Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 58

#651 27-08-2014 o 20h16

Miss'Sensei
SpalonaArtystka
Gerardowa plama na ścianie
Miejsce: Długa Ziemia

1. Film, który obejrzałaś tylko jeden raz i nigdy więcej tego nie zrobisz?
"Zmierzch"
2. Twoje ulubione perfumy?
Adidas "Happy Game"
3. Wolałabyś być strewardessą, czy pilotem? Konieczny wybór i uzasadnienie.
Pilot, nie ma do czynienia z ludźmi i ma zajebiste widoki. :3
4. Samotna podróż samochodem przez całą Polskę, czy to samo busem z niezbyt rozgarniętymi osobnikami płci przeciwnej?
Bus z płcią przeciwną.
5. Jest ktoś, kogo podziwiasz?
Gerard Way
6. Niebieska tabletka przywraca do życia człowieka, a czerwona daje wieczne bogactwo. Którą wybierasz?
Byyło! Ale tym razem niebieska, zostawię na później. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
7. Życzenie do Dżina z butelki?
Wypuszczam Cię wolno.
8. Który kraj chcesz odwiedzić?
Szwecję.
9. Ulubiona pora dnia?
Bardzo wczesny ranek.
10. Masz jakieś hobby?
Handmade

1. Rock czy rap?
2. Ulubiona herbata?
3. Miałaś jakiegoś zwierzaka?
4. Możesz uratować autobus z nad przepaści sama ginąc lub olać sprawę. Co wybierasz?
5. Jest jakaś osoba, którą kochasz, a ona o tym nie wie?
6. Rok pływania na statku po Oceanie Spokojnym czy tydzień w dżungli Amazońskiej?
7. Lubisz rysować?
8. Masz do wyboru cofnąć czas lub zobaczyć dowolny moment z życia, co bierzesz?
9. Disney czy Pixar?
10. Jaki masz model telefonu?

BLOG  |  RĘKODZIEŁO NA FORUM  |  FANPAGE  |
https://66.media.tumblr.com/94ea444499475d8b9eeb65f43f0350c8/tumblr_nqk67npgn01s0kuhho1_250.gif

#652 27-08-2014 o 20h25

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

1. Rock czy rap?
Rock zdecydowanie, nie ścierpię rapu.
2. Ulubiona herbata?
Czarna z cytryną.
3. Miałaś jakiegoś zwierzaka?
Kot, kanarek oraz papuga. Niegdyś do zestawu jeszcze chomiki.
4. Możesz uratować autobus z nad przepaści sama ginąc lub olać sprawę. Co wybierasz?
Wolę uratować. Zginęłabym tylko ja (jedna osoba), a nie pełen ludzi autobus.
5. Jest jakaś osoba, którą kochasz, a ona o tym nie wie?
Od kilku tygodni już wie, zatem nie posiadam takiej osoby c:
6. Rok pływania na statku po Oceanie Spokojnym czy tydzień w dżungli Amazońskiej?
Myślę, że tydzień  w dżungli <3 Byłoby to niezmiernie ciekawym doznaniem.
7. Lubisz rysować?
Lubię jeśli robię to dla przyjemności, a nie kiedy ktoś mnie do tego zmusza.
8. Masz do wyboru cofnąć czas lub zobaczyć dowolny moment z życia, co bierzesz?
Zobaczyć dowolny moment życia. Zmiana czasu doprowadziłaby do zniekształcenia rzeczywistości, a nie wiem, który moment mojego życia na co wpłynął bo jednak wszystko jest jednym ciągiem wydarzeń, a moje życie wcale nie jest aż takie złe jak mogłoby się wydawać.
9. Disney czy Pixar?
Disney.
10. Jaki masz model telefonu?
Nokia BL-5CT

1. Co jest Twoją ulubioną potrawą?
2. Jakiej piosenki ostatnio słuchałaś?
3. Lubisz wieczorne spacery?
4. Co było ostatnią czynnością jaką wykonałaś?
5. Gdzie chciałabyś spędzić ostatni dzień wakacji?
6. Jaki był Twój wymarzony zawód w dzieciństwie?
7. Korzystasz z jakichś komunikatorów internetowych?
8. Wolisz rozmowę pisemną czy raczej z użyciem własnego głosu?
9. Gdzie chciałabyś spędzić swoje życie na emeryturze?
10. Ulubiony owoc? c:

#653 27-08-2014 o 20h44

Miss'wow
KimDallas
...

1. Co jest Twoją ulubioną potrawą?
Nie mam jakieś jednej. Lubię wszystko co pikantne, da się szybko zrobić, a po niej można zjeść słodki deser /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
2. Jakiej piosenki ostatnio słuchałaś?
Rumor - Chloe Howl
3. Lubisz wieczorne spacery?
Tak, ale tylko z kimś inaczej się boję chodzić po ciemku
4. Co było ostatnią czynnością jaką wykonałaś?
Układanie poduchy do snu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
5. Gdzie chciałabyś spędzić ostatni dzień wakacji?
W domu, z moim ulubionym kubkiem, w którym jest herbata z cytryną lub gorąca czekolada
6. Jaki był Twój wymarzony zawód w dzieciństwie?
Jak każdej dziewczynki, nauczycielka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
7. Korzystasz z jakichś komunikatorów internetowych?
Nie, mam ze wszystkimi kontakt face to face lub przez telefon
8. Wolisz rozmowę pisemną czy raczej z użyciem własnego głosu?
Pisemną, jestem osobą analizującą, więc w niektórych sytuacjach potrzebuję więcej czasu żeby "zatrybić"
9. Gdzie chciałabyś spędzić swoje życie na emeryturze?
Lubię duże miasta, więc w pobliżu któregoś, w własnym domku, chociażby małym, ale własnym
10. Ulubiony owoc? c:
Jadam mało owoców, ale najchętniej wybieram banana albo jabłko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

1. Z jakiej sieci masz numer telefonu?
2. Masz więcej przyjaciół czy jednego zaufanego?
3. Jakiego słowa ostatnio nadużywasz?
4. Co lubisz robić w wolnym czasie?
5. Jesteś z natury "chłopczycą" czy "księżniczką"?
6. Jaka jest twoja ulubiona rzecz?
7. Jaka była twoja ulubiona gra w czasie dzieciństwa?
8. Masz jakąś chwilę o której chcesz jak najszybciej zapomnieć?
9. Kiedy po raz pierwszy się zadurzyłaś?
10. Jak długo śpisz w nocy? (skończyły mi się pytania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (27-08-2014 o 21h02)

#654 28-08-2014 o 01h02

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

1. Z jakiej sieci masz numer telefonu?
*Play.
2. Masz więcej przyjaciół czy jednego zaufanego?
*Szczerze mówiąc, nie mam nikogo, kogo mogłabym nazwać zaufanym, z natury nieufna ze mnie osoba, więc powiedzmy, że mam paru bliższych kolegów.
3. Jakiego słowa ostatnio nadużywasz?
*Jeśli bierzemy pod uwagę nadużywanie to w ostatnim czasie chyba za często wypowiadam słowa, których nie mogę przytoczyć, gdyż to niezgodne z regulaminem forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
4. Co lubisz robić w wolnym czasie?
*Najbardziej to chyba czytać książki, słuchając przy tym muzyki.
5. Jesteś z natury "chłopczycą" czy "księżniczką"?
*Zdecydowanie "chłopczycą".
6. Jaka jest twoja ulubiona rzecz?
*Odtwarzacz mp3 i szczęśliwa maskotka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
7. Jaka była twoja ulubiona gra w czasie dzieciństwa?
*Jeśli komputerowa to "Król Lew", a jeśli nie to w piłkę na podwórku.
8. Masz jakąś chwilę o której chcesz jak najszybciej zapomnieć?
*Żeby tylko jedną...
9. Kiedy po raz pierwszy się zadurzyłaś?
*Tak zadurzyć się to chyba w późniejszych klasach podstawówki, ale to tylko takie dziecięce zauroczenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
10. Jak długo śpisz w nocy?
*Ok. 6-7 godzin.

1. Ulubiony film?
2. Masz jakieś motto?
3. Potrafisz ugotować jakieś danie? Jakie?
4. Film, którego nie polecasz?
5. Jakiego gatunku książki czytasz najczęściej?
6. Ile chciałabyś mieć dzieci w przyszłości?
7. Kim, będąc dzieckiem, chciałaś zostać w przyszłości?
8. Masz jakieś fobie?
9. Czytujesz czasem horoskopy?
10. Do której klasy idziesz po wakacjach?

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#655 28-08-2014 o 09h18

Miss'Żółtodziób
...

