Zauważyłyście, że w "Posprzątaj w swojej torbie" jest już zegar, no i zmieniono grafikę rzeczy do grania? Teraz o wiele lepiej mi idzie. Pięknie to wygląda 
Ostatnio zmieniony przez Misa (01-05-2014 o 15h47)
Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 308
Zauważyłyście, że w "Posprzątaj w swojej torbie" jest już zegar, no i zmieniono grafikę rzeczy do grania? Teraz o wiele lepiej mi idzie. Pięknie to wygląda 
Ostatnio zmieniony przez Misa (01-05-2014 o 15h47)
Prezent super, jednak kolor taki sobie, jednak wielki +, za to.
Poprawiła się grafika w "posprzątaj w swojej torbie", owszem, lecz te zdjęcia mogłyby być nieco lepszej jakości, tylko do tego mogę się przyczepić. Poprawiono również inną grę, była ona coś na M, teraz jest Diamind, jest o wiele lepsza, również, za to wielki +.
Śniło mi się dziś, że dostałam miesięcznego bana na forum ;(
Sentis napisał
Śniło mi się dziś, że dostałam miesięcznego bana na forum ;(
Co dziwne, śniło mi się, że dostałam tego bana od Jessica23... Kto mi to wyjaśni? 
Bo Erin miała passy do konta Jess i Tobie wyświetliło, że to Jess, a to na prawdę była Erin! Ot co! :x
Erin taka zła, że sprawdza nas nawet w snach! ^^
Oj nabijanie MM było u Hildee. Ten sposób był fantastyczny! Nabiłam sobie milion MM, wykupiłam już prawie wszystkie ciuchy od Nine! XDDD
Mi chyba też się coś przyśniło, bo robię misję których nie mam. Dobrze, że w porę się opamietałam bo o mały włos bym się faceta pozbyła. A skąd mi się to wzieło to nie mam pojecia 
Ludzie kochani, ktoś to wziął na serio?! Poległam xD
Btw Erin, zaraz będziesz musiała nas obie zbanować za off xd
Ja bana na miesiąc? No wiecie co
Po każdym mam mega wyrzuty sumienia, a tu takie rzeczy. Taka straszna jestem
? Sentis a masz coś do ukrycia
?

Jakieś trupy w szafie się znajdą, ale bana na forum za to raczej nie dostanę 
Ale za rozpowiadanie o sposobie nabijania MM nie dostałam jeszcze bana <3 (wiecie, znam passy do kont wszystkich, więc do moderatorek też, to sobie sama bana zdjęłam
)
Jednak już będę grzeczna, by przeze mnie nikt problemów nie miał XD
Nowe gwiazdy spoko, ale kurka szkoda, że te z gali oskarowej z zeszłego roku nie zostały włączone do normalnego kanonu gwiazd 
Ostatnio zmieniony przez Hildee (02-05-2014 o 01h19)
Czuję się pokrzywdzona, bo nie mam nowych obrazków w Posprzątaj swoją torbę :< To znaczy, look odświeżony ale obrazki wciąż stare. Ani na naszej, polskiej wersji, ani na francuskiej.
A gwiazdy niezłe, chociaż osobiście będę polować tylko na Ian'a. To znaczy, Damona. Czy jak go tam nazwać. Stefana nie lubię, a ciuchy Eleny mnie nie pociągają.

Mnie trochę denerwuje fakt, że kolejne gwiazdy z nowych pokazują się dopiero po "ustrzeleniu" poprzedniej. Tzn. Mam na promenadzie cały dzień Stefana a wolałabym inną. Podobnie miałam z Bestią z okazji walentynek. Stał, stał aż minął event i Piękna uciekła. 
Skoro gadałyście o snach, to ja wam się "pochwalę" moim snem. A mianowicie, grałam sobie spokojnie w MF i weszłam na Promenadę w celu napawania się widokiem gwiazdek z VD. I nagle co? Zaczęłam robić Stefowi focisze, chociaż normalnie tego nie zrobię, bo moja kasa przeznaczona jest na utrzymanie pałacu. To był koszmar, Stefanek ogolił mnie z niemal wszystkiego. Zostało mi raptem 800 MM i musiałam zrezygnować z pałacu. Zapomniałam o tym śnie, jednak przypomniał mi się on jakieś półgodziny temu i aż musiałam sprawdzić, czy to nie jest przypadkiem prawda.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (03-05-2014 o 13h53)

Zdecydowanie za dużo czasu spędzacie przed kompem na mf, skoro śnią wam się takie rzeczy haha 

Jess, masz rację. Idę lamić w simsy ;__;

Majerankowa nie zgapiaj, to mój sposób na zabicie nudy oraz ucieczkę od nauki numer 2 

Ej, ej, ej... Nowe Simsy już w listopadzie, więc może mnie wtedy nie być tak często na MF 
Cały dzień cisza na forum... 
Spokojnie, Maturzystki, dacie sobie świetnie radę 
Powodzenia! 
Aiamate napisał
Cały dzień cisza na forum...
Spokojnie, Maturzystki, dacie sobie świetnie radę
Powodzenia!
:* Ohjej... Przepraszam... ^^"