Majerankowa Faktycznie beznadziejnie brzmi 
Sentis masz rację podobieństwo jest olbrzymie ! 

Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 308
Majerankowa Faktycznie beznadziejnie brzmi 
Sentis masz rację podobieństwo jest olbrzymie ! 

Mi te spodnie kojarzą z latami 90-tymi, a kim jest ta cała Sablewska to nie mam pojecia 
Kiedyś menadżerka, teraz nagle stylistka 

Moim zdaniem sama ubiera się dobrze, ale innych już nie potrafi. Ale nowe ubrania w sklepie całkiem fajne. Jaram się okularami, bo są w wersji czarnej matowej 
Tak, to się kończy, jak jedna z pań nie ma własnego pomysłu. Wątpię, że to "zbieg okoliczności".
Ostatnio zmieniony przez Camellia (27-04-2014 o 17h21)
Albo "inspiracja" albo multikonto... Chociaż to pierwsze wiarygodniejsze.

Dziewczyny, ale naprawde myslicie, ze komus sie chcialo robic tkai sam makijaz? IDENTYCZNY? i szukac akurat tej szminki, ktora jest jedna z kilkuset? Jejku, trzeba byc naprawde zdesperowanym... Osobiscie bylabym zbyt leniwa zeby odnalesc te wszystkie elementy.

Sniezyczka, toteż mówię, że multikonto też wchodzi w grę.
Zresztą, szminki (chyba) nie są identyczne ^^

Wydaje mi się, że to multi... No bo jeszcze te 'aa' przy nickach, cyfry, zdrobnienia. Ewentualnie mogą to być siostry... bliźniaczki.
Skoro już to zauważyłyśmy, to teraz chyba pora na moderatorów, bo co my, biedne żuczki, możemy oprócz zgłoszenia podejrzeń?

Jesteśmy jak policja obywatelska XD To straszne...
Dlaczego straszne? Zawsze chciałam być policjantką *.* No, może nie zawsze... W sumie to nigdy, ale dobra,
A żeby nie wyszło, że nie gadamy o grze... Mam dylemat, czy łapać Harry'ego Pottera na Promenadzie czy nie. Pewnie jak zacznę mu pstrykać zdjęcia to nie przestanę, nawet jeśli miałabym ustrzelić go dopiero za 10 razem xD A to raczej by mnie zrujnowało. Także tego, help me może xD

Jeśli nie masz kasy, a strój Ci się nie podoba, to nie rób. Zostaw go, kiedyś na pewno wróci
Zostaw hajs na lepsze gwiazdy z ciekawszymi ubraniami 
No cześć
Jak można zauważyć po moim poziomie oraz dniach w grze można stwierdzić, że jestem nowa 
Mam pytanie, co najbardziej lubicie w tej grze ?
Jakie macie na jej temat opinie ?
Poleciłybyście ją koleżance ? 
cześć Daria!
Jak ja bym Ci miała rozpisywac co się tutaj lubi, a co nie to czytałabyś to do przyszłego czwartku ;p
Jakbym miała polecić tę grę koleżankom w moim wieku, to pomyślałyby pewnie 'No zbaraniała na starość' XD
Sentis, dokładnie to samo pomyślałam jak koleżanka zapytała się w co gram, a na fonie włączony SF xD i weź tu wytłumacz, że w moim wieku tez mozna!
Sentis, staruszko xD
Ja kilka razy wysyłałam link mojej przyjaciółce, żeby sobie obejrzała moje stylizacje. Za pierwszym razem zaczęła się śmiać, że gram w takie rzeczy, a za każdym kolejnym pisała mi "A ty wciąż w to grasz? Rany..." xD
Ja bym pewnie poleciła tą grę, tylko że nie bardzo mam komu, bo większość moich koleżanek udaje, że jest starsza niż w rzeczywistości >.<

No dokładnie! Znaczna większość moich znajomych mówi, że nie bawi się w takie rzeczy, a jak co do czego, to dostaję od cholery zaproszeń na fb do jakiś durnych gierek, horoskopów itp. Lubię ubierać laleczki i koniec! A że ubieram je na czarno, to już inna sprawa 
Jestem za policją obywatelską !
Ja poleciłam kilku osobą, ale zostałam wyśmiana 

haha Jessica, nie ty jedyna. coś czuję, że chyba zostałam juz przez to wrzucona do szufladki z napisem "inna rzeczywistość".
Ja się nawet nie przyznaje w co gram, ale by było gadania, że z wiekiem coraz bardziej dziecinna się robie 
Siostra się śmieje, chłopak nie do końca wie o co chodzi.
Kiedyś mu przesłałam zdjęcia z tekstem "Zobacz jak >>nam<<ładnie urządziłam domek!" oraz "a to MY, ten chłopak zupełnie do Ciebie podobny!"
, pochwalił ale dalej pewnie myśli, że to jednorazowy symulator, ot, gierka-ubieranka online.
Nie jest kompletnie świadomy, że to pasja, uzależnienie, któremu poświęcam (zbyt?) duużo czasu i wiele zaangażowania.
Czasem opowiadam mu o problemach na forum - jako jurorka AW takich atrakcji mam co nie miara i serio czasem przekłada się to na realne życie 
Aż wyobraziłam sobie taką scenkę xD:
- Co Ty taka nie w sosie ostatnio...
- Spóźni się, znowu... T_T
- Co się spóźni?! O.O" <zawał>
- Ogłoszenie wyników w wyborach... wiesz, na tym forum.
- +__+ kooobietooo...
Ej, mimo że gra dla dzieci to czasem robi się naprawdę poważnie (a ja taki wrażliwiec, delikates jestem) i wtedy przydaje się "męska rada". Kto doświadczył spięć na forum ten wie jak to może napsuć krwi i nerwów ;b
Z tego co zauważyłam na forum "rządzą" studentki. Myślę, że to i lepiej- bo pomimo naszych temperamentów ognistych- dzięki nam forum jest ogarnięte i młodsze użytkowniczki mają swoich mentorów i opiekunów (a my jakąś alternatywę na naukę do sesji lub sprzątanie mieszkań
).
Koleżankom nie przyznałabym się- już i tak mają mnie za "oryginał"