Kounette też jest okropny... Ale nie zamierzam z nim zrywać szybciej niż ustawa przewiduje, przecież daje mi MM, więc nie ma co narzekać, no! xD
Kounette też jest okropny... Ale nie zamierzam z nim zrywać szybciej niż ustawa przewiduje, przecież daje mi MM, więc nie ma co narzekać, no! xD
A dlaczego oni są na początku emerytowani? 
Haha, myślę, że to dlatego, iż początkująca miss posunie się do wszystkiego, by tylko mieć kaskę - w zamyśle twórców xD A jako, że tylko emeryci ją chcą... xD
A ja tam lubię mojego Changa xD 
Echh ja nie moge drugiego faceta znaleźć od 5 dni i przez to stoję i stoję z levelem.
Mam mega pecha ;/
Mam małe pytanko...czy jak mój "hajsodawacz" ze mną zerwał (na myśli mam tego paskudnego Chrisa który wygląda jak mój wujek śmierdzigęba) to czy jakimś cudem mogę go poderwać na tym poziomie na którym mnie rzucił? (bo "hajs się nie zgadza" a ta brzydka koecka jest...brzydka)

A moim zdaniem powinnaś być w stanie go poderwać. Jest dostępnym na obecną chwilę chłopakiem, więc chodzenie na dyskotekę powinno go "przyciągnąć" za którymś razem.
No to może spróbuję...może jakoś dam go radę złapać, bo jednak tysiaczek robi różnicę...

Cóż za zmiany nas dzisiaj spotkały
jesteście zadowolone z nowego wygladu chłopaków? ;D Ja właściwie to tak ;> 
Ja w takim lekkim szoku... i tak do mego przystojniaków mój nie należy xD ale przynajmniej nie wygląda jak wujek śmierdzigęba xD

Jak zobaczyłam tą twarz to padłam ze śmiechu XD Teraz wygląda tak....no...dziwnie >.< Ale fajnie, że coś wreszcie zmienili :-)
hahaha ja z mojego tak leję xD ten wzrok: "bierz mnie, mała" XDDD gdzie wcześniej wyglądał jakby od tygodnia się nie mył. Zmianę uznaję za udaną, ale i tak kisnę jak na niego patrzę xD
Szczerze mówiąc, myślałam, że jeżeli już będą odświeżać chłopaków, to pójdą tak jak ze strojami - w bardziej "pół-realistyczną" kreskę. Także nieco się zawiodłam. Niemniej jest lekka poprawa 

Ja tam nie narzekam, chociaż mojemu głowę trochę ucięli >.<.
Czekałam na taką zmianę, oj tak... ale jednak Chang wcześniej podobał mi się bardziej ._. Teraz wygląda jak jakiś taki wymuskany laluś i ani trochę męskości w nim nie ma.
Chciałabym, żeby pojawiła się możliwość wyboru faceta spośród wszystkich...

O mój Boże! Och....huh... jak dobrze, że mój Chang dalej nosi hełm, bo chyba bym tego nie zniosł. Już fotka jeg na profilu mi wystarczy. Wygląd jak rasowy Ken dla lalki Barbie. Zupełnie brak męskich rysów twarzy. Reszta nie wygląda tak źle, ale myślę, że trochę czasu zajmie zanim się przyzwyczaję do ich wyglądu. Miło jest jednak zobaczyć kolejną zmianę 
Mega się zdziwiłam jak zobaczyłam Benoita. Teraz wygląda 100 razy lepiej! Ale i tak śmiechłam i teraz czuję się dziwnie jak na niego patrzę xD jednak fajnie ze coś się pozmieniało ^^
Shiawase napisał
... ale jednak Chang wcześniej podobał mi się bardziej ._. Teraz wygląda jak jakiś taki wymuskany laluś i ani trochę męskości w nim nie ma.
Jestem na głównej i faceci nie wyglądają tak źle, ale swojego dziada się wystraszyłam! Na szczęście są kaski od gwiazd. POLECAM 
Trirura, Twój akurat przypomina mi agenta Coopera z Twin Peaks, nie jest źle 
A kasków i tak używałam od momentu jak tylko się pojawiły... czasem tylko odsłaniałam twarz Benoitowi czy Changowi, ale teraz chyba pozostanę przy tym kasku... :x

Hmm, nie wiem czy mam już omamy, ale wydaje mi się, że znowu "poprawili" nieco chłopaków. Zauważyłam dopiero dzisiaj, że poszli bardziej w pół-realizm - przynajmniej u Christophe którego aktualnie mam.
EDIT: Przeglądając jeszcze konta losowych miss, w celu upewnienia się co do swojej teorii zauważyłam, że część ma zmienionych chłopaków, część nie.
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (04-09-2015 o 14h22)

Nie wydaje ci sie
Chang wygląda jednak odrobinę bardziej azjatycko, uff. I faktycznie, karnacja poszła w stronę realistycznej.