O tak, facetów też mogliby odnowić, uczynić piękniejszymi. xD Oczywiście naszej przyjaciółeczki Liz i jej koszmarnych ubranek też się to tyczy. xDD

Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 43
O tak, facetów też mogliby odnowić, uczynić piękniejszymi. xD Oczywiście naszej przyjaciółeczki Liz i jej koszmarnych ubranek też się to tyczy. xDD

Aa, dziewczyny zgadzam się! Ale pewnie sobie na to dość sporo poczekamy...
Czy ja wiem, w większości sa tak paskudni, że zwykły "lifting" im raczej nie pomoże. Bardziej przydałaby się opcja "nie wyświetlaj brzydala w profilu" xD

Haha, dokładnie xD 90 % z facetów jest tak okropne, że w co by ich nie ubrać, to i tak psują efekt całej stylizacji miss xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-02-2015 o 20h58)
Rzeczywiście,jak już nam zwierzątka odnowiono to chciałoby się więcej i facetom też przydałaby się mała zmiana
Ale jak tak patrzę,to z tych wszystkich naszych mężczyzn Chang wygląda chyba najlepiej 
Nic z tego xD Coperfield!
Jak już biorą się za odnowy to rzeczywiście kilku panom przyda się kuracja upiększająca, zwłaszcza tym z pierwszych poziomów...
Bardzo lubię to, że można tu mieć chłopaka:) Można go ubierać (bez skojarzeńxD), zmieniać (gdy ma się takie zadanie). To tyle życzę miłej gry! (to jest wyrażenie zdania o tym, że są chłopaki w grze).
Panów z pierwszych poziomów powinni w ogóle wywalić albo zamienić na lepszy model,bo jak ich sobie przypominam to już nawet się cieszę,że mam tego swojego Willa Smysa xD
W zasadzie po to byli faceci na początkowych poziomach - żeby straszyć miss, które chciały się ich jak najszybciej pozbyć i nabijały poziomy, płacąc za operacje zwykłą kasą. 

hej
mam pytanko jeżeli miss ma faceta to codziennie dostaje mm i mn ? i to po zalogowaniu ? bo ja logowałam się codziennie i mm nie dostawałam tylko raz tego samego dnia kiedy znalazłam faceta

eliza460 dostawałaś pieniądze, jednak wszystko pochłania mała willa. //www.missfashion.pl/modules/account/stats.php# - tu masz odpowiedź. 
I następnym razem pytania zadawaj w dziale FAQ i Pomoc.

Haha !Majerankowa w sumie racja 

No racja
Ale teraz,kiedy nasza miss wygląda o niebo lepiej,obojętnie jaki facet wygląda przy niej jak strach na wróble,bez względu na poziom na jakim znajduje się miss xD
Bo to nie chłopak, tylko sponsor. 
musisz sama zerwac na dyskotece. Tam gdzue bylo "idz na podryw" bedzie "zerwij" (czy cos takiego)Mirrow napisał
Gram już 9 dzień moja Miss jest cacy i nie mogę dalej zerwać z chłopakiem .... zaznaczyć jeszcze trzeba że na 7 poziomie jestem od 9 dni i dalej nic nie mogę z tym fantem zrobić..... mam dalej czekać aż ja z nim zerwę czy może chłopak sam zerwie ? Łatwiej by było jakby on ze mną zerwał.
Irytuje mnie to, że na jakimś z poziomów jest na "chłopaka" dziewczyna!
Jeżeli chodzisz na dyskotekę z higieną, samopoczuciem na 0 procent czy jak masz 100 kilo nie znajdziesz xD To kwestia przypadku. Co do operacji-możesz ją zrobić na początku, wtedy jak zaczniesz ten poziom będziesz miała już to odhaczone.
to kolezanka "Liz" i daje 1500MN (chba :3 )Ketnis napisał
Irytuje mnie to, że na jakimś z poziomów jest na "chłopaka" dziewczyna!
Właśnie zauważyłam, że u chłopaka dostępna jest eklsuzywna akcja dostępna tylko przez kilka dni.
szukal chlopaka przez 3 dni i w walentynki znalazlam to specjalnie czy zbieg okolicznosci :3
ja dla ironii zerwę dziś z chłopakiem 
Omg najgorszy chyba to ten obrzydliwy milioner!
Poza tym, wyszukaj sobie w google jakiegoś bloga o MISS FASHION, chyba Majerankowa prowadzi takiego, tam zazwyczaj są spisy dot. poziomu na którym znajdziemy chłopaków 
A to z przyjaciółką jest irytujące, wygląda jak nie powiem co xD
mój Thebeściak też wygląda okropnie!