Bardzo delikatna kreacja tylko wszystko psują te włosy przydałaby się jakaś zmiana koloru plus jeszcze ten puchaty kołnierzyk 8/10

Strony : 1 ... 186 187 188 189 190 ... 207
Bardzo delikatna kreacja tylko wszystko psują te włosy przydałaby się jakaś zmiana koloru plus jeszcze ten puchaty kołnierzyk 8/10

Elementy stroju dobrałaś bardzo fajnie, jedynie nie pasuje mi tu kolor włosów twojej miss i fryzura - postawiłabym na jakikolwiek kolor wyróżniający się
9/10
Setarah bardzo ładny strój. Prosty ale niezwykły właśnie w swojej prostocie. Tę sukienkę uwielbiam i cieszę się, że nie tylko ja lubię ją wykorzystywać 
10/10
Ostatnio zmieniony przez Sartani (15-03-2014 o 20h03)
Sartani Ten pasek mi niepasuje XD Poza tym fajnie wyglądają tutaj te nogi . Co do włosów.. NIe jestem miłośniczką loków. XD Lepiej by wyglądały jakieś proste łosy do ramion. 7/10
Miti3
Twoja miss ma słodką twarzyczkę. ^^ Strój prosty, a bransoletka ma troszkę inny kolor niż reszta stylizacji. 7/10
Bardzo podoba m isię ten strój, oryginalne połączenie. I fajny makijaż pasujący do cery.
Zmieniłabym tylko to co masz w ręce na coś innego.
9/10
Vampire 17: Ubrania dobrałaś świetne, kolorystyka też super
Tylko włosy do zmiany - chodzi mi o kolor, który się nie wyróżnia obecnie.. Przydałby się jakiś taki przykuwający wzrok
9/10
Kosia1: Śliczna stylizacja! Kojarzy mi się ze szkołą i grzeczną uczennicą
Absolutnie wszystko pasuje, a ta niewinna minka jest najlepsza
10/10
Ostatnio zmieniony przez Setarah (15-03-2014 o 20h38)
Nie powala mnie ani pomysł, ani wykonanie. Dzbanek jakoś bez sensu, trochę golizny, rajstopy brzydkie. 5/10
Idealne połączenie koloru ust z włosami. Mam zastrzeżenia co do naszyjnika. Wąż na sukience nadaje charakteru. Nie podobają mi się rękawiczki. Twoją postać oceniam 8/10. C
Zmieniłaś buty! Teraz wszystko współgra mi idealnie
10/10
Miti3 - Mimo iż stylizacja wygląda prosto przyciąga jednak ona oko. Kreacja kojarzy mi się z młodą skromną piosenkarką, makijaż jest uroczy
Podoba mi się odcień fryzury. Wszystko bardzo fajnie połączone. Szału nie ma, ale ładnie 9/10
Setarah - Zmieniłaś fryzurę, naszyjnik, ozdóbkę na głowie oraz buty. Jednak nie podobają mi się rajstopy. Fryzura zakrywa twarz co nie podoba mi się za bardzo. 8/10
Ostatnio zmieniony przez martak111 (15-03-2014 o 21h57)
Uroczość ^^ Cała stylizacja jest słodka, ale nie przesłodzona. Tylko chyba wolałam poprzednie oczka, nie były takie wielkie, jakby miss była przerażona
Ale i tak 10/10 ^^
Lubię to fajne połączenie na głowie. Sam ten element z czarnym oczkiem wygląda niespecjalnie, ale razem z tym srebrnym tworzy wspaniałą kombinację. Pasek wrzucony w miejscu idealnym, dzięki czemu ukrywa dół bluzki, ale nie na siłę i stanowi nieodłączny element stylizacji. Rybki mnie irytują, ale wiem, że miały przedstawiać Yin Yang i ta biała nawet ma czarną kropkę w środku, a czarna ma w sobie biel xD Mogę ich nie lubić, ale spełniają swoją rolę, więc 10/10
Naprawdę przyjemna dla oka stylizacja - kocham tę spódnicę, jest taka urocza! <3 To, co się rzuca najbardziej w oczy - kokarda na głowie (według mnie oczywiście) mogłaby być w bardziej różowym odcieniu - wtedy bluzka by się wyróżniała i tworzyła estetyczny kontrast, a tak mamy fioletową górę i różowy dół - nie przepadam za takim rozwiązaniem, strój powinien tworzyć całość, a nie być przedzielony na dwie części.
