Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 308

#1876 25-04-2014 o 11h55

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

W skrócie są one badass /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Kolczyki mi się szalenie podobają. Ale pewnie dlatego, że mam identyczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1877 25-04-2014 o 12h10

Miss'Żółtodziób
...

Kolczyki są super i kojarzą mi się z moją młodszą siostrą xD Zawsze mi się podobały, ehhh...ale to co skupiło moją największa uwagę w tych zestawach to buty, są po prostu, po prostu...brakuje mi słów na opisanie ich wyglądu ^^

Ostatnio zmieniony przez Ikan (25-04-2014 o 12h11)

#1878 25-04-2014 o 12h12

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Mi się ta koszula jako pasek podoba, chyba moją starą stylizacje na rockowo odświeżę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1879 25-04-2014 o 12h13

Miss'ujdzie
Crespy
...
Miejsce: Gorzów Wielkopolski

Mnie się podoba jeden z nowych tatuaży, a jako, że mam fioła na punkcie dziar to od razu postanowiłam sobie zrobić ten w kształcie czaszki na przedramieniu. /modules/forum/img/smilies/sourire.gif
Co do ubrań to musiałam kupić te spodnie, są świetne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1880 25-04-2014 o 13h06

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Te ciuszki są śliczne <3 Buty są genialne i te potargane spodnie z drugiego zestawu *^*

#1881 25-04-2014 o 13h35

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Świetne ciuchy. Aż żałuję, że nie mogę ich kupić, bo zbieram na utrzymanie pałacu zanim go wynajmę... Szkoda, że ten pierwszy jest dopiero od 69 poziomu, będę musiała sporo czekać na niego. Jednak strój Sydney też jest cudowny i gdy tylko będę miała okazję kupuję top, spodnie i moin /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1882 25-04-2014 o 13h55

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Dla mnie to jakoś szału nie ma. Weszłam do sklepu i nic. Zero reakcji... Może to dlatego, że na co dzień tak chodzę i jestem już do tego przyzwyczajona. Jednak muszę przyznać, że bluza jako pasek i te spodnie to jest to co mogły by się przydać przy tworzeniu stylizacji. Chciałabym, żeby ta bluza była trochę bardziej dłuższa. Teraz przyszło mi na myśl, że przydałoby się taka chusta przywiązywana z tyłu jako pasek. Taki jakie mają koreańskie gwiazdy. Mam nadzieje, że ktoś to zrozumiał. Podsumowując: Fajnie, że mamy coś nowego u Niny jednak oprócz tej bluzy jako paska to jak na razie nie wykorzystam.

#1883 25-04-2014 o 14h03

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Zakochałam się... W końcu zestaw, który podoba mi się od a do z <3

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1884 25-04-2014 o 17h03

Miss'Żółtodziób
...

No~! Cudne stroje i w moim stylu. Kupię coś z tego. Przyda się dla mojej miss Takao. A tatuaże to też miła niespodzianka. Nie żeby specjalnie odnawiali salon przed premierą nowych tatuaży. xD

#1885 25-04-2014 o 17h50

Miss'nieobczajona
paula250
...
Miejsce: Wenus

Mi też bardzo podobają się nowe stroje i tatuaże.Szczególnie podobają mi się te spodnie z dziurami, bluzka, buty,  i ogólnie cały strój, niestety za mało miss monet żeby coś kupić  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ostatnio zmieniony przez paula250 (25-04-2014 o 17h54)

,,Czemu oddychasz wiedząc, że umrzesz?''

#1886 25-04-2014 o 20h02

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Z ciekawości zmieniłam kraj na USA. I co? Oni jeszcze nie mają Miss Fashion! Czuję się taka dumna, że wreszcie ich w czymś Polska wyprzedziła xD

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1887 25-04-2014 o 21h29

Miss'Żółtodziób
...

