Yuki18: Te wachlarze wyglądają nienaturalnie, nie ma jakiegoś subtelniejszego albo chociaż z subtelniejszym cieniem?
//www.missfashion.pl/profile/lillchen,s,bureau,79783.htm - zaczątek mojej biblioteki. Jakoś mi tu pusto... Jak Wam się widzi?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 56
#726 07-10-2013 o 14h50
#727 07-10-2013 o 15h29
Na upartego ok ale mała ta biblioteczka
pobawiłabym się perspektywą aby można było więcej tego wstawić. Na ogół regały z książkami są większe od stołów i krzeseł, jeśli chciałaś przenieś efekt biblioteki miejskiej do swojej prywatnej
Zegar bym wstawiła bardziej tradycyjny patrząc po całości wnętrza. Dochodzi jeszcze dopracowanie okna i kilku detali dopełniających.
Możesz zainspirować się biblioteką Foxglove bo ma świetnie ustawione regały i wypełnienie książkami dopracowane. Odpowiednia perspektywa dużo daje ^^
Zamiana jesiennego krajobrazu na nocny park z widokiem na miasto,coś co jest inspiracją tego widoku ale nie główną jego atrakcją
Może też coś się spodoba Arii w nim ^^. Przesadziłam w zabawie z światłami i półcieniami?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Samira (07-10-2013 o 17h42)
#728 07-10-2013 o 18h40
Ah wystroje wnętrz kocham! Jak byłam młodziutka marzyłam by być architektem wnętrz lub projektantem mebli. Z tym drugim nie najlepiej wychodziło więc szłam raczej w tym pierwszym kierunku i idę wciąż dalej. Nie zamierzam się poddać. Co do tej strony cieszy mnie tak wiele opcji typu podłoga, meble choć mogło by być więcej tego, bo mnie to zbytnio nie nasyca lecz na brak pomysłów narzekać nie mogę przy czym rysuję na kartce doglądając rzeczy ze sklepu bo mnie za bardzo nie stać.
#729 07-10-2013 o 19h20
Jeśli chcesz oszczędzać przy odpowiednim doborze mebli i kombinacji z nimi to polecę ci photoshop
w podstawowych krokach za wiele nie potrzeba. Wystarczy kopiowanie, wycięcie szybkie i umieszczenie w odpowiedniej warstwie.Co do dostępności asortymentów ja dalej ubolewam
podłogi mnie dobijają z tych ich spadem xD Nie można, albo bardzo ciężko jest ułożyć widok na prosto, w większości muszą być odniesienia do boku. Minimalizacja/maksymalizacja mnie ogranicza mocno, chociaż już sobie znalazłam patent na lewą stronę z chowaniem przedmiotów. Pomijając te marudzenia to gra działa na wyobraźnie wystarczająco, aby jakieś projekty stworzyć przy małych kompromisach 
#730 07-10-2013 o 20h24
Samira cudny ten twoj park 
"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy
#731 08-10-2013 o 00h02
Powiedzcie mi, jak to jest z wyświetlaniem się faceta w pokojach? Bo mi mryga. A powiem szczerze, że jest mi mooocno potrzebny do wystroju najnowszego pokoju. Za jednym wyświetleniem on jest, za innym nie. Macie ten problem też?