1. Ulubiony film?
Nie mogę się zdecydować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
2. Masz jakieś motto?
"Geniuszami to są bracia Holmesowie" oraz "Włosy Sherlocka nie są czarne".
3. Potrafisz ugotować jakieś danie? Jakie?
Żadnego...
4. Film, którego nie polecasz?
"Madagaskar"
5. Jakiego gatunku książki czytasz najczęściej?
Kryminały *u*
6. Ile chciałabyś mieć dzieci w przyszłości?
Jedno
7. Kim, będąc dzieckiem, chciałaś zostać w przyszłości?
Nie pamiętam...
8. Masz jakieś fobie?
Arachnofobię.
9. Czytujesz czasem horoskopy?
Nie.
10. Do której klasy idziesz po wakacjach?
Mała SherLocked staje się gimnazjalistką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

× Ile masz wzrostu?
× Ulubiona kreskówka?
× Masz jakieś zaburzenia osobowości?
× Cofnąć czas czy wskrzesić kogoś? Uzasadnij.
× Najnieulubieńsza potrawa?
× Znienawidzona książka?
× Ulubiony smak chipsów?
× Ulubiony komiks?
× Laptop vs Tablet?
× Czytasz czasem gazety?

#656 28-08-2014 o 13h08

Miss'Piękna
Skye
 ✮ ✧  ۵  ♥ ও
Miejsce: Drowning in an ocean of thoughts

× Ile masz wzrostu?
» 175 cm.
× Ulubiona kreskówka?
» Nie mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.
× Masz jakieś zaburzenia osobowości?
» Nie ma człowieka, któremu psychologia nie może wymyślić żadnej fobii.
× Cofnąć czas czy wskrzesić kogoś? Uzasadnij.
» Wskrzesić K. Cobaina, gdybym cofnęła czas prawdopodobnie i tak bym postąpiła dokładnie tak samo.
× Najnieulubieńsza potrawa?
» Chyba wątróbka, chociaż nie wiem jak smakuje, bo nigdy się nie odważyłam spróbować.
× Znienawidzona książka?
» Lubię wszystkie książki dające do myślenia, jednak w przypadku Krzyżaków nie widziałam niczego z wyjątkiem chorych zobowiązań i nielogicznych zasad tamtych czasów, co oczywiście fani historii uwielbiają, nie ja.
× Ulubiony smak chipsów?
» Lays ser-cebula te grube.
× Ulubiony komiks?
» Jeśli kiedyś mi wpadną w rękę komiksy to na pewno będę miała, narazie jeszcze żadnego nie czytałam.
× Laptop vs Tablet?
» Laptop, chociaż najlepszy dla mnie będzie zawsze stacjonarny komputer.
× Czytasz czasem gazety?
» W Empiku czasem przeglądam naukowe itp., a czasem znajdę jakąś w siostry pokoju, jednak częściej przerysowuję postaci niż czytam o życiu gwiazd lub innego rodzaju bzdurach (niestety kupuje wyłącznie takie gazety).

1. Zapomniałaś ważnej pracy domowej do nauczycielki, która nigdy nie pozwala oddawać w drugim terminie, jesteś przed szkołą, masz na 8:00 jest za 10, co robisz?
2. Musisz zaśpiewać przed uczniami solo na apelu 1-go września, masz do wyboru jedynie piosenkę disco-polo i death metal, którą wykonasz?
3. Przypominasz wyglądem swoją Miss?
4. Barack Obama oferuje Tobie wyprawę jedną z najlepszych amerykańskich łodzi podwodnych lub rakiet, którą wybierasz?
5. Jesteś w między świecie, umarłaś i masz się znów narodzić, leżą przed Tobą dwie fiolki, jedna na bycie piękną druga mądrą, którą wybierasz?
6. Krzesło czy fotel?
7. Czarny czy biały?
8. Wolałabyś nigdy nie zapominać złych rzeczy czy nigdy nie pamiętać dobrych?
9. Jest jakaś osobą, dzięki której czerpiesz radość z wkurzania jej?
10. Trzy najgorsze przedmioty szkolne?

When the night was full of terrors                     And your eyes were filled with tears
https://i.imgur.com/65N3Cik.gif https://i.imgur.com/Gp0Fm47.jpg https://i.imgur.com/6Q4EDhT.jpg

https://i.imgur.com/NuQWnqw.gif

If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
https://i.pinimg.com/236x/0c/18/63/0c1863bed00dc3cfaebcbf91733ccb38--pirate-halloween-decorations-halloween-skeletons.jpg

as the sky's falling down it crashed into this lonely town
https://i.imgur.com/wkwUTnQ.jpg https://i.imgur.com/mufMH86.jpg https://i.imgur.com/Vjy1YDh.jpg https://i.imgur.com/GRpCl79.jpg

it's pretty clever, but it's got no soul
https://i.imgur.com/iU2cRKY.gif [img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g

#657 28-08-2014 o 15h29

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

1. Wracam, gdyż miałam blisko XD.
2. Death metal. Wszystko tylko nie disco polo.
3. Moją miss robiłam na wzór mnie oraz moich upodobań i fantazji. To ona przypomina mnie, a nie ja ją.
4. Łódź podwodna. Jeszcze by ruskie rakietę zestrzelili i nici z wycieczki.
5. Bycie piękną. Mądra to ja już jestem teraz, więc chciałbym czegoś nowego spróbować.
6. Fotel - o wiele wygodniejsze.
7. Czarny - definitywnie.
8. Trochę dziwnie sformułowanie pytanie, bo wychodzi na to, ze jak nigdy nie będę zapominać złych rzeczy to te dobre też będę pamiętać. A druga opcja wskazuje na to, że będę tylko złe rzeczy pamiętać. Więc pierwsza opcja, by pamiętać i dobre i złe rzeczy, bo to one kształtują to kim jesteśmy.
9. Nie. To ze mnie czerpali radość jak mnie wkurzali. Natomiast miałam osobę, z którą lubiłam się kłócić i wywalać ją za drzwi. Ta osoba chyba tez to lubiła, bo ciągle wracała XD.
10. W-f (wuefistki zawsze mnie wkurzały), szwabski (nie dam się germanizacji) i PP.

1.Wycieczka do Egiptu czy do Francji? Uzasadnij.
2. Gdybyś miała narodzić się na nowo (reinkarnacja/ metempsychoza) to wolałabyś się narodzić jako człowiek czy jako zwierzę? Uzasadnij. Jeśli wybrałaś zwierzę to jakie by to było?
3. Krowa czy koza? Dlaczego?
4. Anime czy manga? Dlaczego?
5. Napisz jakiś swój jeden wyczyn/ sukces. Coś co ty uważasz, że Ci się udało.
6. Ulubiona bajka z Disney z dzieciństwa..... a ulubiona bajka Disney obecnie......
7. Jaki smak najbardziej lubisz? Czego smak lubisz?
8. Jaki starożytny język chciałabyś znać?
9. Wymień 3 swoje wady i 3 zalety.
10. Powiedz coś o sobie. Cokolwiek. Jakieś życiowe motto, czym się interesujesz....

Ostatnio zmieniony przez Solomona (28-08-2014 o 15h35)

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#658 28-08-2014 o 15h30

Miss'towarzyska
Peppers
...
Miejsce: Paprysiowe królestwo♥

1. Zapomniałaś ważnej pracy domowej do nauczycielki, która nigdy nie pozwala oddawać w drugim terminie, jesteś przed szkołą, masz na 8:00 jest za 10, co robisz?
Po pierwsze nie mam żadnej pracy domowej, bo są jeszcze wakacje xD a jeśli już to zgłaszam np ( nieprzygotowanie) hihi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
2. Musisz zaśpiewać przed uczniami solo na apelu 1-go września, masz do wyboru jedynie piosenkę disco-polo i death metal, którą wykonasz?
Cóż nie jest to wgl możliwe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png... nie potrafię śpiewać, ale gdyby tka było... Hmm ciężki wybór disco polo nienawidzę, a death metal również xD z moim głosem jednak szybciej bym zaśpiewała disco polo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Zazwyczaj gwiazdy disco polo przecież wcale nie mają ładnych głosów /modules/forum/img/smilies/blebl.gif, poza tym może byłoby to jakieś disco polo wakacyjne wpadłoby w ucho xd chociaż ja idę dopiero do 1 klasy technikum, więc siarę bym miała. OMG /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
3. Przypominasz wyglądem swoją Miss?
Haha... ani trochę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
4. Barack Obama oferuje Tobie wyprawę jedną z najlepszych amerykańskich łodzi podwodnych lub rakiet, którą wybierasz?
Trudny wybór, ale chyba wybiorę łódź podwodną. Super widoki pewnie a rakietą to bym chyba nic nie zdążyła zobaczyć.
5. Jesteś w między świecie, umarłaś i masz się znów narodzić, leżą przed Tobą dwie fiolki, jedna na bycie piękną druga mądrą, którą wybierasz?
A nie mogę wziąć dwóch? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png to ja przełamię i wezmę połowę tej i tej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png będę piękna i inteligentna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
6. Krzesło czy fotel?
Fotel wygodniejszy :3
7. Czarny czy biały?
Czarny
8. Wolałabyś nigdy nie zapominać złych rzeczy czy nigdy nie pamiętać dobrych?
Jak już mam wybrać to nigdy nie zapominać złych rzeczy... zapomnieć dobre to zbyt straszne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png
9. Jest jakaś osobą, dzięki której czerpiesz radość z wkurzania jej?
Możliwe...
10. Trzy najgorsze przedmioty szkolne?
Matematyka, fizyka, wf albo chemia nw xD