To oczekiwanie i wiecznie bijące po oczach "comming soon" wyczerpuje psychicznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Pamiętam jak bity rok wchodziłam przez zakładkę na SF do strony MF tylko po to by z rozczarowaniem odkryć, że czas na otwarcie strony jeszcze nie nadszedł. Ciekawe czy na pierwszą rocznicę polskiej wersji dostaniemy jakiś extra strój? Zapewne tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a może i jakieś MN za indywidualne przekroczenie pełnego roku w misskach? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W sumie to już niedługo.

#1888 25-04-2014 o 21h34

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Jaa... Dopiero teraz sobie uświadamiam, że prawie minął rok od kiedy gram w MF. Jak to zleciało...

#1889 25-04-2014 o 22h12

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Faktycznie szybko to zleciało. Gdyby nie licznik stażu nie wiedziałabym że to już tak długo xD

#1890 25-04-2014 o 23h39

Miss'Żółtodziób
...

A ja dzisiaj kasuję konto, ponieważ przestałam od pewnego czasu grać w tą grę, a po za tym skoro mam wywalone na to co powiedzą nasze moderatorki i inne użykowniczki to napiszę to co myślę. I nie mam na myśli wszystkich moderatorek, bo uważam, że Motionell jest jak najbardziej w porządku, do Jessica23 też jakoś nie mam zastrzeżeń. Trzecią moderatorkę to chyba ktoś po pijanemu wybierał, bo po pierwsze robi wszystko by ograniczyć tą grę i zamiast zdobywać coraz więcej graczy i sprawiać by ta gra była coraz ciekawsza to robi wszystko by zniechęcić do grania w tą grę poprzez narzucanie się i swoją bezczelność. Uważam że moderator powinien być otwarty na czyjeś pomysły, a nie wszędzie szukać igły w stogu siana, a w dodatku wszędzie próbuje odwoływać się do regulaminu choć sama go nie raz nie przestrzega xD  I taki tego efekt, że nasze forum jest tak ubogie, bo moderatorka woli uogólniać każdy temat i nie pozwala na rozwijanie kreatywności w tej grze, co odbija się na młodszych użytkowniczkach, które szybko rezygnują z gry tutaj, bo nie potrafią się tu odnaleźć. Ale Erin widzę, że jest to na rękę, za pewne mniej roboty ma.
Takie mam zdanie i nie interesuje mnie to czy się zbulwersujesz, co często ci się zdarza, a nawet publicznie nie potrafisz się opanować...moderatorka powinna trzymać nerwy na wodzy, a ty tego nie potrafisz xD
Więc miłego grania wszystkim! Tylko ciekawe na jak długo.

A i nie obchodzą mnie wasze komentarze i zastrzeżenia do tego co napisałam, bo oczywiście niektórzy będą mieli inne zdanie. Ale są też tacy, którzy myślą podobnie jak ja, więc nie mam zamiaru nie wyrażać tego co myślę.

#1891 26-04-2014 o 00h12

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Wait, what?

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1892 26-04-2014 o 00h15

Miss'nieobczajona
...