#732 08-10-2013 o 00h23
Z tego co czytałam raz to niby wyskakuję jak coś nowego dodasz do pokoju i zapiszesz
nie wiem czy to teoria, obserwacja, czy gdzieś tak pisało możesz testować ^^ ostatecznie wiedząc gdzie jest poprostu poodsłaniaj warstwy i go złap xD
Fifi2 dziękuję bardzo 
#733 08-10-2013 o 00h58
Problem w tym, że on jak już jest zapisany to raz się pojawia, raz znika - zerkałam na samą defiladę deco i raz facet jest, raz go nie ma
Po prostu losowo się pojawia. Bo złapany jest, dosłownie - i nieszczęśliwie dla niego XD
BTW, Samira, piękny park <3
Ostatnio zmieniony przez Hildee (08-10-2013 o 00h59)
#734 08-10-2013 o 01h09
To norma z tymi migawkami
Chociaż jak już pisałam niby minimalna akcja w pokoju którym jest powoduję te zabawy w chowanego u niego, ale czasami mi wyskakuję jak nawet nic nie robiłam poza przemieszaniem się pomiędzy pokojami więc do końca nie wiem od czego zależne ^^ Może jakiś pasjonać obserwacji z grą Ci bardziej pomoże xD
I btw dziękuję również ^^
#736 08-10-2013 o 15h01
Cudny
Cudny obrazek niczym karta świąteczna. Teraz nie mogę się doczekać śniegu, aż i mój ogród nabierze sensu i odpowiedniego tła nastrojowego. Zastanawiałam się po trosze nad przerobieniem go, aby trochę go odświeżyć, ale chyba mi szkoda.

#737 08-10-2013 o 18h25
Nivata cudo
chociaz nie lubie zimy ...
"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy
#739 11-10-2013 o 11h00
To jest ta woda do wanny, tyle,że jest jej ogromna ilość 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#742 12-10-2013 o 09h33
Ojej wygląda naprawdę pięknie. Ta zieleń i zwierzęta... Cudo!
#743 12-10-2013 o 15h44
Super ci wyszła zabudowana część szklana. Róże niebieską przesunęłabym w miejsce gdzie widać kant okna górnego, aby to zakryć
ptaki na tylnym planie pomniejsz może odrobinę. Wiewiórkę przeniosłabym w miejsce zasłony aby zakryć trochę jej układ i drugiej bym się pozbyła z krzaczka bo wygląda na lewitującą albo ostatecznie schowała między warstwami zieleni jakby z nich wychodziła.Facet chyba też zbędny ? czy to ten efekt z pojawia się i znika xD?
#745 12-10-2013 o 17h40
Ciężko określić i doradzić co poszukujesz
pojedyncze deski kojarzą mi się z półkami drewnianymi, serwetkami,blat,uchwyty albo parkiet z kina
#746 12-10-2013 o 18h12
Samira napisał
.Facet chyba też zbędny ? czy to ten efekt z pojawia się i znika xD?
dokladnie !!!!!
ide popatrzec na te ptaszki.
dzieki
Ostatnio zmieniony przez fifi2 (12-10-2013 o 18h12)
#747 13-10-2013 o 11h28
Hej, ma ktoś z Was przez przypadek zapisany gdzieś zwycięski pokój Hildee z płonącym Urbanińskim? D:

#748 13-10-2013 o 11h34
nivata napisał
Hej, ma ktoś z Was przez przypadek zapisany gdzieś zwycięski pokój Hildee z płonącym Urbanińskim? D:
//www.missfashion.pl/forum/t1077,93-defilada.htm - Tutaj pojawił się post Ikan z takim zdjęciem (gdzieś na początku)
Ostatnio zmieniony przez trish95 (13-10-2013 o 11h34)
#749 13-10-2013 o 21h24
Postanowiłam sobie hodować roślinki, więc specjalnie na tę okazję przygotowałam coś na wzór oszklonego kącika do relaksu z książką. Nie specjalnie pasuje do reszty mieszkania, ale jest to idealne miejsce, aby dbać o roślinki 
//www.missfashion.pl/profile/crewedka,s,jardin,1450.htm
#750 15-10-2013 o 12h26
Trochę późno ale na forum byłam w tych dniach z doskoku
Crewedko zakochałam się w tym kąciku. Coś takiego to chętnie bym widziała u siebie w domu jakbym chciała się odciąć z książką od wszystkiego, do tego widok na wodę i bym zaginęła bez wieści na dobre kilkanaście godzin.