edit :3 spóźnienie

1.Wycieczka do Egiptu czy do Francji? Uzasadnij.
Francja! bardzo chciałabym zobaczyć wieże Eiffela i  wgl Francję :3
2. Gdybyś miała narodzić się na nowo (reinkarnacja/ metempsychoza) to wolałabyś się narodzić jako człowiek czy jako zwierzę? Uzasadnij. Jeśli wybrałaś zwierzę to jakie by to było?
Raczej człowiek, bo zwierzę to fajnie ale bałabym się,że jeszcze ludzie by się nade mną znęcali albo zabili /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png a jak już bym miała być zwierzęciem to jakimś dzikim, niezależnym np: dzikim koniem, lwem itp
3. Krowa czy koza? Dlaczego?
krowa :3 krowy są słodkie i śliczne <3 ale kozy też
4. Anime czy manga? Dlaczego?
Nie interesuję się ani tym, ani tym
5. Napisz jakiś swój jeden wyczyn/ sukces. Coś co ty uważasz, że Ci się udało.
Świadectwo z paskiem pod koniec gimnazjum! moje pierwsze :3 uważam to za mój osobisty sukces, zwłaszcza że miałam na pasku 2 z matematyki
6. Ulubiona bajka z Disney z dzieciństwa..... a ulubiona bajka Disney obecnie......
Król lew /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a teraz to nie wiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
7. Jaki smak najbardziej lubisz? Czego smak lubisz?
Najbardziej to ostry i słodki. No ostrych i słodkich rzeczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
8. Jaki starożytny język chciałabyś znać?
Pewnie każdy xd
9. Wymień 3 swoje wady i 3 zalety.
W: uparta, czasem leniwa, nieśmiała Z: ambitna, kreatywna, wrażliwa
10. Powiedz coś o sobie. Cokolwiek. Jakieś życiowe motto, czym się interesujesz....
Nazywam się Marta, mam 16 lat ale wyglądam znacznie młodziej. Jestem bardzo niska, mam długie włosy. Interesuje mnie muzyka rockowa i kocham konie <3

2. Głodujesz od tygodnia. Przechadzając się po ulicy znajdujesz wysuszoną bułkę. Jest już nieświeża i czerstwa, ale postanawiasz ją zjeść. W tym momencie podbiega to Ciebie dwójka wychudzonych dzieci i wielkimi oczami patrzą na bułkę. Ty sama jesteś już bardzo głodna i opadasz z sił. Czy oddasz bułkę dzieciom, czy zjesz ją sama? jeśli ją oddasz możesz umrzeć, a jeśli zjesz to dzieci mogą umrzeć.
2. Znajdujesz lampę Alladyna. Alladyn mówi, że spełni twoje 3 życzenia. Jakie one będą?
3. Wyobraź sobie, że masz męża i od kilku lat staracie się o dziecko. Dopiero po paru latach udaję CI się zajść w ciąże. Bardzo się cieszycie, jednak niedługo lekarz oznajmia wam, że ciąża jest zagrożona i może być dla Ciebie niebezpieczeństwem. Jeżeli pozbędziesz się ciąży będziesz znów zdrowa, możesz jednak urodzić dziecko, ale jest niebezpieczeństwo że wtedy umrzesz. Jaką opcje wybierasz?
4. Jaka jest najpiękniejsza piosenka, którą kiedykolwiek słyszałaś?
5. Najsmutniejsza książka którą czytałaś?
6. Wracasz wieczorem spokojnie do domu a tu pod samochód wpada pies. Jeszcze żyje choć krwawi. Możliwe że dostał krwotoku wewnętrznego. Uciekasz i pozwalasz mu umrzeć w cierpieniach, czy próbujesz mu pomóc? ( jest bardzo późno a weterynarz akurat ma wakacje)
7. Jeśli znalazłbyś skrzynkę złota, co byś z nią zrobił?
8. Wyobraź sobie, że jesteś bardzo biedny. Znajduesz na ulicy 100 zł. Co z  nimi zrobisz?
9. Jeśli miałbyś wybrać jaki zwierzęciem chciałbyś być to byłby to pająk czy wąż. Uzasadnij.
10. Czego byś nie zrobiła za zadne pieniądze?

Ostatnio zmieniony przez Peppers (28-08-2014 o 15h49)

#659 30-08-2014 o 20h56

Miss'na poziomie
Solomona
...

1. Jest jeszcze trzecia opcja. Dzielę się tą bułką. Każdy zjada po kawałku, ja też.
2. Pół żartem pół serio: pierwsze życzenie to bycie bogatą, drugie to władza, a trzecie zachowam na potem. Muhaha!!!
3. Jeśli dziecko miałoby się urodzić zdrowe to wiadome, że zaryzykowałabym.
4. Morandi - Angels. polecam każdemu tekst zobaczyć. Przydałoby się aby każdy tę piosenkę nosił w sercu.
5. Powinnam napisać "Medaliony", ale nie czytałam (u nas w klasie podzielono się na kilka osób, które jakiś rozdział przeczytały, a potem opowiadały).
6. Zapewne próbuje pomóc. wpierw jakaś pierwsza pomoc, a potem szukanie weterynarza, bo w okolicy kilka.
7. Spieniężyła. A jak nie to schowała i niczym Gollum "mój skarb".
8. Kupiłabym jedzenie.
9. Wąż. Są ładniejsze, no i mogłabym trafić na jakiegoś małego pajączka. Zbyt duże ryzyko. A waż jaki by nie był to bym się nie zawiodła.
10. Sponsoring. Pani do towarzystwa itp.

1. Nowości polityczne. Co sądzisz o wyborze Donalda T. na przewodniczącego radu Europy?
2. Co Ci się najbardziej podoba w kulturze egipskiej? Co w japońskiej? I co w słowiańskiej?
3. Podaj tytuł filmu, który Cię urzekł/ zszokował/ który długo pozostanie w twej pamięci?
4. Wolałabyś pracować jako agent nieruchomości czy cukiernik? Uzasadnij.
5. Uzupełnij. Moja wymarzona praca to....., a najgorsza to...., ponieważ....
6. Gdybyś miała w domu (swojej willi) tygrysa. To jakbyś go nazwała?
7. W świecie z jakiego filmu/ książki/ mangi itp. chciałabyś żyć? Dlaczego akurat wybrałaś ten świat? Wolałabyś pozostać sobą w tym świecie czy być jakimś bohaterem z tek książki/...
8. Podaj jakiś cytat, który Ci się spodobał. (Może to być cytat znanej osoby, text z kabaretu, czy motto kolegi - obojętne). Podaj źródło.
9. Spójrz na moje odpowiedni. Zwróć uwagę na czwarte. Tam jest  tytuł piosenki. Przesłuchaj ją, zlukaj teledysk i zobacz text po polsku. Co sądzisz o tej piosence.
10. Podaj trzy rymy do słowa GRUSZKA.

Ostatnio zmieniony przez Solomona (30-08-2014 o 21h06)

#660 30-08-2014 o 21h17

Miss'wow
KimDallas
...

