Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 56

#751 15-10-2013 o 13h26

Miss'Żółtodziób
...

Samira napisał

Trochę późno ale na forum byłam w tych dniach z doskoku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Crewedko zakochałam się w tym kąciku. Coś takiego to chętnie bym widziała u siebie w domu jakbym chciała się odciąć z książką od wszystkiego, do tego widok na wodę i bym zaginęła bez wieści na dobre kilkanaście godzin.

Dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Kiedyś marzyłam o podobnym miejscu, także do czytania książek (które kocham) i rysowania, widzę, że świetnie mnie zrozumiałaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Edit: Moja wiśnia zrzuca liście...

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (18-10-2013 o 09h55)

#752 18-10-2013 o 11h07

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

hej dziewczyny;) czy mogłybyście obejrzeć moją kuchnię (biuro) i doradzić co mogłabym ulepszyć..?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png mam wrażenie, że czegoś brakuje.. ale I don't know../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#753 18-10-2013 o 14h18

Miss'Żółtodziób
...

A więc moje uwagi i sugestię ^^
//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9195.jpg
Idąc od lewej. Bluszcz trochę pomniejsz i przesuń do prawej strony. Dywan pomyślałabym nad kolorowym jako następny akcent.Kwiatek dałabym do ściany a koszyk przed nim.Tablica z napisem nie wiem co ma oznaczać ten zabieg, ale to nie tworzy ścianki białej jak tak to umieścisz.Blat kuchenny a może biały bądź szary?Lampka zbędna albo ustawienie jej zmień. Blat szary wycina się i mało pasuję zostawiłabym biały w całości. Kieliszki są za wielkie jak dla mnie. Miska chińska średnio pasuję nawet patrząc, że masz kluski po prawej, dałabym inne karafki,butelki,naczynia. Pokrętło chyba jest krzywo ustawione. Lampka dałabym na koniec i poprawiła środkowe z odległością wtedy.

#754 18-10-2013 o 14h36

Miss'OK
Lola886
...

dziękuję za uwagi;) napewno skorzystam;) blat tam gdzie są kluski pełni funkcję płyty indukcyjnej więc musi zostać czarny a obok jest biały zlew:)
co do plakatu, nie mogę znalezć mniejszego a chcę zakryć półkę..tak żeby to mniej więcej wyglądało jak lodówka../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png coś doradzisz?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#755 18-10-2013 o 14h43

Miss'Żółtodziób
...

To na płytę daj jakiś lekko czerwony okrąg jak znajdziesz a będę pod wrażeniem xD hmm lodówka nie pomyślałabym nad tym może wieczorem coś pokombinuję bo niedługo wychodzę z domu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#756 18-10-2013 o 14h54

Miss'OK
Lola886
...

oki, to zajrzę tu pózniej po Twój pomysł na to;)

#757 18-10-2013 o 16h59

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ponieważ pogoda dziś paskudna, postanowiłam sobie humor poprawić toskańskim widoczkiem. I tak moje biuro wymagało przebudowania, bo było nędzne i teraz przynajmniej mam namiastkę kochanej Toskanii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9218.jpg

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (18-10-2013 o 18h48)

#758 18-10-2013 o 18h48

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Możecie coś mi powiedzieć o mojej kuchni (salon). Wydaje mi się , że coś jest jednak z nią nie tak.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#759 18-10-2013 o 18h55

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Sszyszka, jak dla mnie efekt psuje ten widoczek za oknem <?>. Jakoś mi nie pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#760 18-10-2013 o 19h13

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

O, widzę zrobił się szał na kuchnie :) To i ja się swoją pochwalę, którą mam już od sierpnia, ale jakoś ostatnio dopiero zmieniłam ten pokój na defiladę :)

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9220.jpg

Sszyszka, popieram Motionell, widoczek za oknem jest pretensjonalny i jakiś taki zbyt cukierkowy do całego wnętrza. Jak dla mnie jest trochę za pusto, może dołożyłabym szafek albo dobrała jakiś obraz na ścianę? :)

Lola86, co do Twojego wnętrza Samira wypowiedziała się już tak obszernie, że nie mam nic do dodania. Te plakaty też mi się nie podobają i za duże kieliszki jako pierwsze rzuciły mi się w oczy, ale po dopracowaniu będzie wyglądało naprawdę przyjemnie! :)

Fox, KOCHAM Twój toskański ogród <3 patrząc na niego dosłownie czuję się tak, jakbym tam naprawdę była! Podkowa zwisająca z altanki jest przeurocza, uwielbiam ten detal :D

Ostatnio zmieniony przez Lillien (18-10-2013 o 19h13)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#761 18-10-2013 o 20h19

Miss'Żółtodziób
...

