Obrazki też się odnowiły, z nową kreską wyglądają ładniej 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 308
Obrazki też się odnowiły, z nową kreską wyglądają ładniej 
Odnowiły, ale nie zmieniły ;P

Dawno już nie zaglądałam do tej gry, a tu proszę
teraz jest o wiele lepiej 
Jeszcze wczoraj wyglądała normalnie
Zrobili takie same obrazki jak na aplikacji 

Na francuskiej wersji jest gra Diamind zamiast Mastermind, a przysięgłabym, że jeszcze wczoraj jej nie było. Czyżby u nas też niedługo miało się to zmienić?

Ouoooch~ Teraz przyjemnie się gra w tą gierkę. Ale nigdzie nie mogłam znaleźć zegarka odliczającego czas. Czy jestem ślepa? xD
No, no, trzeba przyznać, że szata graficzna gry była raczej przestarzała, kiedy MF wchodziło do polskich internetów, ale robi się całkiem nowocześnie. Poza grami do renowacji zostało jeszcze chyba tylko miasto i kilka w nim lokalizacji (no i ciuchy u Nine, wiadomo, ale to już grubsza sprawa, poprawiać wszystko po kolei).
Och faktycznie poprawił się wygląd tej gry. Jest bardziej przyjemny. Cóż zostaje nam czekać na więcej nowości czy raczej odświeżeń wyglądu.
Misa też go nigdzie nie widziałam D:
Jest coraz więcej odświeżeń które cieszą oko
Zdecydowanie na plus. Zauważyłyście, że z salonu makijażu znikła możliwość zmiany koloru nosa i przekształciła się w ukrytą? Można zmienić kolor po wpisaniu na ślepo numerka w miejscu wyszukiwań. Wiem, sprawa nie jest znowu taka kłopotliwa, bo zapewne rzadko kto dokonuje takiej zmiany, ale jednak dziwne 
EDIT: Głupia ja, wcale tej opcji nie zabrali, to ja nie potrafię szukać 
Ostatnio zmieniony przez Ikan (29-04-2014 o 16h52)
Zegarka nie ma ale czas i tak się odlicza 

nowy wygląd majtek mnie powalił xD znaczy się w reeditcie gry. Wyglądają jakby chodziło się w nich po Syberii, a nie na co dzień. Chyba, że ktos lubi takie puchate ;p
hoho, ciekawe co teraz padnie ofiarą zmian ? ;p
Aż poleciałam sprawdzić- faktycznie wyglądają na ciepłe.
Mnie to bardziej zaniepokoiła otwarta szminka i lakier... to takie ryzykowne nosić w takiej formie w torebce 
Dziewczyny rozwalacie system - puchate majtki i otwarte kosmetyki, ta gra już nigdy nie będzie taka sama... 

To dziwne, chyba mi się obrazki nie zmieniły, bo lakier i szminka wciąż są zamknięte a majtki nie wyglądają na puchate o.o

bo na nowe majtki trzeba sobie zasłużyć! 
Oto nowe obrazki :
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

widzieliście już nową wersję MasterMinda? 

O kurczę, glam diamenty zamiast prostackich kuleczek. Powiem Wam, że ciężej się gra, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia XD
Na francuskiej tak, dzięki za info że wprowadzili też tutaj. Pewnie zauważyłabym dopiero wieczorem gdyby zachciało mi się zagrać w mini gry xD
Mnie też gra się ciężej, jakoś kuleczki były dla mnie łatwiejsze do ogarnięcia, spraklące diamenty rozpraszają moją uwagę
Sama gra wygląda teraz o wiele lepiej.
Ostatnio zmieniony przez Kaede (30-04-2014 o 18h51)
Dzisiaj już nie zobaczę bo grałam, czekam do jutra bo jestem ciekawa 

Ta sukienka, którą właśnie dają w prezencie jest śliczna *^* Szkoda jednak, że tylko bukiecik i kiecka bo jakimś dodatkiem jeszcze bym nie pogardziła.
Oł! No tak! Zapomniałam, że tu też dają z okazji 1 maja prezenty. Lecę zobaczyć co na Cromimi.
A kiecka jest urocza. Zawsze chciałam chadzać po łące w bladozielonej sukience z bukietem na bosaka xD (niegroźny sarkazm nie zwiastujący narzekanie, bo naprawdę cieszy mnie gift)
szkoda tylko, że ta kiecka taka króciutka xD
jaaak ja lubię prezenciki ;___; darmocha az miło.
Misa, " Zawsze chciałam chadzać po łące w bladozielonej sukience z bukietem na bosaka"...hasać w towarzystwie pasących się kóz i owieczek *.*