Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 04-01-2014 o 17h41

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Oczywiście! Jestem właśnie w trakcie zamawiania materiałów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Przyjdą pewnie do mnie w przyszłym tygodniu i będę z nimi walczyć, żeby potem wstawić zdjęcia jak już będą gotowe ^^

#27 04-01-2014 o 18h15

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Super. Nie mogę się doczekać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#28 04-01-2014 o 20h36

Miss'Żółtodziób
...

Ech, chciałoby się mieć takie pudełko...♥ I zdolności oczywiście /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#29 16-01-2014 o 23h42

Miss'OK
Sniezyczka
...

Masz niesamowity talent! Robisz cos konkretnego i oryginalne, co naprawde Ci wychodzi. Zazdroszcze, ze posiadasz taka pasje. Aww *.* Do gustu najabrdziej przypadly mi pudelka ozdabiane kwiatowym wzorem. Niesamowite. Ilez cierpliwosci musialas wlozyc w te dziela sztuki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bede wpadac!

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#30 31-01-2014 o 10h57

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Dziękuję za miłe słowa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tak, ta robota wymaga sporo cierpliwości, której niestety mnie poskąpiono XD Ale jest duży plus tego wszystkiego, ponieważ jak już wyładuję wszelkie frustracje na pudełku, to nie mam siły irytować się na cokolwiek innego.

Tym razem postanowiłam pójść po bandzie i wypróbować parę nowych rzeczy na raz. Papier ryżowy i złotą patynę. Jak się w ogóle okazało, jestem jak ten szewc co bez butów chodzi. Wszystkim dookoła prezentuję pudełka, a sama nie mam gdzie biżuterii trzymać. Więc zostało mi podarowane surowe pudełko i adnotacja, że mam sobie coś zrobić. No i zrobiłam.
Przyznam szczerze, że osiągnęłam wszelkie limity irytacji podczas pracy nad tym potworkiem. A to barwnik do drewna zabarwił mnie po łokcie, wraz z lakierem. A to się tło nie chciało przykleić równo. A to papier ryżowy najpierw stał się moim zaciekłym wrogiem mając wredne, białe tło, a następnie go pokochałam za uzyskaną po wyschnięciu przezroczystość. A potem patyna nie chciała współpracować, bo ja jestem nieporęczna i zamiast pudełka, udekorowałam komputer, biurko, siebie i kota. Złote cętki miałam nawet na włosach, wierzcie mi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png I oto efekt końcowy. Tyle ile ja się naprzeklinałam to moje XD Oby kolejne chętniej współpracowały, bo i tak przez kolejny miesiąc będę szorować fioletowe plamy z rąk od barwnika.

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17315.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17316.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17317.jpg
Taca i segregator czekają. Lil zaproponowała, że chce brać czynny udział w tworzeniu segregatora. Zatem trzymajcie się siedzeń, może być jajo. Z nim chcę spróbować metody spękań XD

#31 31-01-2014 o 11h03

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Foxglove, piękne  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

Uwielbiam motyw paiwch piór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#32 31-01-2014 o 12h02

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ja właśnie też, więc jak już zostałam z poleceniem zrobienia sobie pudełka, to musiałam wykorzystać ten motyw /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Szalenie się cieszę, że Ci się spodobało, Evelyn ^^ Ja wczoraj miałam ze cztery załamania nerwowe nad tym pudłem XD

#33 31-01-2014 o 12h18

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

OMG!!! <3 Jakie to pudełko jest śliczne. Ten paw i te pióra jak z bajki. Zakochałam się. I te śliczne wzory w tle. Omomoomomomomomomom <3
Oby tak dalej.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#34 31-01-2014 o 12h26

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Sszyszka - <3
Powiem Ci, że postanowiłam zaryzykować i naklejać pawia z piórami na inny papier. Sytuacja wygląda tak, że nie da się idealnie wyciąć obrazka. W końcu cieniowanie, czy cienkie elementy jak przy ogonie czy piórkach są niemożliwe do wycięcia idealnie bez pozostawienia chociaż odrobiny tła dookoła. Wzorki z tyłu dostałam od siostry, to taki bardzo gruby papier i najpierw jego przykleiłam, a dopiero jak wyschło doklejałam pawia. No i miałam właśnie stres czy to białe tło za nim zostanie jako paskudna plama na wzorach, czy nie. Na szczęście papier ryżowy jak wysycha staje się przezroczysty i dzięki temu paw i pióra wyglądają jak namalowane na kremowych wzorach w tle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#35 01-02-2014 o 12h09

Miss'ok
Emixa
...

super te pudełka. Czym robisz i jak te rysunki na nich? sama zamojwałam się hand-made,kolczyki z modeliny itp /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#36 01-02-2014 o 13h19

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Wszelkie obrazki na pudełkach to papierowe serwetki, papiery ryżowe lub papiery do decoupage /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Cała zabawa polega na tym, żeby wyglądały jakby były namalowane na pudełku, dlatego tak wiele razy trzeba powierzchnię lakierować i polerować po przyklejeniu ich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#37 01-02-2014 o 16h00

Miss'ok
Emixa
...

Świetny pomysł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A tworzysz coś jeszcze prócz tych pudełeczek?

#38 01-02-2014 o 16h05

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Aktualnie walczę z segregatorem drewnianym i tacą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Poza tym jestem też w toku przerabiania większego kalibru pod postacią szafy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2