1. Nowości polityczne. Co sądzisz o wyborze Donalda T. na przewodniczącego radu Europy?
Szczerze? Mam to gdzieś, bo i tak nic się w Polsce nie zmieni. Będzie teraz pilnować innego "stołka".
2. Co Ci się najbardziej podoba w kulturze egipskiej? Co w japońskiej? I co w słowiańskiej?
W egipskiej, to piramidy, a konkretnie to ich budowa. W japońskiej to chyba starożytność (samuraje, senseje, gejsze, itp.). W słowiańskiej to mity.
3. Podaj tytuł filmu, który Cię urzekł/ zszokował/ który długo pozostanie w twej pamięci?
"Kochanie, poznaj moich kumpli", śmiałam się do łez /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
4. Wolałabyś pracować jako agent nieruchomości czy cukiernik? Uzasadnij.
Cukiernik /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png *.* - czy to nie mówi za wiele? Jestem łasuchem, pochłaniam w zastraszających ilościach słodycze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
5. Uzupełnij. Moja wymarzona praca to....., a najgorsza to...., ponieważ....
Moja wymarzona praca to inżynier budownictwa, a najgorsza to gospodyni domowa, ponieważ nienawidzę sprzątać, a bałagan chodzi za mną jak cień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
6. Gdybyś miała w domu (swojej willi) tygrysa. To jakbyś go nazwała?
Nawet wstyd się przyznać, ale moje pierwszy skojarzenie to "Tygrysek". Twórcze to to nie jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
7. W świecie z jakiego filmu/ książki/ mangi itp. chciałabyś żyć? Dlaczego akurat wybrałaś ten świat? Wolałabyś pozostać sobą w tym świecie czy być jakimś bohaterem z tek książki/...
Już i tak żyję w połowie w wymyślonym świecie (z moją psychiką ponoć wszystko dobrze... chyba), więc nie mam jednego filmu książki, ale najbardziej to chyba bym się odnalazła to w świecie X-Menów, Transformersów oraz w książce "Zawód Wiedźma"
8. Podaj jakiś cytat, który Ci się spodobał. (Może to być cytat znanej osoby, text z kabaretu, czy motto kolegi - obojętne). Podaj źródło.
Moje motto życiowe jest takie jak 90% naszego społeczeństwa, ale na tym forum jego początek jest niezgodny z regulaminem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Źródło: życie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
9. Spójrz na moje odpowiedni. Zwróć uwagę na czwarte. Tam jest  tytuł piosenki. Przesłuchaj ją, zlukaj teledysk i zobacz text po polsku. Co sądzisz o tej piosence.
Fajnie, że ma przesłanie, ale i tak do części ludzi nie dotrą te słowa chociażby zamknęli by ich w pokoju bez klamek i puszczali by ją bez końca.
10. Podaj trzy rymy do słowa GRUSZKA.
Pietruszka, dziewuszka, poduszka

Solomona wymęczyła mnie psychicznie tymi pytaniami, które swoją drogą wymagały myślenia o tak późnej porze, więc moje pytania łatwe jak budowa cepa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

1. Co najbardziej lubisz robić?
2. Jakiego koloru masz oczy?
3. Do jakiego zwierzęcia się upodabniasz?
4. Kiedy masz urodziny (chodzi mi o porę roku)?
5. Jaki jest twój znak zodiaku?
6. Jaki jest twój ulubiony kolor?
7. Kim chciałaś być w dzieciństwie?
8. Jaka powinna być twoją idealna druga połówka?
9. Co sądzisz o grze MF?
10. Grasz na MF z kimś z "reala"?

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (30-08-2014 o 21h45)

#661 31-08-2014 o 09h20

Miss'Żółtodziób
...

1. Co najbardziej lubisz robić?
Fangirling, w moim przypadku oglądanie "Sherlocka", wzdychanie do Benedicta i tak dalej...
2. Jakiego koloru masz oczy?
Takie jak włosy Benia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
3. Do jakiego zwierzęcia się upodabniasz?
Do pingwina? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
4. Kiedy masz urodziny (chodzi mi o porę roku)?
Jesień.
5. Jaki jest twój znak zodiaku?
Skorpion.
6. Jaki jest twój ulubiony kolor?
Męski fiolet *u*
7. Kim chciałaś być w dzieciństwie?
Nie pamiętam.
8. Jaka powinna być twoją idealna druga połówka?
Powinna nie istnieć. Odwalcie się od socjopatki.
9. Co sądzisz o grze MF?
Że jest fajna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
10. Grasz na MF z kimś z "reala"?
Nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

£ O czym marzysz?
£ Ulubione przysłowie?
£ Ulubiony smak czekolady?
£ Znienawidzony serial?
£ Co chciałabyś teraz zrobić?
£ Ulubiona gra PC?
£ Masz jakiś przedmiot, który przynosi Ci szczęście?
£ Ulubiona bajka z dzieciństwa?
£ Wehikuł czasu czy 1.000.000.000.000.000.000.000.000 zł?
£ Ulubione emotikony?

Ostatnio zmieniony przez SherLocked (31-08-2014 o 09h22)

#662 07-09-2014 o 20h49

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

£ O czym marzysz?
O tym, żeby wszystkie moje plany na przyszłość się spełniły.
£ Ulubione przysłowie?
"Niesmaczne lekarstwo jest lepsze od słodkiej trucizny." - Sama prawda.
£ Ulubiony smak czekolady?
Mleczna oczywiście. :3
£ Znienawidzony serial?
Chyba "Moda na sukces"
£ Co chciałabyś teraz zrobić?
Zostać ministrem edukacji i zrobić 4 miesiące wakacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Albo napić się coli, jeszcze nie zdecydowałam... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
£ Ulubiona gra PC?
Lubię wiele gier, ale największy sentyment mam do gry Venetica (pierwszy RPG, który przeszłam bez pomocy taty). Uwielbiam też serię Mass Effect. A z przeglądarkowych to MF i Nightwood
£ Masz jakiś przedmiot, który przynosi Ci szczęście?
Codziennie noszę pewien pierścionek. Nie wiem, czy przynosi mi szczęście, ale pewniej się czuję, mając go na palcu.
£ Ulubiona bajka z dzieciństwa?
Był kiedyś jeden taki serial animowany, rano na programie 1, nazywało się to "Papirus". Dzięki niemu mitologia egipska do dziś jest moją ulubioną.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
£ Wehikuł czasu czy 1.000.000.000.000.000.000.000.000 zł?
Za pieniążki mogę opłacić zespół wynalazców i naukowców, którzy zbudują taki wehikuł.
£ Ulubione emotikony?
:>  :]  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png :3

♥ O czym myślisz?
♥ Co teraz leci w Twoich głośnikach?
♥ Czytasz komiksy internetowe?
♥ Lubisz spać?
♥ Ulubione ciasto?
♥ Masz chłopaka/dziewczynę?
♥ Jesteś cholerykiem, sangwinikiem, flegmatykiem czy melancholikiem?
♥ Wolisz wycieczkę do Muzeum Technologii czy Muzeum Historii?
♥ Wolisz przedmioty ścisłe czy humanistyczne?
♥ Myślisz czasem o swojej "starej" klasie? (Chodzi mi o klasę z poprzedniej szkoły np. dla LO - klasa z gim, a dla klasy z gim - klasa z podstawówki itd.)

#663 07-09-2014 o 21h22

Miss'Żółtodziób
...

♥ O czym myślisz?
O szkole...
♥ Co teraz leci w Twoich głośnikach?
Sia, "I'm in here".
♥ Czytasz komiksy internetowe?
Zdarza się.
♥ Lubisz spać?
Baaardzo. ;3
♥ Ulubione ciasto?
Czekoladowe!
♥ Masz chłopaka/dziewczynę?
Niestety nie.
♥ Jesteś cholerykiem, sangwinikiem, flegmatykiem czy melancholikiem?
Chyba wszystkimi po trochu.
♥ Wolisz wycieczkę do Muzeum Technologii czy Muzeum Historii?
Muzeum historii. Na technologii się nie znam i mnie to nie interesuje.
♥ Wolisz przedmioty ścisłe czy humanistyczne?
Zdecydowanie humanistyczne.
♥ Myślisz czasem o swojej "starej" klasie? (Chodzi mi o klasę z poprzedniej szkoły np. dla LO - klasa z gim, a dla klasy z gim - klasa z podstawówki itd.)
Raczej rzadko.

1. Ulubiony kraj i dlaczego?
2. Co wolisz : spędzić wieczór przy muzyce, której nienawidzisz z ukochaną postacią z filmu/książki/gry, czy spędzić wieczór przy ukochanej muzyce z kimś, kogo wybitnie nie znosisz?
3. Film, który oglądasz pasjami?
4. Jak wygląda twoja torba/ twój plecak do szkoły?
5. Co masz teraz na sobie?
6. Jak się nazywa twój kot/pies/chomik/gad/złota rybka?
7. Masz jakieś motto? Jakie?
8. Czyjś tekst, który każdorazowo Cię irytuje?
9. Imię Twojej przyjaciółki/przyjaciela z dzieciństwa? Pamiętasz jeszcze?
10. Jakich języków się uczysz, a jakich chciałabyś się uczyć?

#664 07-09-2014 o 21h34

Miss'Żółtodziób
...

1. Ulubiony kraj i dlaczego?
Anglia <3 Wszyscy wiedzą dlaczego, my dearie...
2. Co wolisz : spędzić wieczór przy muzyce, której nienawidzisz z ukochaną postacią z filmu/książki/gry, czy spędzić wieczór przy ukochanej muzyce z kimś, kogo wybitnie nie znosisz?
Disco polo z Sherlockiem! Yeaaaaah!
3. Film, który oglądasz pasjami?
"Sherlock" to nie film, tylko miniserial, ale chyba się liczy...?
4. Jak wygląda twoja torba/ twój plecak do szkoły?
No... No taki czerwony, z jedną przednią kieszenią.
5. Co masz teraz na sobie?
Niebieskozielone dresy i pomarańczową koszulkę.
6. Jak się nazywa twój kot/pies/chomik/gad/złota rybka?
Nie mam żadnego z w/w.
7. Masz jakieś motto? Jakie?
"Geniuszami to są bracia Holmesowie" oraz "Włosy Sherlocka nie są czarne".
8. Czyjś tekst, który każdorazowo Cię irytuje?
Raczej nie mam...
9. Imię Twojej przyjaciółki/przyjaciela z dzieciństwa? Pamiętasz jeszcze?
Nigdy nie miałam przyjaciół.
10. Jakich języków się uczysz, a jakich chciałabyś się uczyć?
Angielski, niemiecki, hiszpański, chciałabym się uczyć francuskiego.