Nino208, muszę się z Tobą niestety zgodzić. Sama miałam dzisiaj nieprzyjemną sytuację właśnie z moderatorką ErinBlack. Przedwczoraj napisałam w dziale błędów mój problem z zaliczeniem misji na zmianę koloru skóry i nie otrzymałam odzewu. Po edycji posta, gdy sama rozwiązałam problem, wreszcie ktoś się zainteresował i była to ErinBlack, bardzo opryskliwie mnie traktując i sugerując, że nie umiem czytać i chyba po prostu jestem głupia, bo w końcu na pewno nie wyczyściłam ciasteczek. Nie zapytała jak rozwiązałam problem, po prostu z góry założyła, że nie zajrzałam do najczęstrzych błędow i spamuję forum. Napisałam do niej prywatną wiadomość wyjaśniając, że nie chodziło o ciasteczka i że po prostu zachowała się nieprofesjonalnie, będąc opryskliwą, oceniającą i nawet nie pytającą co konkretnie rozwiązało problem. W efekcie dostałam bana na podstawie miałkich podejrzeń za posiadanie multikonta. Tak się składa, że mam zmienne IP i najpewniej trafiło ono na IP innej użytkowniczki. Rozumiem, że moderatorzy muszą pilnować, żeby ludzie nie zakładali dodatkowych kont niezgodnie z regulaminem, ale w tym przypadku odebrałam to po prostu jako odwet. Zwłaszcza, że gdy po moim odwołaniu się bana mi zdjęto i chciałam wyjaśnić sprawę z ErinBlack okazało się, że napisała mi prywatną wiadomość o wydźwięku "byłaś niemiła, to ja też będę" i... dała mnie na czarną listę. Nie miałam możliwości nawet się obronić czy odpisać. Trudno nie wyciągnąć wniosków, że moderatorka szukała na siłę powodu, żeby zbanować użytkownika w zemście za wytknięcie jej nieprofesjonalnego zachowania.
Faktycznie, taki moderator może skutecznie zniechęcić do grania i nowych użytkowników (wiecznie będąc wredną dla zagubionych użytkowniczek na forum), jak i dla tych starych jak właśnie ty Nino208.
Ja też nie mam zastrzeżeń dla pozostałych moderatorek, gdyż dzisiaj wymieniłam parę wiadomości z Motionell, która okazała się spokojną, miłą i pomocną osobą na odpowiednim stanowisku. Uważam, że jak ktoś potrzebuje się zemścić i ogółem uprzykrza grę innym, nadużywając władzy, to moderatorem być nie powinien. Po prostu działa na szkodę gry, forum i społeczności.
To moje zdanie, ponieważ nie wiem jak Nina208, ale ja doświadczyłam niesłusznych nieprzyjemności ze strony tej samej moderatorki.

#1893 26-04-2014 o 00h38

Moderator
ErinBlack
...

Co do Niny nie wiem o c ci chodzi, bo nie przypominam sobie bym samodzielnie w jakiejkolwiek sprawie forum decydowała, no chyba, że chodzi o dział "Przedstaw się".
Edit: Ach sprawdziłam już to, raz jeden jedyny zwróciłam ci uwagę, że gra musi mieć tytuł do niej pasujący a nie wprowadzający w błąd i kazałam ci się do tej reguły zastosować jednocześnie pisząc, że nie mam nic przeciwko grze o ile zamieścisz ją dostosowaną do regulaminu (nie zabroniłam ci stworzyć wątku, jasno napisałam co trzeba zmienić i mogłaś go wrzucić na nowo).

Mniej pracy? Och jak wy mało wiecie a jak wiele macie do powiedzenia.

A co do ciebie Butelko, to zmienne IP trzeba było zgłosić (podane jest to w aktualnościach) nie jestem duchem świętym żeby wiedzieć kto ma zmienne IP. Poza tym drugie konto miało identyczne hasło. Jeśli dwa konta mają identyczne hasła i IP, to co miałam pomyśleć? Bo bardzo mnie ciekawi, co innego można pomyśleć w takiej sprawie.
Nie miałaś jak do mnie napisać? Jakby ci zależało mogłaś napisać na pocztę modów, więc proszę cię nie żartuj sobie. Poza tym na profilu mam podane dość sporo możliwości jak się skontaktować ze mną (z resztą przy każdym poście na forum mój numer gg się wyświetla).
Odwet? Ciekawa koncepcja, jednak cię zawiodę. Nie chce mi się tracić czasu na dzieci. Gdybym miała jak to ujęłaś mścić się na każdym kto mi podpadł... Chyba co piąta użytkowniczka by musiała dostać karę. Tylko, że po co tracić czas na kogoś kto nie ma pojęcia o czym pisze i na siłę stara się szukać kłótni? Twój post w dziale Bugi był idealnym przykładem, że starasz się sprowokować moderatorki. I to nie ja to pierwsza napisałam, tylko Jessica, która napisała, że już wcześniej starałaś się sprowokować użytkowników do kłótni (a skoro inna modka mówi coś takiego, to jak ja mam cię odbierać? Stwarzasz obraz urażonej życiem 3-latki i jeszcze cię dziwi, że ludzie cię tak traktują?).

