Ja nie umiem bez marginesu xd Mamdo religii no bo tam to nic sie nie dzieje, ale biologia? Sie popisałam. Zakupy od nowa eh

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 29
Ja nie umiem bez marginesu xd Mamdo religii no bo tam to nic sie nie dzieje, ale biologia? Sie popisałam. Zakupy od nowa eh

Nam polonistka groziła przepisywaniem zeszytów w razie mazania po marginesach. xD Na szczęście jakoś znosiła moje wieczne kończenie zdania w tej samej linijce. >.< W sumie za często zeszytów nie sprawdzała... :'D

U nas na szczęście nie sprawdza. Tylko jak musimy poprawić coś w ocenach no i prace domowe

Właśnie o to sprawdzanie prac domowych mi chodzi - przeglądała w sumie cały zeszyt, bo zwykle sprawdzała po kilka, więc jak coś to przekichane. >.< Niektórzy potrafili dostać 3 jedynki za jednym zamachem. :'D
Ale tak to jest, jak babka sprawdza raz na pół roku, nikt nie wie kiedy to robi i wszyscy te nieszczęsne prace domowe olewają...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-08-2015 o 23h52)

Ja napiszę, ale zaraz i tak ucieknę. Oglądałam sobie Charlie St. Cloud przez godzinkę, reszta jutro. 
Wstawanie o 4 rano, nie lubię ;<
To było chyba jednak niepotrzebne poświęcenie ;p Pustki *.*

A dzisiaj, znaczy się już we wtorek ktoś jest? Jak są obecni, to witam, ale nie gwarantuję swojej ciągłej obecności.
witajcie
jest ktos kto nie spi?

Ja siedzę i przeglądam konkurs Miss da Vinci, dziewczyny robią śliczne prace. ^^
W Sali Gier chyba z dwie dziewczyny coś piszą. XD
Ostatnio zmieniony przez ThourinneSammy (26-08-2015 o 04h19)

No cóż, ja też w sumie do niego nie zaglądałam, ale to dlatego, że wcześniej na forum nie wchodziłam. ^^ Coś czuję, że będę czatować na jakiś fajny temat i może coś narysuję. XD

halo witam siema hej
jest ktos kto nie spi? ;-;

Nie śpię, bo szukam czcionek do sygn. :v Takie cudne znalazłam, a pewnie ich nie użyję, bo nikt nie zamawia. :'D

Nie śpię, bo melduję gości ;_;
Majeranku... To skoro nikt nie zamawia, to czy mogę cię sama podręczyć o jakąś przez gg? 
Coś czuję, że dzisiaj szybko spać nie pójdę. Nie ma to jak rozregulowany zegar biologiczny po nocnych praktykach <3 xD
Erin, to może po prostu w warstacie? Link mam pod sygną. >.< Jak ci głupio to może być na gg, tylko gg mam wiecznie włączone na fonie i nie chce mi się na kompie uruchamiać... :'D

Ej, Zioło podziel się fajnymi czcionkami, lubię je instalować, a potem używać i tak pierwszych trzech, które ściągnęłam wieki temu :"D
Oho, czyli jak zwykle tylko ja mam niemałe prbolemy z zaśnięciem x.x

a dzisiaj ja mam problem z zasnieciem :c

A ja oglądałam kabaret do wpół do, właśnie wróciłam spod wrzącego prysznica.
Ktoś jest?

Przed chwilą do domu dotarłam, ale melduję się głównie przez niebywale dobry humor ^^ Kajaki przez cały dzień, a potem ognisko z gitarą to jednak genialny sposób na uczynienie mnie szczęśliwym człowiekiem.