1. Jakie studnia chciałabyś podjąć w przyszłości lub na jakich jesteś?
Architektura lub psychologia.
2. Uważasz, że nie musisz robić prawa jazdy?
Muszę i chcę, ale nie zapowiada się, aby rodzice wspomogli finansowo, a mój portfel jest pusty, niestety.
3. Co podoba ci się w jesieni?
Nic, nie znoszę jesieni, nawet kolorowe liście wprowadzają mnie w deprechę.
4. A co ci się w jesieni nie podoba?
Wszystko
, kojarzy się z tym co najgorsze, teraz może nie jest jeszcze tak źle, ale w listopadzie będą przemoknięte buty, wracanie w deszczu do domu, codziennie dmuchający wiatr w twarz (zazwyczaj liśćmi lub pyłem panoszącym się po ulicy), szybko dopada Cię zmęczenie, nie chce się nawet z domu wychodzić i podwojona ilość kłótni rodziców.
5. Ulubiona pora roku? Dlaczego właśnie ona?
Lato, lubię kiedy budzi mnie słońce i wiem, że nie ma znaczenia to, że wstanę o 6 czy o 12, nikt mnie nie goni, wszystko zależy ode mnie i nie trzeba szybko wracać do domu, bo w nocy możesz iść w pożyczonej bluzie, albo i bez i nie będzie zimno.
6. Chcesz mieć dzieci w przyszłości?
Nie wiem, inna rzecz, czy kiedykolwiek będę na to gotowa, sądzę, że przed decyzją o dziecku ludzie powinni chodzić na kilkuletnie kursy, aby nie zniszczyć mu życia lub nie wychować na wrednego i egocentrycznego człowieka, w realu jest ich sporo.
7. Jakbyś chciała wychowywać dzieci?
Jeśli już bym miała to metodą wymagającej i przede wszystkim wspierającej matki-nauczycielki. Chciałabym, aby wiele zobaczyło w dzieciństwie i od małego potrafiło patrzeć na świat po swojemu (mały artysta lub wielki matematyk
).
8. Jaki film mogłabyś mi polecić?
Zależy jakie rodzaje lubisz, w każdym razie ostatnio oglądałam Dziecko wojny i nadal mam lekką traumę.
9. Jak chcesz spędzić tegorocznego sylwestra xd?
Chcę, aby następny rok był bardzo pracowity, ale na moich zasadach i kierujący mnie w stronę własnych marzeń, a nie obowiązków nałożonych przez innych, czasem wiara przenosi góry. Jeśli chodzi o sam dzień to chciałabym być we Francji lub Grecji, ale to tylko pozostanie w stanie "chciałabym".
10. Uważasz, że ludzie powinni stosować się do motta ''bądź sobą'' czy jesteś raczej temu przeciwna?
Trochę nie rozumiem stwierdzenia, że ktoś nie jest sobą, nikt nie może być kimś innym, ani nie może postąpić, jako inna osoba. Powiedzenie bądź sobą, albo nie bądź kimś kim nie jesteś dla mnie jest bardziej jak odejdź i naródź się jako inny człowiek.
W końcu to, że ktoś udaje też jest w jakiś sposób cechą charakteru, niektórzy są zakłamani, niektórzy nie wiedzą kim są, ale to jest odniesienie do nich jako ich osobowości albo etapu życia. Dwulicowa przyjaciółka nikogo nie udaje po prostu jest kłamliwa i fałszywa. Ci, którzy się wstydzą tego kim są także tak się zachowują, bo mają cechę skłonną do barwienia siebie albo/i niską samoocenę, część charakteru (nawet jeśli w końcu zaakceptują siebie to gdyby mieli stanąć w wyższych w ich mniemaniu sferach to znów by udawali). Ludzie są płytcy, ale zawsze są sobą, nieszczery, kłótliwy, chcący zaimponować innym to dla mnie zwyczajnie ich wady, nie będę tego w żaden inny sposób postrzegała.
(Nie potrafię tłumaczyć, ale lubię popychać innych w kierunku dokładnego przeanalizowania własnego zdania, więc może dlatego podpisuję się pod odmiennym zdaniem niż te, które gdzieś mieszka w głowie większości.)
1. Lubisz dyskutować?
2. Matematyczna łamigłówka czy publiczne wystąpienie?
3. Pojawiła się w Twoim życiu chociaż jedna osoba, której już na pewno nigdy, przenigdy nie zapomnisz, oprócz rodziny?
4. Sos czosnkowy czy ketchup?
5. Ważniejsze jest piękno wewnętrzne czy to "zewnętrzne"?
6. Od dzieciństwa ktoś Ci każdego dnia coś odbiera, wlewasz mu fiolkę na bycie brzydkim i głupim, a sam pijesz na bycie brzydkim, czy wlewasz na bycie pięknym i mądrym i sam pijesz na bycie pięknym? ]:->
7. Ile procentowo jest w Tobie dobroduszności, a ile bezwzględności?
8. Zazdrościłaś kiedyś jakiejś cechy mamie? 
9. Więcej prezentów w dzieciństwie kupowała Tobie mama czy tato?
10. Adidasy czy szpilki?
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g

Ja na przykład, po raz pierwszy usłyszałam jego piosenkę w radiu i przez miesiąc sobie nuciłam zachwycając się jaki ładny głos ma ta dziewczynka.. Jak się później okazało to był CHŁOPAK. A że nie widziałam nigdy teledysku, dopóki koleżanka mi nie pokazała ponieważ nie mogłam uwierzyć, że śpiewa to chłopak.. To samo mówi przez siebie ;p 

.