Jakoś kłóciłam się (już moderatorem będąc) z wieloma użytkowniczkami i żadna nie dostała ode mnie bana. Nie wierzysz spytaj Foxglove lub Lillien. Spięcia miałam z obydwoma, ale one zachowywały się jak dorosłe i na spokojnie ze mną rozmawiały. Ty potrafisz tylko mieć pretensje do wszystkich tylko nie do siebie. Chcesz mnie atakować? Atakuj, tylko się nie dziw, że nie mam ochoty ci odpowiadać. Chcesz porozmawiać? Okej, ale przestań rzucać wyimaginowanymi pretensjami.

ASK || SF

#1894 26-04-2014 o 01h03

Miss'nieobczajona
...

Dokładnie o tym mówiłam. Moderatorka woli się obrażać i obrzucać innych obelgami, zamiast sprawę rozwiązać kulturalnie.
Jak pisałam już Motionell, moje hasło było tragicznie banalne, bo było po prostu imieniem. Biorąc pod uwagę do kogo skierowana jest gra, pewnie ktoś wpadł na całkiem popularne, polskie imię jako hasło i stało się. Nie zostało to ze mną wyjaśnione, nikt nie pytał o konkrety, nagle dostałam banem. Mało profesjonalne zachowanie na mój gust.
Uważam, że jak ktoś jest moderatorem konkretnej strony, to zamiast zgrywać księżniczkę i mówić "jakby ci zależało to trzeba było poszukać innych opcji kontaktu", powinien mieć otwartą skrzynkę dla wszystkich. Nie rozumiem co to za nowe zwyczaje, że mam w worku pokutnym iść szukać kontaktu z moderatorką, bo ta postanowiła dać mnie na czarną listę za kulturalną wiadomość wskazującą na jej błąd. Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy są zdolni przyjąć krytykę, ale ktoś na stanowisku administracyjnym powinien wyjść poza siebie i swoje ego, a nie kazać komuś szukać innych kanałów kontaktu, utrudniając i zniechęcając.
Nie mam pojęcia gdzie próbowałam jakąkolwiek kłótnię sprowokować i chętnie się dowiem. Ale pozwolisz, ErinBlack, że nie od ciebie, a od wspomnianej przez ciebie Jessicy23. Zakładam jednak, że chodziło o mój komentarz związany ze spadającą jakością Alternatywnych Wyborów Miss. Jeśli to miało być prowokacją do kłótni, to może Nina208 ma rację, i nie warto się pojawiać w tej grze. Bo własne zdanie jest tu niemile widziane. Poza tym, ErinBlack, jedna moderatorka coś powiedziała, a ty nawet informacji nie sprawdziłaś? Bo wnioskuję z twojego posta, że nie sprawdziłaś o jaką to prowokację chodziło, po prostu przyjęłaś wiadomość i tyle. Uważam, że moderator zanim zacznie oceniać/karać, powinien poznać sytuację. A ty chyba wyciągasz pochopne wnioski bo, jak Nina208 wspomniała, chyba ci się nie chce sprawdzić głębiej.
Przyznam że jeśli moderatorka potrafi jedynie wyzywać innych od dzieci i trzylatków, to administracja strony podjęła złą decyzję, wybierając taką osobę na moderatora. To naprawdę przykre, że jak z jedną moderatorką rozmawiałam i dało się wszystko załatwić na spokojnie, tak ty zdecydowanie jesteś w stanie dla swojej urażonej dumy obrzucić innych mięsem i nie dążyć do żadnego rozwiązania sprawy. Niestety, nie będę się korzyć szukając innych kanałów kontaktu, jak i nie będę godzić się na wyzywanie mnie przez kogoś, kto sam nie jest w stanie się opanować i zamiast logicznych, spokojnych argumentów, obraża drugą stronę.

#1895 26-04-2014 o 01h45

Moderator
ErinBlack
...