Ciężko z tą lodówką.
Jedyne opcje przy użyciu tego mebla to zabawa pocztówkami i innymi bzdetami które się przykleja na lodówkę, zabawa kreda albo uchwytem do mebli i "zaklejenie" dziur, wstawienie tam jakimś cudem szklanki aby dawało tą opcje z lodem/napojem np., dekoracja ukośna z salonu bodajże w serca białe nie wiem ile się może pomniejszyć,serwetka stołowa,fryz kopciuszka, lub po testować jak się ustawiają 2 nałożone szafki diament na siebie.Nie mam mm aby sprawdzić zabawę z meblami więc po przeglądnięciu sklepów to bym rozważała sama.Z wycieczek nie pamiętam co jest możliwe więc nie doradzę.
Sszyszka
Kuchnia w trakcie tworzenia czy wykończona ^^? Bo dla mnie w trakcie więc nie będę doradzała względem wnętrza.Proporcje w środku są ok.Zdecydowanie jak doradziły osoby przede mną widok za oknem marny i on zaburza proporcję.
Foxglove
Ogród w pełni oddający te klimat ^^ małe pytanko czy ten uciekający lis lub jego część nie jest czasem za duża względem np stolika i bramki xD?
Lillien
Względem kuchni już znasz moją opinię więc nie mam co się powtarzać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ten chodnik ujdzie ale jak dla mnie dalej mi nie gra xD

Ostatnio zmieniony przez Samira (18-10-2013 o 20h21)

#762 18-10-2013 o 20h23

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Jest w tym jakaś racja, więc schowałam drania tak, że została tylko końcówka ogona i już nie wydaje się takim monstrum XD

#763 18-10-2013 o 20h29

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Lil twoje wnętrze jest takie.... Brak mi słów. Majstersztyk wnętrz. Dopracowane i te detale, jedynie co mnie zastanawia,to ta podusia na krześle barowym?

Fox,aż chce się usiąść przy stoliku i napić schłodzonego szampana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez YooSti (18-10-2013 o 20h31)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#764 18-10-2013 o 20h39

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Samira, wiem, wiem! Ale mimo to jakoś nie mogę się tego chodnika pozbyć! XD od czasów Simsów mam takie małe zboczenie nakładania na siebie trzech różnych kolorystycznie dywaników ^^" póki co wsunęłam różowy pod spód puchatego białego, bo faktycznie tak jest logiczniej, niż gdy był na wierzchu.

YooSti, jakie to miłe, dziękuję!! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Sama nie jestem pewna swoich projektów, więc fajnie czasem pokazać je, by móc je dopracować. Samira na ten przykład zwróciła uwagę na parę drobiazgów, które z kolei mojej uwadze umknęły, a Ty na podusię - bez niej faktycznie wygląda o NIEBO lepiej!
Dziękuję raz jeszcze <3

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#765 18-10-2013 o 21h02

Miss'Żółtodziób
...

A ja myślałam, że to jakiś sentyment do tej poduszki dlatego pominęłam xD
Było chyba w inspiracjach na blogu Leśnej Mafii/albo widziałam na forum francuskim zastosowanie 3 warstw dywanów i wyszło świetnie, możesz pokombinować jak chcesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Foxglove a teraz to nie ma się do czego już żywcem przyczepiać. Monstrum umknęło i się zmniejszyło... tak więc ogród super wygląda ^^ i tak dodając całościowo ja tam twoje pomieszczenia lubię i nie uważam za nędzne ^^

#766 19-10-2013 o 09h04

Miss'OK
Lola886
...

Samira dziękuję Ci za cenne rady:) jesteś bardzo uprzejma;)

#767 19-10-2013 o 16h07

Miss'OK
Lola886
...

dziewczyny, które pomieszczenie Waszym zdaniem powinnam wybrać na defiladę??/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

(mogę o coś takiego pytać? nie chcę być posądzona o żebranie głosów czy coś w tym stylu..broń Boże! chcę tylko zasięgnąć opinii bo nie mogę się zdecydować../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
jeśli takie pytania są niedozwolone to usunę post)

#768 19-10-2013 o 16h12

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Lola886, ja bym na Twoim miejscu zdecydowanie wystawiła kuchnię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest dopracowana i naprawdę piękna, więc celowałabym w nią ^^

#769 19-10-2013 o 16h18

Miss'OK
Lola886
...

dzięki Fox:)

#770 19-10-2013 o 16h21

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Mam prośbę: Doradzi mi ktoś w sprawie łazienki? Nie jestem do niej przekonana, wydaje mi się pusto. Powiecie co nie pasuje, co zmienić, co dodać? Dzięki :*

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#771 19-10-2013 o 16h32

Miss'OK
Lola886
...

Metropolice
ja napewno wzięłabym tą płonącą świeczkę z dywanika../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
zmieniłabym też położenie umywalki..dziwnie wygląda za tą wanną..

#772 19-10-2013 o 16h35

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Lusterko podnieś do góry,razem z umywalką i kranem. Dołóż jakąś wąską pułkę pod umywalkę,a wannę przybliż,aby nie zachodziła na umywalkę.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#773 20-10-2013 o 00h57

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Czy ktoś może wie, co to za deski tworzą ten wóz?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Interesują mnie także te czarne kłaczki zwisające na sznurku na oknie.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#774 20-10-2013 o 05h44

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

chorino , niestety nie wiem, ale chętnie dowiem się kto jest autorem 2.pokoju? Świetny pomysł na akwarium.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#775 20-10-2013 o 11h40

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

To dzieło reine1625 z francuskiej wersji.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 56