A ja odpowiem, na trzy ostatnie zestawy pytań (z akceptem na trzeci od dołu). ;3
1. Co kazano Ci jeść w dzieciństwie, przymuszano Cię do jedzenia tego i do dziś wspominasz to jako horror?
W sumie to wszystko, byłam strasznym niejadkiem, więc zawsze stawiano warunek "jak nie zjesz obiadu to nie będzie słodyczy". ;c
2. Czy masz jakąś traumę? z czym ona jest związana?
Nie mam chyba mocnych traum, ale za to przed mnóstwem rzeczy muszę zagryźć wargi i mam tylko myśl oby się to jak najszybciej skończyło, w szczególności przy załatwianiu papierów do szkoły/biur itp.
3. Ile jedynek w tym roku szkolnym? a jeśli nie masz ocen to jak Ci idzie praca, itp? 
No comment
.
4. Największe marzenie z dzieciństwa
Z takiego do 7 lat nie pamiętam (byłam tak szczęśliwa, że moje życie było mym jedynym marzeniem), w 1-3 chciałam być nauczycielką, a w 4-6 marzyłam już tak z całych sił o zostaniu prawdziwą czarownicą lub reżyserką i scenarzystką najlepszego serialu o magii wszech czasów. ;>
5. Jak daleko sięga twoja wyobraźnia?
O wiele dalej niż kiedykolwiek mogłabym się spodziewać (mówi ta, co spodziewa się dosłownie wszystkiego
).
6. Czy jest czasami tak, że myślisz o czym za dużo niż powinnaś?
Cały czas przeciążam tym moją głowę.
7. Czy tęskniłaś kiedyś za czymś czego nigdy nie miałaś/ nie doświadczyłaś? co to było ?
Tak, ale to głównie z powodu tej przeklętej wyobraźni, marzyłam (jak m.in. wyżej można wyczytać) o wielu rzeczach, które w tym świecie nie mogły się nigdy nawet wydarzyć, przy wymienianiu bym poległa. 
8. Czym się według Ciebie różni miłość nastolatków od tej dorosłych ludzi?
Ludzie dorośli wszystko materializują i kalkulują, a miłość między młodymi ludźmi jest bardziej irracjonalna, tak jak każde pojedyncze uczucie, może z wiekiem się z tego wyrasta, niestety >jestem romantyczna, jakby ktoś nie widział sensu, w tym zdaniu
<.
9. Kiedy człowiek przestaję być dzieckiem ?
Hmm... trudne pytanie, chyba wtedy, kiedy odczuwa zbyt wiele bólu, żeby móc się zwyczajnie cieszyć z życia. Jestem też zdania, że niektórzy nigdy nie dorosną.
10. Jaką radę dałabyś człowiekowi dla którego życie straciło by sens?
Pewnie najpierw mocno bym go wyściskała, zaczęła głaskać i zasypywać miłymi słowami i żartami. Konkretnej rady nie mogę napisać, bo każdy jest inny i każdemu powiedziałabym coś innego, ale prawdopodobnie bym nigdy tej osoby nie zostawiła, pakowałabym ten skarb w walizkę i wszędzie ze sobą zabierała. ♥
1. Ulubiony kolor?
Srebrny.
2. Ulubiony owoc?
Truskawka.
3. Ulubione warzywo?
Nie mam.
4. Ulubiony sklep?
Empik.
5. Ulubiony strój?
Strój Audrey z Sabriny, czarna sukienka z wysokim kołnierzykiem zakrywającym obojczyki.
6. Ulubiona pora roku?
Lato.
7. Twoje imię to...?
Dominika. 
8. Imię najlepszej przyjaciółki(JEDNEJ!!!)
Justyna. ♥
9. Ulubiona strona internetowa?
Lubię przeglądać strony, gdzie można znaleźć ciekawe "okazje".
10. Skype czy GG(Gadu-Gadu)?
GG.
1. Ulubiona książka? Dlaczego?
Opowieści z Narnii, sentyment.
2. Imię twojej sympatii?
Aktualnie chyba Alain. 
3. Twój charakter?
Melancholik, numerologiczna 5.
4. Ulubiony nauczyciel?
Pewnie wychowawczyni z podstawówki.
5. Czytanie książek, czy wyjście na imprezę?
Książki.
6. Ulubione imię?
Julia, Zuza, Lilia, Sylwia, Gabryś, Piotruś, Audrey - mogłabym długo wymieniać, a jednego nie mam.
7. Najfajniejsze miejsce?
Myśląc, o tym pytaniu chcę do Prowansji.
8. Rodzeństwo? Jeżeli tak, czy męczą cię?
Tak, brat bardzo, ale każdy potrafi dać nieźle w kość.
9. Masz swojego bloga? Podaj adres, jeżeli masz.
Miałam i pewnie gdzieś w necie dalej istnieje, niestety nie pamiętam nawet adresu.
10. Ulubione zwierzę
Kot.
1. Bawiłaś się w dzieciństwie w bycie postacią z bajki/ filmu/ serialu naśladując ją, np. identyczne miny albo gesty, które magiczne postaci lub superbohaterowie wykonywali, by użyć swych mocy?
2. Byłabyś w stanie oddać za kogoś życie?
3. Twoja najczęstsza wymówka?
4. Wysłałaś kiedyś do kogoś walentynkę?
5. Chciałabyś przebywać przez chwilę w stanie ważkości?
6. Gorszy jest udawany uśmiech czy krokodyle łzy?
7. Łatwiej zapamiętujesz słowa piosenek czy regułki na sprawdzian z biologii?
8. Oglądałaś kiedyś z rodzicami stare seriale typu "Miodowe lata"? 
9. Wieczorem przed komputerem siedzisz z zapalonym czy zgaszonym światłem?
10. Jesteś prawo- czy leworęczna?
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g