Jessica opiekuje się grami, jej dział, więc ona go zna najlepiej, dość prosty wniosek, nieprawdaż? Poza tym jest moderatorką, nie ma po co kłamać, co właśnie sugerujesz twierdząc, że powinnam ją sprawdzać, gdy mi coś pisze.

Jestem w stanie przyjąć krytykę, ale nie gorzkie żale wyssane z palca. Wcześniej wspominałam o użytkowniczkach z którymi się kłóciłam. Jakoś one potrafiły się wyrażać kulturalnie. Ty wbrew temu co piszesz nie jesteś uprzejma, ale faktycznie próby stwarzania pozorów wychodzą ci dość nieźle. Nie traktujesz innych fair i w tej chwili wykorzystujesz fakt tego, że ja jestem modem i mnie obowiązuje spokojna wypowiedź.
Bo wierz mi, ty mnie nie znasz. A osoba, która zna mnie wręcz doskonale aktualnie dziwi się, że tak uprzejmie ci odpisałam. A to, że prawda boli... Wybacz nic nie poradzę na to, że należę do osób szczerych. Ale wiesz wolę widzieć oburzenie za prawdę niż udawać miłą aż do mdłości.

Co do mojego rzekomego lenistwa. Tak tylko pozwolę sobie przypomnieć, że pewne działy tj. "Opowiadania Indywidualne" czy "Miss Fashion Newsletter" istnieją na forum dlatego, że o OP sama poprosiłam Emmę (choć nawet ona mi odradzała ten dział) a MFN ruszył, bo po odejściu Cohelii z własnej woli się nim zajęłam. Dziennie dostaję po kilkanaście wiadomości z prośbami o pomoc i pytaniami, więc choć zarzucacie mi lenistwo i bycie złem wszelakim... To czemu jestem najbardziej oblegana moderatorką? Bo jestem tą, która najwięcej czasu poświęca użytkownikom i ich problemom. Ale komuś kto mnie nie zna i nic o mnie nie wie łatwo jest wyrażać swoją opinię. I dlatego jestem złem wszelakim, bo coś jednak robię. Doprawdy straszna ta moja wina, że utrzymuję porządek tak jak mi administracja nakazała.
Ach i zapomniałabym dodać, że RPG, Przedstaw Się i Konkursy to też działy, które podlegają pode mnie.
Faktycznie leniwiec ze mnie...

ASK || SF

#1896 26-04-2014 o 02h26

Miss'Żółtodziób
...

Drogie użytkowniczki, nie chciałabym się wtrącać (prawdopodobnie nikt nie chce), ale zapominacie do czego służy dany dział, na pewno nie do powyższych celów. Radziłabym poprowadzić tę zaostrzającą się argumentację na pw. Unikniemy w ten sposób niepotrzebnych kwasów wśród innych użytkowniczek  oraz wprowadzania napiętej atmosfery w grze, która ma bawić.

#1897 26-04-2014 o 10h03

Miss'Żółtodziób
...

Ikan napisał

Drogie użytkowniczki, nie chciałabym się wtrącać (prawdopodobnie nikt nie chce), ale zapominacie do czego służy dany dział, na pewno nie do powyższych celów. Radziłabym poprowadzić tę zaostrzającą się argumentację na pw. Unikniemy w ten sposób niepotrzebnych kwasów wśród innych użytkowniczek  oraz wprowadzania napiętej atmosfery w grze, która ma bawić.

Popieram. Jak ktoś już ma ochotę przerzucać się złośliwymi argumentami, to w zaciszu PW, a nie na forum. Dziś sobota, mam dobru humor (zapewne jak większość graczy), więc nie leży mi bycie świadkiem szermierki słownej (wyrazowej). Weszłam w temat, by zauważyć i pośmiać się, że na defiladzie królują koszule na biodrach i czapki "daj na wino", a tu takie kwiatki...

#1898 26-04-2014 o 10h30

Miss'Żółtodziób
...

