Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 308

#1651 28-03-2014 o 11h44

Miss'Żółtodziób
...

Myślisz? W sumie spódnica byłaby lepszym nabytkiem, niż kolejna sukienka... Butki marzą mi się jedne wiktoriańskie, wiązane, do połowy uda a drugie takie lolicie, z kokardami, na słupku, aby można było do nich nosić skarpetki z falbanką....

#1652 28-03-2014 o 11h48

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Tak to wygląda, bluzka ma poziome marszczenia,a spódnica pionowe.  Więc kto wie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.
Co do butów, to tych raczej teraz nie będzie. Pewnie sandały na platformie i botki lub trampki. Chyba,że sie obie zdziwimy. Ciekawe kiedy doda do sklepu.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1653 28-03-2014 o 12h20

Miss'Żółtodziób
...

Fryzury już są u fryzjera, makijaże chyba też (ale mogę się mylić, bo te miniaturki są kompletnie nie do odczytania).

#1654 29-03-2014 o 18h59

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

No to i ja dolaczylam do magicznego grona utalentowanych inaczej, ktore maja trofeum i magiczne 3 glosy. Widac przypadlosc blondynek, nie Motionell? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1655 29-03-2014 o 19h18

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Możliwe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
To jeszcze musimy poczekać aż eufrozyma tak będzie miała i będzie trio blondynek ^^

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1656 30-03-2014 o 09h03

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Haha, Sniezyczka to zaszalała i nawet 4 miss'popy ma xD

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#1657 30-03-2014 o 10h16

Miss'OK
Shillo

Ani się obejrzymy a Sniezyczka do finałów wejdzie xD

#1658 30-03-2014 o 10h23

Miss'Żółtodziób
...

trzeba przyznać, że uroczo to wygląda - 2 trofea i 3 miss pop. jest fejm ewentualnie zaraza xD

#1659 30-03-2014 o 10h49

Miss'Brązowa
eufrozyma

Moi drodzy, pojawiła się aplikacja Miss Fashion /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dla iPhonowców - w App Store wklepcie w wyszukiwarkę beemov, bo może się ukryć jako ma bimbo, a tak na pewno znajdziecie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

+forum przez grę się nie chce odpalić, ale na razie jedyny błąd, którego wraz z aktualizacją na razie doświadczyłam, ale aktulizowałam pięć minut temu xD

#1660 30-03-2014 o 10h57

Miss'OK
Shillo

eufrozyma napisał

Moi drodzy, pojawiła się aplikacja Miss Fashion /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dla iPhonowców - w App Store wklepcie w wyszukiwarkę beemov, bo może się ukryć jako ma bimbo, a tak na pewno znajdziecie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Z tego co mówi mój appstore ja już tą apke pobierałam, bo wyświetla mi się tylko MaBimbo z serii MF. Myślałam, że to chodzi tylko dla francuskiej ;o

Edit: faktycznie pisze w uaktualnieniu ze obsluguje tez polskie. Jacie ;>>>

Ostatnio zmieniony przez Shillo (30-03-2014 o 11h01)

#1661 30-03-2014 o 14h05

Miss'OK
Sniezyczka
...

Majstrujac przy aplikacji MF zauwazylam cos... bardzo dziwnego. Otoz bank w aplikacji jest duzo mniej opacalny. Wezmy pod lupe funkcje doladowania MM sms-em i doladownie dostepne w aplikacji.

GRA PRZEGLADARKOWA:          APLIKACJA:
6.15zl--->12 000 MM                     11,26zł-->10 000 MM
11.07zl-->24 000 MM                     25,10zł-->25 000 MM
23.37zl-->60 000 MM                     50,22zł-->50 000 MM

Co o tym sadzicie? :<

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1662 30-03-2014 o 14h09

Miss'OK
Shillo

W aplikacji pewnie przeliczane jest to z euro, a tu mamy normalnie poskie ceny. Po prostu nie trzeba kupowac przez aplikacje i nie ma problemu ;p

Inna sprawa ze te stroje bonusowe sa dosc zachecajace ;> Jak sie pojawi cos ciekawszego bede miala trudnosci z powstrzymaniem sie przed zakupem... Pomine fakt ze moje konto na Appstorze jest podpiete do konta mojego chlopaka xD

#1663 30-03-2014 o 23h09

Miss'Brązowa
eufrozyma

I mnie dopadła zaraza potrofeowych miss'popów, ale w zubożałej wersji xD Jestem oryginalna i mam tylko 1 miss'pop – normalnie czuję się mniej kochana xD

#1664 30-03-2014 o 23h28

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Wydaje mi się, że albo to jakiś bug albo po prostu kiedy dziewczyny są w finale to i tak da się głosować na nie na profilu. Zjawisko zaobserwowałam tak dawno jak trwają wybory i właśnie w ten sposób to sobie tłumaczyłam...