Π Na czym teraz siedzisz/leżysz?
Π Jaki masz numer buta?
Π Ulubione cukierki?
Π Czego nie lubiłaś w dzieciństwie, a lubisz teraz?
Π Masz komputer czy laptopa?
Π Ulubiony film?
Π Co zamierzasz zrobić, gdy wyjdziesz z MF?
Π Ulubiona wieś?
Π Masz jakieś fobie?
Π Ile masz przyjaciółek? (chodzi mi o takie przyjaciółki, przyjaciółki, takie od serca)

#665 07-09-2014 o 23h33

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Π Na czym teraz siedzisz/leżysz?
*Na moim czarnym krześle.
Π Jaki masz numer buta?
*37
Π Ulubione cukierki?
Skittles, tak myślę.
Π Czego nie lubiłaś w dzieciństwie, a lubisz teraz?
*Hmm... Ogórków może...
Π Masz komputer czy laptopa?
*Laptopa.
Π Ulubiony film?
*Myślę, że "Titanic" to taki mój najbardziej ukochany, aczkolwiek mam jeszcze dużo filmów, które mogłabym nazwać ulubionymi.
Π Co zamierzasz zrobić, gdy wyjdziesz z MF?
*Poprzeglądać jeszcze jakieś inne strony.
Π Ulubiona wieś?
*Ale taka wieś w sensie mieszkalna, tak? To myślę, że Miłocin lub Pogwizdów może /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A jeśli nie o taką chodziło to przepraszam za moje niezorientowanie, ale ogólnie pytanie mi się wydaje takie dziwne.
Π Masz jakieś fobie?
*Panicznie boję się igieł (takich lekarskich i w tym stylu, na obowiązkowym szczepieniu musiało mnie przytrzymywać i zajmować ogólnie ok.5 pielęgniarek, a i tak cała się trzęsłam i w ogóle). Bardzo nie lubię też pająków.
Π Ile masz przyjaciółek? (chodzi mi o takie przyjaciółki, przyjaciółki, takie od serca)
*Takich to 0, ludzi wolę trzymać na dystans.

1. Wymarzone miejsce na spędzenie wakacji?
2. Jakimi językami obcymi się posługujesz?
3. Melancholik, flegmatyk, choleryk czy sangwinik?
4. Na jakim kierunku chciałabyś studiować w przyszłości bądź już studiujesz?
5. Co zazwyczaj jesz na śniadanie?
6. Kebab z ostrym czy łagodnym sosem?
7. Chorujesz na coś przewlekle?
8. Jaka jest wg ciebie najlepsza pogoda?
9. Subskrybujesz jakieś kanały na Youtube? Jakie?
10. Część ciała, którą najbardziej w sobie lubisz?

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#666 08-09-2014 o 10h02

Miss'na poziomie
Solomona
...

1. Jest kilka, bo zależy od powodu. Pierwszy z nich to zwiedzanie zabytków, muzea, katakumby - Paryż. Drugie to zakupoholizm, który mnie dopada podczas urlopu  - USA. Miejsce, gdzie zawsze chciałam pojechać - UK. Miejsce bliskie mym zainteresowaniom - Japonia, dużo do pozwiedzania oraz bym nakupiła (ubrań, mang, gadżetów).
2. Angielski
3. W sumie to z każdego po trochu. Zależy od sytuacji i humoru.
Link do zewnętrznego obrazka Ale chyba najwięcej cech z flegmatyka posiadam.
4. Skończyłam studia. Filozofia. Chciałam japonistykę - to już nie było. Chciałam rysowanie komiksu, ale to we Francji albo Włoszech było - nie pamiętam już.
5. Płatki lub chleb z czekoladą.
6. Nie jem kebaba. Nie lubię.
7. Nie. No chyba, ze jeszcze o tym nie wiem.
8. 20 stopni, bez wiatru i deszczu, słońce ukryte za chmurką. Jak wiadomo wampirki nie lubią słońca.
9. Od Eminema i moich znajomych.
10. Palce, gdyż to nimi tworzę, mózg za inteligencję oraz krew, bo to woda życia (w dodatku mam najsłodszą - jestem z niej dumna XD). Idealna dla wampirów.

1. Napisz jakiś dowcip.
2. Ulubione zwierzę. Uzasadnij.
3. Włochy czy Portugalia? Uzasadnij.
4. Ruby czy baseball? Uzasadnij.
5. 3 cechy charakteru bądź wyglądu, które w sobie lubisz i 3 których w sobie nie znosisz.
6. Ulubiona książka? Dlaczego akurat ta?
7. Co sądzisz o Eminemie?
8.Ulubiona postać z anime lub mangi. (Jeśli nie masz to z filmu lub książki). Uzasadnij wybór.
9. N następnym życiu odrodzisz się albo jako jaszczurka albo pingwin. Co wybierasz? Uzasadnij.
10. http://pasion.com.pl/pl/profile-osobowosci/40-wykonaj-test      Wykonaj ten test i napisz kim jesteś i czy się zgadza.

Ostatnio zmieniony przez Solomona (08-09-2014 o 10h49)

#667 10-09-2014 o 13h48

Miss'Piękna
Skye
 ✮ ✧  ۵  ♥ ও
Miejsce: Drowning in an ocean of thoughts

1. Napisz jakiś dowcip.
Nigdy nie opowiadam dowcipów, dziwne i głupie, ale nawet nie potrafię żadnego zapamiętać, kiedy chcę kogoś rozbawić cytuję jakiś tekst z filmu lub książki, który ostatnio oglądałam/ przeczytałam.
2. Ulubione zwierzę. Uzasadnij.
Kot, niezależny i wolny, nikogo nie potrzebuje, do tego jest elegancki i z klasą (uwielbiam słowo catwalk). Za kotem domowym na liście znaleźliby się jego kuzyni - dzikie koty, a dalej ptaki.
3. Włochy czy Portugalia? Uzasadnij.
Włochy, bardzo mnie ciągnie do Rzymu, lubię mitologię rzymską, więc chciałabym spędzić trochę czasu w miejscu, gdzie to wszystko powstało.
4. Ruby czy baseball? Uzasadnij.
Nie znoszę sportu, więc wychodzi na jedno.
5. 3 cechy charakteru bądź wyglądu, które w sobie lubisz i 3 których w sobie nie znosisz.
Wygląd nie ma znaczenia (na moje szczęście inni tego nie wiedzą).
Lubię w sobie to, że jestem:
- ciekawa świata
- idealistyczna
- sprawiedliwa
Nienawidzę bycia:
- sprzeczną z własną naturą
- niezdecydowaną
- zamkniętą w sobie
6. Ulubiona książka? Dlaczego akurat ta?
Opowieści z Narnii, mam do tej książki ogromny sentyment. W dzieciństwie zawsze nas utożsamiałam z bohaterami początkowych części, dwoje najstarszych, starających się być mądrymi i opiekuńczymi rodzicami, ja prostolinijna Łucja i mój wredny brat Edmund, który zawsze chciał mi dopiec. Postaci dopasowane idealnie, dokładnie te same charaktery jak my 10 lat temu, poza tym przygody, dobro wygrywające ze złem, kiedyś kochałam tą walkę.
7. Co sądzisz o Eminemie?
Znam dużo piosenek, najwięcej z czasów, kiedy był nr 1 na listach przebojów, powiedziałabym nawet, że jest w pierwszej trójce najlepszy raperów, mimo wszystko to nie jest rodzaj muzyki, którą lubię. Poza tym wydaje mi się bardzo konkretny i stanowczy, człowiek, któremu niczego nie da się wmówić.
8. Ulubiona postać z anime lub mangi. (Jeśli nie masz to z filmu lub książki). Uzasadnij wybór.
Z filmu Sabrina, postać tytułowa. Rozmarzona, romantyczna, dzięki swojemu czarowi i urokowi udaje się jej osiągnąć cel, a nawet znaleźć lepszą drogę.
9. N następnym życiu odrodzisz się albo jako jaszczurka albo pingwin. Co wybierasz? Uzasadnij.
Wybór bardzo prosty, pingwin. Nie potrafiłabym się wylegiwać na słońcu całymi dniami, wolałabym pływać w błękitnej i lodowatej wodzie.
10. http://pasion.com.pl/pl/profile-osobowosci/40-wykonaj-test      Wykonaj ten test i napisz kim jesteś i czy się zgadza.
Zawsze jestem 5w4, teraz zrobiłam test na szybkiego i wyszło mi 5w6, jeszcze raz czytając znaczenia nie potrafię powiedzieć, które do mnie bardziej pasuje. Kiedy jestem sama na pewno 5w4, co do słowa, między ludźmi robię się analityczną 5w6, mówię o co za chwilę ktoś poprosi, co nie będzie pasowało, do czego się przyczepi. W domu nawet się zakładam z rodzicami na co będzie narzekał brat przy śniadaniu, kto zadzwoni, co powie siostra itp. gdyby rodzice dotrzymywali słowa byłabym bogata. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Mogłabym zacytować cały tekst o Piątce, przy 5. pytaniu większość rzeczy, które chciałam wpisać są w nim umieszczone, jedynym wyjątkiem są sformułowania odnośnie dóbr materialnych i wymagań, tu jest sprzeczność interesów, bo jestem w horoskopie chińskim Szczurem, czyli osobą, która otacza się pięknymi i drogimi rzeczami, poza tym pozwalam, aby osoby, które wyjątkowo szanuję ode mnie wymagały i sama wiele od nich wymagam.

