Dona wiesz, że kocham Twoje stylizacje..i nie wiem czy kiedyś to się zmieni?
znów jest ciekawie i pięknie..! brawo za tak precyzyjne wyczucie smaku;) 10/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 184 185 186 187 188 ... 207
Dona wiesz, że kocham Twoje stylizacje..i nie wiem czy kiedyś to się zmieni?
znów jest ciekawie i pięknie..! brawo za tak precyzyjne wyczucie smaku;) 10/10
Jak egzotycznie!
Szalenie podoba mi się dodanie węża, który momentalnie przenosi nas w inne rejony świata, jeszcze zanim zobaczymy, że miss też jest ubrana “inaczej”. Gołe stopy sprawiają wrażenie, jakby miss przechadzała się po plaży przed swoim pałacem. Jedynie spojrzenie mogłoby być bardziej władcze i coś u góry poszukać, aby ta czerń się nie wkradała. 9/10
O borze szumiący... Nie. Za dużo, za kolorowo, przesada. Kolory się ścinają, włosy okropne. Nie podoba mi się :c 5/10
Uwielbiam czernie, a w tym wydaniu podobają mi się jeszcze bardziej <3 W okolicach góry paska od Mulan trochę zbyt mi się wyróżnia bluzka od Pięknej, ale to taki drobiazg, że jedynie swoim bystrym okiem wypatrzyłam
10/10
PS. Sentis – tak właśnie miało być xD Za dużo i za kolorowo, co spowodowane jest komentarzami Fracuzów pod ich zeszłotygodniowymi wyborami MF xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (14-03-2014 o 21h12)
10/10 lubię fiolet i te rażące w oczy kolorki - świetne. ładna twarz
Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie. Dla mnie niewyjaśnioną zagadką jest to, że nie masz jeszcze trofeum
te włosy pasują genialnie!, napisałabym więcej, ale nie potrafię dobrać słów, bosko i kropka, a jeśli ktoś się nie zgadza to będzie miał ze mną do czynienia xD 10/10
Jako że kojarzy mi się z Assasynem to jest fajnie, chociaż sukienka jako asasyn to niezbyt dobry pomysł ;D. 9/10
Laryus, bardzo dobra stylizacja, niby romantycznie a z pazurem..
włosy i makijaż pasują, zestawienie ciuchów spoko..oprócz bluzki! koniecznie zmieniłabym na inną zakrywającą brzuch bo ta nie pasuje do tej spódnicy.. 9/10
Świetny pomysł na stylizację, bardzo mi się podoba.
Niestety jak przyjrzałam się lepiej, to zobaczyłam tatuaż, który nie pasuje do całości, a dość spora część jednak jest od jednej gwiazdy. :< 9/10
Zupka, bardzo ładna stylizacja w brązie i złocie, ładnie dopasowałaś fryzurę i makijaż.. ogon z tyłu jest zbędny a wianek nie pasuje tutaj.. poza tym super;) 9/10
wspaniałe wykorzystanie nowych nóżek
pierwsze skojarzenie? bogini
podoba mi się i to bardzo. wąż może trochę mnie drażni, ale bez niego, byłoby tu łyso. 9.5/10
10/10 świetnie dobrałaś ten nowy ciuch wraz z nową karnacją. Wszystko się tak ładnie zlewa
Podoba mi się. Dużo krwi, biało, a jednak mrocznie. Jedyne do czego się przyczepie, to włosy, ktore mi sie w ogóle nie podobają. 9/10
Ewangelin, ładna i delikatna stylizacja, dodatki pasują..no, może poza kwiatami na głowie..są za duże, tak duże jak bukiet..nie wiem, burzy proporcje.. i zmieniłabym makijaż na delikatniejszy..
Lola886, rzuciłaś mi się już wcześniej w oczy na defiladzie. Bardzo podoba mi się to połączenie, nawet brak butów nie przeszkadza. Nie przekonuje mnie jedynie ten wąż, jest za duży i przez to przytłacza stylizację.
9/10
WOW! Naprawdę świetny dobór dodatków jeszcze ta mimika twarzy i w ogóle! Idealne dobranie wszystkiego do tej kreacji choć zmieniłabym te nogi i zamiast nich dała długie kozaki albo glany :3 Jednak to tylko moja opinia i obiektywnie patrząc to 10/10
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (15-03-2014 o 11h18)
Jak ślicznie!! Twoja miss jest taka zwiewna, taka eteryczna... Chociaż dużo tu nowych elementów, Twoje wykorzystanie ich szalenie mi się podoba
prześliczny kolor włosów (ożywia całość, dzięki czemu wszechobecna biel nie jest tak przytłaczająca!) i makijaż! Ogromny plus za klatkę
10/10 !!

Takie zbliżenie do natury, przyrody, chwila odpoczynku. Fajnie to wygląda. Tak radośnie. Wyrzucilabym jedynie torebkę, bo raczej nie jest potrzebna. 10/10
Lillien nie jestem przekonana do tej spódniczki . Ale te nogi świetnie tu wyglądają.
Ciekawy pomysł połączenie różu z zielenią. Prześliczna ruda miss.
9/10
5/10 no zwykła kreacja, więc pozostanę neutralna.
OOOOOOOO Zdecydowanie najlepsze użycie nóżek
wyglądasz jak latający nietoperz w wersji ludzkiej. Bardzo pomysłowe muszę przyznać, no i znowu te włosy pasują idealnie. Podobają mi się też uszy 10/10
10/10 Robin Hood w spódnicy. Ciekawe jaka by była opowieść o kobiecie?
Ja nie wiem, jakim cudem Ty jeszcze nie stanęłaś na podium. Niezmienny makijaż idealnie tutaj pasuje, a całość ma to demoniczne zacięcie. Trochę szkoda, że kapelusz jest brązowawy, a nie czarny, ale i tak moje serce skradłaś już dawno (jak i narzeczoną XD), więc 10/10
Chciałabym zauważyć, że zwierzak nie jest gorszy i ze swoimi skrzydłami ma zamiar dotrzymywać kroku – a może lotu?
To sprawia, że nawet nie jestem w stanie uciąć nawet pół punktu za kolor kapelusza xD
Wszystko super ekstra i full wypas, tylko te okropne wlosy mi przeszkadzaja. Nie wiem, co wy w nich widzicie. 9/10