YooSti Pomysł fajny, ale wszystko zlewa się ze sobą. Ledwo co zauważyłam że miss na sobie gorset, może jakiś inny kolor paska rozświetlił by stylizację. 7/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (14-01-2014 o 22h05)
Strony : 1 ... 39 40 41 42 43 ... 207
YooSti Pomysł fajny, ale wszystko zlewa się ze sobą. Ledwo co zauważyłam że miss na sobie gorset, może jakiś inny kolor paska rozświetlił by stylizację. 7/10
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (14-01-2014 o 22h05)
Ciekawie,choć tzw kokarda z tyłu psuje efekt doskonałości. Do tego za ciemna parasolka i gorset za jasny. Jak dla mnie 7/10
Zgrana stylizacja, bardzo, bardzo ciekawy makijaż, tylko włosy jakoś mi nie podpasowały. 9/10
Fajna, codzienna stylizacja. Czasem sie ubieram podobnie do szkoly. Bluzka wyglada jak wpuszczona w spodnie-bardzo modna teraz. Stylizacja bardzo prosta, nieprzeladowana. Dodalabym torebke i zmienila kolczyki, ktore przbijaja sie przez wlosy. 8/10

Bardzo ładna stylizacja, ale radziłabym zmienić rajstopy i torebkę. Myślę też, że jaśniejsza karnacja do platynowych włosów byłaby odpowiedniejsza. 8.5/10

Super stylizacja. Nic się ze sobą nie zlewa. Dodałabym coś na ramiona. Nie podoba mi się ten kapelusz. Zamieniłabym go na opaskę
8/10
Nic mi sie nie podoba poza butami i swieczka. Bizuteria w ogole nie pasuje do siebie, "gorna" czesc sukienki pozostawia wiele do zyczenia. O teraz zauwazylam kota, wiec ocena idze w gore
Opaska we wlosach takze nie pasuje... Rajstopy moglas wybrac delikatniejsze skoro nawalilas tyle bizuterii. 3/10

bardzo delikatna ale dosyć fajna stylizacja;) może troszkę blado ale z drugiej strony ten minimalizm też w sobie coś ma..
9/10
Dawno nie miałam okazji Cię ocenić
bardzo podoba mi się Twoja stylizacja, wszystko pasuje, nawet te buty renifera mi nie przeszkadzają. Dałabym tylko inną bluzkę, bo ta mi się nie podoba, ale to kwestia gustu
10/10
Dona2 Miss ładnie ubrana, kolor wlosow ni pasuje , ale cala reszta se soba wspolgra
9/10
Zloto z czernia. Jak najbardziej na tak. Ale jak juz masz zlota sukienke to nie wybieraj do niej srebrnej torebki. Dodatki w posdtaci bizuterii musza sie komponowac. Sliczny kolor wlosow. Bardzo kontrastowy <3 poza tym uwielbiam ta fryzure
7/10

Bardzo jasna stylizacja, ale dzięki złotym akcentom nie wygląda nudno i przyciąga wzrok. Zmieniłabym tylko buty, bo wydają się ginąć przy obfitej górze.
9/10
Nie jest źle, ale ta spódnica wygląda jakoś... Sama nie wiem, według mnie po prostu tu nie pasuje. Ale kolorystycznie wszystko pasuje.
9/10.
Mis się nie podoba , ale Tobie może tak. Według mnie buty nie pasują po prostu wszystko jest do kitu
3/10
Szczerze nie za bardzo mi się podoba... Może to przez te ciemne kolory ? Ale rozumiem, że tobie mogą się takie podobać a zestawienie ubrań wcale nie jest złe 
6/10
Nic do siebie nie pasuje. W ogóle. Ani kolorystycznie, ani fasonem, ani niczym. Buty są okropne. Usta też 3/10
Widać ze lubisz modę wschodnią z Chin . Daje 9/10

Fajna stylizacja pokojówki tylko po co ten parasol?!
I jakby czegoś brakowalo na glowe ale bardzo fajna reszta 8/10
Stylizacja bardzo ładna, tylko rajstopy nie pasują. Fryzura w połączeniu z tym kapeluszem świetnie wygląda
10/10
Ładna, delikatna stylizacja. Podoba mi się. Poza drobnymi detalami. Myślę,że kolczyków prawie nie widać przy tym kolorze włosów. Nie podobają mi się buty. 8/10
Naprawdę zacna, nieprzeładowana stylizacja. Podoba mi się. 9/10

Jak ja kocham ten twój styl ... i tego się chyba nie da zmienić ^^ A granatowy to kolor w którym wyglądasz fenomenalnie ^^ 10/10 - nic nie musisz zmieniać - przynajmniej moim zdaniem
Lucrecia - Aww, pięknie. I kolor włosów jaki pasujący do ubrania
Jak zwykle klasa, ale już mnie to w ogóle nie dziwi ;] 10/10
Scarlet - Chyba Ci już kiedyś mówiłam, że jesteś szokująco inna, ale to nie znaczy, że gorsza. Nie przestaje mnie ta stylizacja zachwycać ^^ 10/10
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (15-01-2014 o 16h38)
Foxglove-Piękna, pomysłowa stylizacja. Jest ślicznie. Tylko klatka sprawia wrażenie takiej ciężkiej do tej stylizacji. Zmieniłabym włosy na rozpuszczone i byłoby idealnie
8/10
Agata skromnie ładna bluzka i spódnica w polączeniu z paskiem boskie.
Dla mnie ta bizuteria jest za cięzka i brakuje jakiegoś kapelusika i kurteczki 7/10