1. Co mogłoby być nazwane Twoim imieniem?
2. Jakie przedmioty najchętniej kupujesz w empiku?
3. Jeśli mogłabyś wybrać tylko jedną rzecz, wybrałabyś pieniądze czy prawdziwą miłość?
4. Jest coś czego nigdy nie zapomnisz (w negatywnym znaczeniu)?
5. Słyszysz myśli innych, załamujesz się i za wszelką cenę chcesz się pozbyć tej zdolności, czy cieszysz się i korzystasz z tego daru?
6. Wolałabyś być Ważniakiem czy Ciamajdą ze Smerfów? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
7. Boże Narodzenie czy Wielkanoc?
8. (Jestem głodna, więc) Princessa czy Grześki?
9. Motor czy quad?
10. Lepiej jest być kimś ważnym, mieć władzę, ale i zawsze odpowiadać za innych, czy podwładnym i beztroskim, bez większej odpowiedzialności?

(Długie wyszło, za długie, trudno ;3. Jeśli coś źle sformułowałam to z góry przepraszam, ale się śpieszę i nie mam czasu poprawić.)

When the night was full of terrors                     And your eyes were filled with tears
https://i.imgur.com/65N3Cik.gif https://i.imgur.com/Gp0Fm47.jpg https://i.imgur.com/6Q4EDhT.jpg

https://i.imgur.com/NuQWnqw.gif

If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
https://i.pinimg.com/236x/0c/18/63/0c1863bed00dc3cfaebcbf91733ccb38--pirate-halloween-decorations-halloween-skeletons.jpg

as the sky's falling down it crashed into this lonely town
https://i.imgur.com/wkwUTnQ.jpg https://i.imgur.com/mufMH86.jpg https://i.imgur.com/Vjy1YDh.jpg https://i.imgur.com/GRpCl79.jpg

it's pretty clever, but it's got no soul
https://i.imgur.com/iU2cRKY.gif [img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g

#668 10-09-2014 o 22h55

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

1. Co mogłoby być nazwane Twoim imieniem?
Po Julii nazwanych jest sporo rzeczy. Z tych, których jeszcze nie ma... może jakiś rodzaj bluszczu? (Wszak Romeo wspinał się po nim).
2. Jakie przedmioty najchętniej kupujesz w empiku?
Książki i kalendarze. Wait... to można tam kupić coś innego? xD
3. Jeśli mogłabyś wybrać tylko jedną rzecz, wybrałabyś pieniądze czy prawdziwą miłość?
Tylko jedną co? Cóż kiedy masz pieniądze możesz mieć miłość... lub przynajmniej osobę, która tak samo jak ty kocha szelest banknotów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
4. Jest coś czego nigdy nie zapomnisz (w negatywnym znaczeniu)?
Tak, jest co najmniej jedno takie wspomnienie.
5. Słyszysz myśli innych, załamujesz się i za wszelką cenę chcesz się pozbyć tej zdolności, czy cieszysz się i korzystasz z tego daru?
Trzeba by mieć silną wolę, jakoś opanować ten "dar" i chyba tylko wariat cieszyłby się słysząc myśli każdego znajomego (ba, każdej wyminiętej na ulicy osoby). Osobiście raczej pozbyłabym się tego przy pierwszej nadarzającej się okazji.
6. Wolałabyś być Ważniakiem czy Ciamajdą ze Smerfów? /libs/php/pun/views/smilies/big_smile
Ważniakiem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To mądrala (jak ja w dzieciństwie - system edukacji skutecznie mnie z tego wyleczył).
7. Boże Narodzenie czy Wielkanoc?
Boże Narodzenie - w podlaskim (zazwyczaj) śniegu po kolana/biodra, więc całe dnie (w czasie przerwy świątecznej) można siedzieć z kocykiem, książką i herbatką. Lubię to! :]
8. (Jestem głodna, więc) Princessa czy Grześki?
Princessy.
9. Motor czy quad?
Jeśli mam wybierać to motor. Szybszy, wygodniejszy, zajmuje mniej miejsca i przede wszystkim robi mniej hałasu niż 'cenzura' quad.
10. Lepiej jest być kimś ważnym, mieć władzę, ale i zawsze odpowiadać za innych, czy podwładnym i beztroskim, bez większej odpowiedzialności?
Jeśli pan 'ludzki' dobrze jest być podwładnym, a jeśli nie - to lepiej go zastąpić (jeśli nie będzie innych kandydatów-własną osobą).

1. Woda zwykła czy smakowa?
2. Ulubiona gazeta/czasopismo?
3. Ulubiony kolor?
4.Ulubiony kotowaty?
5. Ulubiony krater na księżycu (niekoniecznie ziemskim, możecie wykorzystać któryś z 12 księżyców Saturna) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
6. Co myślisz o astrologach?
7. Czy chciałabyś dysponować piro- lub hydro- kinezą?
8. Fizyka (jako przedmiot szkolny). Potrzebna każdemu czy niekoniecznie? Uzasadnij.
9. Gdybyś miał jutro poprowadzić lekcję w gimnazjum, czego by dotyczyła? (Przedmiot, temat, opis metod prowadzenia lekcji tj. prezentacja multimedialna, wykład, jeszcze coś innego[?])
10. (Miały być pytania, ale nie chce mi się wymyślać, więc mini-test)
Wybierz zdanie, które najlepiej opisuje Twój wzrost:
a) Czemu wszystkie drzwi są zbyt niskie?
b) Nie wyróżniam się wśród tłumu.
c) Dlaczego produkty, które chcę kupić są postawione tak wysoko?

#669 11-09-2014 o 21h21

Miss'na całego
Keine
...
Miejsce: Łódź

1. Woda zwykła czy smakowa?
2. Ulubiona gazeta/czasopismo?
3. Ulubiony kolor?
4.Ulubiony kotowaty?
5. Ulubiony krater na księżycu (niekoniecznie ziemskim, możecie wykorzystać któryś z 12 księżyców Saturna) /libs/php/pun/views/smilies/tongue
6. Co myślisz o astrologach?
7. Czy chciałabyś dysponować piro- lub hydro- kinezą?
8. Fizyka (jako przedmiot szkolny). Potrzebna każdemu czy niekoniecznie? Uzasadnij.
9. Gdybyś miał jutro poprowadzić lekcję w gimnazjum, czego by dotyczyła? (Przedmiot, temat, opis metod prowadzenia lekcji tj. prezentacja multimedialna, wykład, jeszcze coś innego[?])
10. (Miały być pytania, ale nie chce mi się wymyślać, więc mini-test)
Wybierz zdanie, które najlepiej opisuje Twój wzrost:
a) Czemu wszystkie drzwi są zbyt niskie?
b) Nie wyróżniam się wśród tłumu.
c) Dlaczego produkty, które chcę kupić są postawione tak wysoko?

