proca mi tu nie pasuje. Zmień buty bo te nie pasują
6/10
Średnio mi sie podoba włosy i opaska wcale, lepsza byłaby długa spodnica, buty których wcale nie widac i ta bransoletka na ramie to troche za wiele. Brakuje mi tu jakiegoś okrycia 4/10
Moim zdaniem skrzydła są zbędna, gdybyś zmieniła makijaż i dodała coś na ramię byłoby zdecydowanie lepiej 7/10

Joanna buty i skrzydła całkiem nie pasują sukienka i fryzura podobają mi się i to coś we włosach jest fajne dam ci 7/10