Sniezyczko, bardzo przemyślana i udana stylizacja..śliczne kolory, ciekawe dodatki.. bardzo mi się podoba, nie mam czego się czepiać..
10/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 182 183 184 185 186 ... 207
Sniezyczko, bardzo przemyślana i udana stylizacja..śliczne kolory, ciekawe dodatki.. bardzo mi się podoba, nie mam czego się czepiać..
10/10
Lola, a mi się bardzo podobasz! Zaczynając na makijażu, w którym wyraźna, czarna kreska świetnie dominuje i nadaje charakteru wyrazowi twarzy Twojej miss oraz ogółowi stylizacji
Te puchate, rozwiane spódnice są naprawdę świetnym pomysłem - całość wygląda tak bogato i jest przemyślana. Futerkowy kołnierz nie jest konieczny, ale z kolei aplikacja na nim (dżety?) pasuje do świecących drobinek na spódnicy i to mi się podoba. Poszukałabym może jakiejś alternatywy na głowę - świetnie wykończyłaby tę piękną stylizację, ale to nie konieczność, więc... ;D 10/10

Jak nazwac Twoja miss? Pani domu? Pani Cukiernik? Jakkolwiek bym Twojej miss nie nazwala to po chwili widac, ze jest intrygujaca. Cala stylizacja jest naprawde oryginalna, a wykonanie przypadlo mi do gustu. Kokardka i szalik skierowane sa na prawa strone, a fryzura na lewa. Ladny balans. Z poczatku nie opdobaly mi sie rajstopy, ale potem dostrzeglam wiecej czarnych elementow. Podzielisz sie tym ciachem?
10/10

Szkoda, że dół sukienki się świeci. Proste wykończenie byłoby lepsze. Trochę pogrubiający ten płaszczy, ale całkiem fajnie to wygląda 9/10
Sentis - zachwyciłam się od pierwszej chwili! Dobrze wybrałaś spódnicę (?), wydaje się jakby była z tej samej tkaniny co szarfy z tyłu, i ładnie układa się pas.
I niesamowicie pasuje tu ta kosa.
10/10
(moja stylizacja jest inspirowana postacią Morgany z "Merlina")
Mroczne stylizacje sa chyba w cenie, co?
Sama ze dwa tygodnie bujalam sie w podobnych
Probowalam uzyc tej spodnicy (? to zielone wystajace... xD) Podoba mi sie dol... Jest... Dziwny i to mnie wlasnie intryguje XD Twarz tez jest niesamowita, wydaje sie byc znudzona i niewyrazajaca zadnych emocji... Moze dodasz cos do lapki?
10/10

10/10 ładna zielona kreacja. Wykorzystałaś kapelusz, którego ja nie potrafię użyć.
Podtrzymuję swoją poprzednią opinię, ale zastanawiam się, dlaczego miss ma takie przyćpane spojrzenie? XD Dziwnie to wygląda 9/10
A co to za mroczną królowa? Piękna czerń ze złotymi akcentami. Wszystko do siebie pasuje, więc daje 10/10
Asuu, idealnie skomponowana stylizacja w czerni, każdy szczegół pasuje, a mimo, że jest dużo błyskotek to całość nie jest tym przeładowana..świetne wyczucie ilości;) spróbowałabym tylko innego uczesania, a makijażu nie widzę przez maseczkę
9,5/10
Podoba mi się wymieszanie tylu warstw w dolnej części sukienki
Wygląda to czarująco. Dodatkowo fryzura, która nadaję stylizacji elegancji
Pięknie 
10/10
Nisiam, urocza wróżka, ładne zestawienie kolorów, zwłaszcza tak różnych..
całość wygląda interesująco, ładny makijaż, włosy też pasują, zmieniłabym tylko biżuterię..
9/10
Bardzo mi się podoba dodana z tyłu spódnica. Stylizacja wygląda dynamicznie i drapieżnie. Też wyraz twarzy miss świetnie do tego pasuje ;] 10/10 ^^
Moje ulubione połączenie złoto i czerń, kojarzysz mi się z generałem który ma mapę albo jakieś rozkazy, bardzo udany projekt 10/10

Ktoś chyba jest ciężko ranny? Pomysł sam w sobie ciekawy jednak po dłuższym czasie wpatrywania się można stwierdzić, że Twoja miss wykrwawia się na śmierć i cieszy z tego powodu. Do tego odkryte ramiona i dekolt(O.o) średnio mi pasują do stylizacji. 4/10

Bardzo ładny odcień stylizacji. Kapelusz mi się nie podoba a torebka jak dla mnie ma zbyt widoczne kontury. 8/10
Agatko, już Cię chyba oceniałam ostatnio w tej stylizacji? cóż, najwyżej powtórzę się..
stylizacja bardzo kobieca ale i z dziewczęcym urokiem, taka walentynkowa..
jest ładnie i romantycznie..
10/10
Widać, że już wymyśliłaś zastosowanie tych nowych nóg i tutaj prezentuje się bardzo pomysłowo, plus jeszcze złote dodatki, ale się ładnie to pokazało razem, tylko moim zdaniem zbędna jest papuga, ale i tak 10/10

6/10 zgrabna kreacja, ale taka nudna. Trochę nastroju wprowadza ten dzban z wodą, ale szału nie ma.
wow, połączenie uroku lalki z..taką masakrą..robi wrażenie!
jak zawsze Twoja stylizacja jest super;) 10/10
Solomona Jakie ładne włoski nie widziałam ich wcześniej <3 Nie wiem jak to zrobiłaś, ale pomimo tych mrocznych oczu i krwi Twoja miss wygląda po prostu... słodko...
pewnie nie potraktujesz tego jako komplement, ale dla mnie to taka śliczna porcelanowa laleczka, która nagle stała się zła i gnębi po nocach swoich właścicieli. Pomimo tego, że wszystko jest białe, nie zlewa się ze sobą i tworzy bardzo interesującą całość 10/10 
Lola886 Hmm... No myślę i myślę co tu napisać. Jest ładnie, w sumie pomysł ciekawy, na pewno nie pasuje ta bluzka, jak ją zmienisz będzie dużo lepiej, coś mi też fryzura nie leży, ale nie umiem napisać w jakiej bym Cię widziała, coś jeszcze może pokombinuj 7/10 
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (14-03-2014 o 16h30)

śliczna stylizacja! wszystko pasuje idealnie.. jedyne co bym zmieniła to fryzura, idealnie pasowałby tu długi warkocz..
9,5/10
WOW. Nic więcej nie jestem w stanie napisać. Zmień fryzurę, a postawię Twój ołtarzyk przy łóżku i będę się do niego modlić 9,9/10
A jednak dodalas cos na glowe. Podtrzymuej to, co napialam o Twojej stylizacji wczoraj. Nie ma sie co powtarzac, bo wiadomo, ze wyszlo Ci to rewelacyjnie a z nakryciem glowy jest jeszcze lepiej
101/0