1.  Dużo bardziej wolę zwykłą - jest bardziej "praktyczna" i zdrowsza, ale smakową też nie pogardzę.
2. Aktualnie nie czytam żadnych gazet/czasopism.
3. Też nie mam ulubionego koloru. (taka ja niezdecydowana). Lubię wiele kolorów za wyjątkiem różowego, żółtego i granatowego.
4.  Nie lubię w ogóle kotowatych, więc nie mam też ulubionego.
5. Też nie interesuje mnie ten temat, więc ulubionego nie mam i nie ma sensu wymyślanie jakiegoś na poczekaniu.
6. Nie mam o nich żadnego zdania tak właściwie. I nie zamierzam się wypowiadać na temat czegoś o czym nie mam pojęcia.
7.  Takie moce fajna sprawa, z tym, że  jestem zbyt wybuchowa i gdybym posiadała pirokinezę to stanowiłabym dość spore niebezpieczeństwo.  Hydrokineza ewentualnie może być.
8. Jestem człowiekiem, który wychodzi z założenia , że dodatkowa wiedza człowiekowi nie szkodzi mimo iż sama nie jestem ścisłowcem, a fizyka była znienawidzonym przeze mnie przedmiotem. Powiem tak - jako taka podstawa - nie. Jeśli ktoś chce za to być tzw. "człowiekiem renesansu" to potrzebna.
9. Przyznam, że ciekawe pytanie. Mogłabym z kilku przedmiotów:
polski - romantyzm, modernizm w Europie, a konkretnie cyganeria artystyczna lub też coś o poetach wyklętych. Jeśli chodzi o formę to myślę, że wykład.
historia sztuki - secesja, impresjonizm oraz ogółem rozumiany modernizm w sztuce. - prezentacja oczywiście.
historia - reformacja i kontrreformacja - wykład.
10. b

1.  Który kraj europejski najbardziej Ci się podoba?
2. Co cenisz w ludziach?
3. Jaki jest twój ulubiony przedmiot szkolny?
4. W jakim wieku po raz pierwszy się zakochałaś?
5. Co planujesz studiować lub co studiujesz?
6. Jaka jest twoja ulubiona epoka literacka?
7. Co najczęściej jadasz na obiad?
8. Twój ulubiony smak lodów?
9. Czy często chorujesz? Kiedy ostatnio byłaś chora?
10. Gdzie byś chciała wyjechać w przyszłości?

#670 12-09-2014 o 13h00

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

1.  Który kraj europejski najbardziej Ci się podoba?
♥ Włochy.
2. Co cenisz w ludziach?
♥ Poczucie humoru.
3. Jaki jest twój ulubiony przedmiot szkolny?
♥ Język polski.
4. W jakim wieku po raz pierwszy się zakochałaś?
♥ Jeszcze się nie zakochałam....
5. Co planujesz studiować lub co studiujesz?
♥ Być może zarządzanie.
6. Jaka jest twoja ulubiona epoka literacka?
♥ Romantyzm.
7. Co najczęściej jadasz na obiad?
♥ Ziemnioki.
8. Twój ulubiony smak lodów?
♥ Wiśniowe.
9. Czy często chorujesz? Kiedy ostatnio byłaś chora?
♥ Rzadko. Zdaje mi się, że ostatnim razem chorowałam na maj.
10. Gdzie byś chciała wyjechać w przyszłości?
♥ Do Chin.

!Pytania na rozciągnięcie wyobraźni, nie musisz utożsamiać pytań do prawdziwego życia x)!
1. Jak myślisz kim byłaś w poprzednim życiu?
2. Jak myślisz jakie będzie twoje kolejne wcielenie?
3. Jaką moc chciałabyś posiadać? Dlaczego?
4. W jakiej książce chciałabyś się znaleźć? Dlaczego?
5. W jakim filmie chciałabyś się znaleźć? Dlaczego?
6. W jakim serialu chciałabyś się znaleźć? Dlaczego?
7. Jak wygląda twój idealny świat?
8. Jak wyglądałby dla Ciebie świat bez muzyki?
9. Co zrobisz gdy nastanie apokalipsa zombie?
10. W jaki sposób włamałabyś się na czyjąś posesję xD?

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#671 12-09-2014 o 16h11

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

1. Jak myślisz kim byłaś w poprzednim życiu?
coś na pograniczu leniwca i mordercy .______. leniwy zabójca psychopata zafiksowany wszystkim co czekoladowego - poza tym ubóstwia Bount`y.
2. Jak myślisz jakie będzie twoje kolejne wcielenie?
mam cichą nadzieję, że ptaszkiem ;uuu; tak, ptaszkiem. Będę sobie szybować i lenić się w liściach i zastanawiać się jakim chorym stworzeniem mogłam być wcześniej skoro teraz podczas wieczornych lotów podglądam ludzi przez okna.
3. Jaką moc chciałabyś posiadać? Dlaczego?
chciałabym...*przegląda dłuuuuuugą listę mocy o które co roku prosi Mikołaja* ale czemu...*nie widzi ograniczenia do JEDNEJ mocy* hyhy...chcę moc, zmieniania mocy kiedy mi się tego zachce! I teraz system pada pokonany! Ha!
4. W jakiej książce chciałabyś się znaleźć? Dlaczego?
W True - bo seksi Eric, w GONE - bo Caine /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Niczego innego mi nie potrzeba. Wbijam do którejś z tych książek i enjoy do końca życia!
5. W jakim filmie chciałabyś się znaleźć? Dlaczego?
*chowa listę z mocami i wyciąga drugą równie obszerną listę ukochanych filmów* JA to w ogóle najchętniej zrobiłabym własny HOTharem film, do którego z chęcia się wbiję. Bo seksiaki! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
6. W jakim serialu chciałabyś się znaleźć? Dlaczego?
Aaaaaaa! *trzecia mega-długa lista przerobiona na konfetti ląduje na podłodze* za co te katusze? No za co?!
7. Jak wygląda twój idealny świat?
1. Jestem Bogiem.
2. Jestem Bogiem.
3. Dalej wymiatam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
4. Nieskończenie wielki zapas Bounty dla każdego! ...a że jestem Bogiem to moi wyznawcy składaja mi te batoniki w ofierze >/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A tak serio. Mój idealny świat jest tym, w którym obecnie żyję. Innego mi nie potrzeba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chyba, że to wyżej byłoby realne >.<

8. Jak wyglądałby dla Ciebie świat bez muzyki?
krzyk, płacz i rozpacz. Ogólna destrukcja. Gdzie nie pójść to słychać mlaskanie i inne takie, a jak ktoś beknie to wszyscy klaszczą. Czy coooś.
9. Co zrobisz gdy nastanie apokalipsa zombie?
Trafiłaś 8| wraz z siostrą opracowałam już cały plan krok po kroku co robić w razie apokalipsy - także jeśli dostanę taki temat na maturze z polskiego to pocisnę, że hej! W każdym razie...nie podzielę się swoim planem, bo mi go ktoś jeszcze podpatrzy xDD
10. W jaki sposób włamałabyś się na czyjąś posesję xD?
Podrzucam pod dom wózek dla dziecka wypełniony cementem. Kiedy ktos do niego podchodzi i próbuje go przesunąć kółka pod nadmiarem ciężaru odpadają i wózek ląduje na ziemi. Właściciele zajęci są usuwaniem ciężkiego okazu sprzed posesji. W międzyczasie włamuję się do systemu posiadłości i wyłaczam wszystkie zabezpieczenia i odcinam prąd. Na tyłach posiadłości ustawiam swoich goryli w razie czego. Gospodarze pozbyli się wózka i wracają do domu i wtedy wpadam ja i dzwonię do drzwi, a kiedy otwierają je udaję sprzedawcę pizzy i wtranżalam się do domu 8| Baza zdobyta!

1. Jest jakaś postać, którą chciałabyś wyciągnać z gry/serialu/filmu/książki/komiksu/etc. do świata rzeczywistego? Jak tak to kogo i dlaczego?
2. Robisz plakat na lekcje przyrody. Tematem jest zachęcenie ludzi do kupna baterii słonecznych. Jaki będzie brzmiał Twój slogan? (Hasło zachęcające).
3. Połącz w jedno słowo wyrazy Kasztan i Bambus. Stwórz własną niepowtarzalną roślinkę!
4. Lot na Księżyc jest fajny, ponieważ...?
5. Jaki był ostatni spontan w Twoim życiu?
6. Stoisz na szczycie jakiejś wybitnie wielkiej góry. Odmarzły Ci nogi, ale przynajmniej masz uśmiech na twarzy (jest tak zimno, że zesztywniały Ci kąciki ust). Wokół Ciebie tylko niebo i chmury...i śnieg. Pełno śniegu. Co robisz?
a. lepisz bałwana. Skoro masz umierać to chociaż w towarzystwie tego śnieżnego przystojniaka,
b. jodłujesz. Być może twoje zawodzenie sprowadzi pomoc,
c. robisz rachunek sumienia, a potem i tak skaczesz w objęcia śmierci - zdecydowanie za dużo przeskrobałeś w życiu żeby się potem z tego spowiadać.
7. Jaki odgłos wydaje lecąca mucha?
8. Piątek, piątek...masz jakies plany na weekend?
9. Cartoon Network kiedyś i dzisiaj. Kiedy było lepiej? (że ciekawsze bajki, itp.).
10. Gdybyś mogła adoptować lamę. Jak byś ją nazwała i jaką przyszłość jej wróżysz?