8/10 
Zrezygnuj z włóczni na rzecz laski albo torebki, bo teraz wyszła kusicielka z kijem ^^ 8/10
Sentis - Twoja miss wygląda jak płatek śniegu. Delikatnie i lekko. Opaska na oczy świetnie komponuje się z makijażem. Pasek nie pasuje i psuje efekt połączenia sukienki z narzutką. 9/10
Agatko, ostatnio widziałam coś bardzo podobnego tylko w jasnych kolorach..hmm.. czerń ze złotym zawsze pięknie się prezentuje, ładnie dobrałaś biżuterię
9/10
Bardzo mi się podoba, to jedna z moich ulubionych stylizacji z tymi nogami
tylko węża wymieniłabym na coś innego, ale i tak jest super 9,9/10
Lola, dobrze wykorzystane te nowe nogi, chociaż widziałam kilka lepszych stylizacji z nimi. No ale każda jest na swój sposób inna i ta też jest bardzo ładna. Użyłaś większość biżuterii od Kleopatry. Ładnie ona się tu komponuje. Tylko moim zdaniek koło brzucha dzieje się za dużo. Pasek jest strojny i ozdobny a wąż go przytłacza. Do tego wąż trochę odbiega od głównych kolorów stylizacji. 8/10
Dona, po pierwsze śliczne kolorki ;3 Po drugie zawsze przekonują mnie stylizacje z tą spódnicą, bo ją po prostu uwielbiam. Nigdy nie podobały mi się bardzo długie włosy u miss ale do tej stylizacji pasują idealnie. Ozdoba na włosach mi się nie podoba ale to raczej kwestia gustu. Buty są śliczne, pasują kolorem ale stylem niestety nie. Wydają mi się duć za ciężkie. Może daj jakieś w kolorze bluzki ^-^ 9/10
Ostatnio zmieniony przez Agata112403 (16-03-2014 o 09h42)
Bardzo ciekawe połączenia złota z czernią, elegancko i stylowo. Właściwie stylizacja jest gotowa i dopracowana, trudno się do czegoś doczepić. Osobiście zmieniłabym tylko klatkę z motylami, ponieważ za bardzo zlewa się ze spódnicą i ust, ponieważ jakoś nie pasują mi do klimatu stylizacji. Pomijając jednak te szczególiki, kreacja jest naprawdę śliczna - 9/10
Ostatnio zmieniony przez Pixies (16-03-2014 o 10h36)
Nawet ładna stylizacja tylko make up jest do bani daje 6/10
Pixies, widzę, że trzymasz się hipisowskich klimatów..
nie moja bajka ale wygląda to ciekawie i spójnie;) plus za rude włosy, które pasują idealnie;) 9/10
nana, śliczna buzia i włosy!
co do ubioru, rozumiem, że miało być naturalnie?
jest aż za naturalnie..troszkę pusto i nudno..;( 6/10
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (16-03-2014 o 10h49)
Też wpadłam na podobny pomysł :3 Wąż pasuje idealnie pasuje do stroju inspirowanego Kleopatrą 10/10
Nie podoba mio się zupełnie nie moja bajka brzydka fryzura która nie pasuje do stroju
pod względem barwy i jeszcze ten make up do bani właściwie nic mi się tu nie podoba daje 1/10 1-za to że masz wogóle coś na sobie
Ta opaska nie pasuje do fryzury. Te buteleczki na pasku także nie idą w parze z całą stylizxacją. Makijaż do wymiany. 2/10