@Crewedka, stwierdzenie czapka w stylu "daj na wino" rozłożyło mnie na łopatki xD Sama takową posiadam w swoich fatałaszkach ^^ Dzisiaj całkiem sporo fajnych casuali na defiladzie, może sama się skuszę na zrobienie jakiegoś, buty z nowej kolekcji pięknie mnie kuszą *.*

#1899 26-04-2014 o 11h07

Miss'nieobczajona
...

Ikan, Crewedko - z jednej strony macie rację i ta sprawa powinna być załatwiana prywatnie, z drugiej uważam, że forum powinno wiedzieć jak zachowuje się moderatorka i jak traktuje użytkowników. Też jak wspomniałam w poprzednim poście, ErinBlack zablokowała mi możliwość napisania do niej po dosłownie jednej wiadomości. Nie będę gonić za moderatorką, której chyba obowiązkiem jest umożliwiać użytkownikom kontakt, odstawiając na bok swoje prywatne sympatie i antypatie. Sprawa dzieje się na stronie MissFashion, o sytuację na forum MissFashion i uważam, że skoro gra pozwala na kontakt na swojej stronie, to rozmowa powinna się odbywać na MissFashion. Co zostało mi odebrane i mam gonić moderatorkę po innych kanałach kontaktu, bo ta się obraziła i nie umie zachować się profesjonalnie.

ErinBlack, nie sugeruję że Jessica23 kłamie, ale że ty faktycznie nie dopełniasz swoich obowiązków. Jeśli ktoś przekazuje ci informację, nawet jeśli jest do drugi moderator, to chyba powinno się sprawdzić informację, przeczytać wiadomość i wyciągnąć własny osąd, zanim się oceni. A ty nawet nie zaszczyciłaś posta spojrzeniem, z góry mnie oceniłaś i nie przyszło ci do głowy, że jesteśmy tylko ludźmi i każde z nas ma różne podejście do konkretnych spraw. Jessica23 jest czynnym uczestnikiem konkursu, który skrytykowałam, więc możliwe że odebrała mojego posta osobiście. Co mnie dziwi, gdyż jeśli wyrażenie swojej opinii równa się prowokowanie do kłótni, to ta gra faktycznie nie jest warta czasu. Istnieje tu bardzo wyraźny ostracyzm.
Również bardzo się cieszę, że twój znajomy uważa, że jesteś taka dla mnie miła. Jeśli bycie miłym i kulturalnym to wyzywanie innych od dzieci i bezpodstawne obelgi, to już sprawa twojego przyjaciela i ciebie jaki macie pogląd na kulturalną dyskusję.
Z tego co pisałaś, masz dużo pracy. I sama, dobrowolnie się na to stanowisko zgłosiłaś. Więc nie jestem w stanie jakkolwiek żałować moderatora piszącego ile to on ma wiadomości dziennie na skrzynce. To jest właśnie zadanie moderatora - mieć kontakt, pomagać i radzić. To niestety nie jedynie satysfakcja posiadania stanowiska administracyjnego, ale też obowiązki. Więc cieszę się, że dopełniasz ich, jak przynajmniej mówisz. Równocześnie jesteś wiecznie nieprzyjemna dla użytkowniczek młodszych stażem. Co je zniechęca do gry. Ja wróciłam do gry po paru miesiącach i już jestem zniechęcona, bo moderatorka robi dosłownie wszystko żeby mnie obrazić, bo wyraziłam jedną niepochlebną opinię o konkursie (którego nie mam w obowiązku uwielbiać) i skrytykowałam jej nieprofesjonalne, traktujące z góry zachowanie w sprawie buga.

#1900 26-04-2014 o 11h53

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Butelka nie umiesz czytać, jest sobota, ładna pogoda, wszyscy mają dobry humor i proszą Cię, abyś skończyła z tymi kwasami. Nikogo więcej nie wciągniesz w tą dyskusję, wystarczy. Daję upomnienie za offtop (pierwsze i ostatnie). Miłego dnia wszystkim! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
PS też szykuję strój z koszulą.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 308