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#672 21-09-2014 o 12h36

Miss'towarzyska
Peppers
...
Miejsce: Paprysiowe królestwo♥

1. Jest jakaś postać, którą chciałabyś wyciągnać z gry/serialu/filmu/książki/komiksu/etc. do świata rzeczywistego? Jak tak to kogo i dlaczego?
Sherlock bo go uwielbiam <3 ale pewnie znalazłabym ich jeszcze więcej. Z chęcią spotkałabym się z "Złodziejką książek" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
2. Robisz plakat na lekcje przyrody. Tematem jest zachęcenie ludzi do kupna baterii słonecznych. Jaki będzie brzmiał Twój slogan? (Hasło zachęcające).
To jakaś praca domowa czy co ? xd jakoś nie mam pomysłu a myśleć mi się nie chcę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
3. Połącz w jedno słowo wyrazy Kasztan i Bambus. Stwórz własną niepowtarzalną roślinkę!
Kaszbus xD
4. Lot na Księżyc jest fajny, ponieważ...?
Ponieważ można zibaczyć księżyć z bliska i zobaczyć kosmos!
5. Jaki był ostatni spontan w Twoim życiu?
A ja nie wiem xd
6. Stoisz na szczycie jakiejś wybitnie wielkiej góry. Odmarzły Ci nogi, ale przynajmniej masz uśmiech na twarzy (jest tak zimno, że zesztywniały Ci kąciki ust). Wokół Ciebie tylko niebo i chmury...i śnieg. Pełno śniegu. Co robisz?
a. lepisz bałwana. Skoro masz umierać to chociaż w towarzystwie tego śnieżnego przystojniaka,
b. jodłujesz. Być może twoje zawodzenie sprowadzi pomoc,
c. robisz rachunek sumienia, a potem i tak skaczesz w objęcia śmierci - zdecydowanie za dużo przeskrobałeś w życiu żeby się potem z tego spowiadać.
B bo jeśli zaczynam stzywnieć to bałwana no i tak nie ulepię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png wolę jodłować choć według mnie może pogorszyć to sytacje, jakaś lawina albo coś przy okazji zrobię rachunek sumienia /modules/forum/img/smilies/blebl.gif
7. Jaki odgłos wydaje lecąca mucha?
Drażniący ;__; bzz bzz bzz
8. Piątek, piątek...masz jakies plany na weekend?
Niedziela i weekend si ę kończy
9. Cartoon Network kiedyś i dzisiaj. Kiedy było lepiej? (że ciekawsze bajki, itp.).
Nigdy nie przepadałam za CN a teraz to nw jak jest bo już od dawna nie oglądałam bajek.
10. Gdybyś mogła adoptować lamę. Jak byś ją nazwała i jaką przyszłość jej wróżysz?
nw Alaska xD... lama jak lama była by moim patatajem xd

zaraz bd pytania

1. Jaki tekst zawsze Cię powala?
2. Ziemniaki czy... buraki ?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
3. Ogórkowa czy pomidorowa?
4. Najgorsza potrawa ever :3
5. Jaka u Ciebie pogoda?
6. Dużo lekcji masz?
7. W ilu % jesteś leniwa?
8. Nauka czy praca?
9. Koledzy czy koleżanki ?
10. Chłopak czy przyjaciel ?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Peppers (21-09-2014 o 12h38)

#673 27-09-2014 o 20h20

Miss'Sensei
Żelkowa
Littlemooonster96

1. Jaki tekst zawsze Cię powala?
Teksty mojej kuzynki np. Jesteś głupia.
2. Ziemniaki czy... buraki ?/libs/php/pun/views/smilies/big_smile.png
Ziemniaczki
3. Ogórkowa czy pomidorowa?
Pomidorowa
4. Najgorsza potrawa ever :3
Nie wiem ja dużo rzeczy nie lubię.
5. Jaka u Ciebie pogoda?
Jest już wieczór dlatego ja nie wychodzę na dwór i nie wiem czy jest zimno czy ciepło.
6. Dużo lekcji masz?
Trochę.
7. W ilu % jesteś leniwa?
29%
8. Nauka czy praca?
Nauka
9. Koledzy czy koleżanki ?
Pół na pół
10. Chłopak czy przyjaciel ?/libs/php/pun/views/smilies/smile.png
Chłopak.

1.Ulubiony przedmiot w szkole?
2.Co miałaś dzisiaj na obiad?
3.Ulubiona potrawa?
4.Masz chłopaka?
5.Masz rodzeństwo?
6.Ulubiony kolor?
7.Znienawidzona potrawa?
8.KFC czy Mc Donald's?
9.Często jadasz w restauracji?
10.Lubisz żelki?

#674 27-09-2014 o 21h16

Miss'na całego
Keine
...
Miejsce: Łódź

1. Polski z pewnością - przedmiot, dzięki któremu odkrywam coraz to większe perełki literatury.
2. Na obiad miałam zupę kalafiorową.
3. Trudno mi wybrać, sporo potraw lubię. Przyjmijmy, że ziemniaki z ogniska/piekarnika z solą i masełkiem, gdyż często nie znam umiaru z ich jedzeniem.
4.  Owszem, mam chłopaka.
5. Nie, nie posiadam. Jestem jedynaczką.
6. Nie posiadam, wiele kolorów lubię.
7. Nie jadam tego co nie lubię, toteż też trudno wybrać znienawidzoną. Powiedzmy, że większość rodzajów mięs (chociażby kotlety mielone) czy też tzw "zupa śmieciówka", gdzie pcha się tam wszystko co się da, w tym obrzydliwie tłuste mięcho.
8. Obydwie restauracje serwują śmieciowe żarcie i staram się jak najrzadziej w nich jeść (szczególnie wyroby mięsne), ale jeśli miałabym wybrać to KFC.
9. Jakoś nie za często - ot czasami pójdę ze znajomymi.
10.  Lubię - szczególnie te kwaśne.

1. Czy jesteś osobą sentymentalną?
2. Z jaką piosenką wiążą się twoje najmilsze wspomnienia?
3. Lubisz nosić biżuterię czy raczej od niej stronisz?
4. Jakich języków obcych się uczysz, a jakich byś chciała?
5. Co sądzisz o esperanto?
6. Czy planujesz mieć w przyszłości dzieci?
7. Jak wyobrażasz sobie siebie za 10 lat?
8. Czy zaadaptowałabyś jakieś zwierzę?
9. Co sądzisz o kotach?
10. Nauczyciela od jakiego przedmiotu wspominasz najgorzej?

#675 27-09-2014 o 21h20

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

1.Ulubiony przedmiot w szkole?
♥ Język polski.
2.Co miałaś dzisiaj na obiad?
♥ Placki kartoflane.
3.Ulubiona potrawa?
♥ Pizza is a life.
4.Masz chłopaka?
♥ Nope...
5.Masz rodzeństwo?
♥ Niestety...
6.Ulubiony kolor?
♥ Czarny
7.Znienawidzona potrawa?
♥ Zupa z dużą ilością pory.
8.KFC czy Mc Donald's?
♥ Żadne z nich.
9.Często jadasz w restauracji?
♥ Nienawidzę jadać publicznie, więc nope.
10.Lubisz żelki?
♥ Ta, te kwaśne najbardziej.

Ahahaha, dałam się wyprzedzić, ale odpowiem na twoje pytania.

1. Czy jesteś osobą sentymentalną?
♥ Nie za bardzo.
2. Z jaką piosenką wiążą się twoje najmilsze wspomnienia?
♥ Twin Forks - Cross My Mind
3. Lubisz nosić biżuterię czy raczej od niej stronisz?
♥ Tylko na wyjątkowe okazję ubieram biżuterię.
4. Jakich języków obcych się uczysz, a jakich byś chciała?
♥ Angielski i francuski. Chciałabym nauczyć się chińskiego i koreańskiego.
5. Co sądzisz o esperanto?
♥ Szczerze, nie wiem co to jest. Kawa?
6. Czy planujesz mieć w przyszłości dzieci?
♥ Z dwójkę przynajmniej.
7. Jak wyobrażasz sobie siebie za 10 lat?
♥ Nie potrafię.
8. Czy zaadaptowałabyś jakieś zwierzę?
♥ Why not?
9. Co sądzisz o kotach?
♥ Są świetne.
10. Nauczyciela od jakiego przedmiotu wspominasz najgorzej?
♥ Od matmy i od infy xD

1. Jakie studnia chciałabyś podjąć w przyszłości lub na jakich jesteś?
2. Uważasz, że nie musisz robić prawa jazdy?
3. Co podoba ci się w jesieni?
4. A co ci się w jesieni nie podoba?
5. Ulubiona pora roku? Dlaczego właśnie ona?
6. Chcesz mieć dzieci w przyszłości?
7. Jakbyś chciała wychowywać dzieci?
8. Jaki film mogłabyś mi polecić?
9. Jak chcesz spędzić tegorocznego sylwestra xd?
10. Uważasz, że ludzie powinni stosować się do motta ''bądź sobą'' czy jesteś raczej temu przeciwna?

Ostatnio zmieniony przez Mineo (27-09-2014 o 21h24)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 58