#1665 30-03-2014 o 23h34

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

I ja dołączyłam do tych kochanych, których miłość przebije posiadane trofeum. Zaszczyt xD

#1666 31-03-2014 o 11h06

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Zastanawia mnie tylko kiedy pojawia się możliwość głosowania.
Za każdym razem jak wchodzę na Wasze profile pokazują mi się trofea i nie ma ani gwiazdki ani serduszka,żeby kliknąć i ocenić/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1667 31-03-2014 o 17h31

Miss'OK
Sniezyczka
...

Wiecie co... 3 glosy przy posiadaniu trofeum, ktos niezmiernie musi mnie kochac skoro mam glosow az 8 O.o (I wcale nie jestem blondynka. chyba, ze ombre sie licza xD)

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1668 31-03-2014 o 17h39

Miss'OK
Shillo

Sniezyczka napisał

Wiecie co... 3 glosy przy posiadaniu trofeum, ktos niezmiernie musi mnie kochac skoro mam glosow az 8 O.o (I wcale nie jestem blondynka. chyba, ze ombre sie licza xD)

No mówiłam, że Sniezyczka jeszcze do finałów wejdzie! xD

#1669 31-03-2014 o 17h47

Miss'Brązowa
eufrozyma

Może ma to związek z defiladą miss na aplikacji? Bo tam wyświetla się możliwość głosowania na defiladzie na miss z trofeum. Tylko to by się kłóciło z wynikami mojego eksperymentu, bo jak zagłosowałam na Moti, bo mi się pojawiła to nie dostała miss'popów. Chyba że tylko co któryś głos daje taki efekt xD Wtedy by się zgadzało, że Sniezyczka ma tyle głosów, bo znając ją to z telefonu siedzi na MF i łapie się na tamtejszą defiladę xD

To tylko luźna teoria, która pewnie nie jest prawdziwa (a może jednak? ;>), ale w sumie nic dziwnego, gdyby synchronizacja aplikacji i strony nie była do końca dopracowana.

#1670 31-03-2014 o 18h07

Miss'wow
KimDallas
...

No cóż też dołączam się do grona "innych" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png mam taką samą sytuację jak eufrozyma, chociaż na chwilę obecną nie posiadam aplikacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Czyżby magia? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1671 31-03-2014 o 18h14

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ja również nie korzystałam jeszcze z aplikacji mf i raczej korzystać nie będę bo mam stały dostęp do pc, ale teoria prawdopodobna xD

#1672 31-03-2014 o 18h17

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Mam pytanie z innej beczki.
W kategorii 'Natura' w 'Górach' można znaleźć białe króliczki.
A ja usilnie poszukuję tych większych, takich brązowo-białych [był kiedyś pokój nawet z królikami]. Czy ktoś pomoże? Mogę wrzucić zdjęcie tego króliczyska jeśli będzie potrzebne,bo w jednym pokoju widziałam niedawno.

#1673 31-03-2014 o 18h20

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

"Króliczek brązowy" wpisz i wyszukaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1674 31-03-2014 o 18h22

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Nie znajduje mi nic. W ogóle jak wchodzę w podgląd filtrów to polskie znaki zanikają. Próbowałam wersję z ogonkami i bez i nie znajduje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Edit: MAM! DZIĘKUJĘ! <33

#1675 31-03-2014 o 18h28

Miss'OK
Sniezyczka
...

Wracajac do tematu glosow... Czy ja wiem, czy prawdopodobna? Na aplikacji lacznie spedzilam moze 3minuty, wiec nie wiem czy to mozliwe... Ale kto wie, kto wie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Drugim trofeum nie pogardze xDD

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 308