Dziewczyny, widziałyście dekoracje z zaczarowanego lasu? Myślałam, że się popłaczę kiedy zobaczyłam cudowne możliwości do gry świateł ^^ Hmm, aż grzech nie zakupić 
Ostatnio zmieniony przez Ikan (21-03-2014 o 11h45)
Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 308
Dziewczyny, widziałyście dekoracje z zaczarowanego lasu? Myślałam, że się popłaczę kiedy zobaczyłam cudowne możliwości do gry świateł ^^ Hmm, aż grzech nie zakupić 
Ostatnio zmieniony przez Ikan (21-03-2014 o 11h45)
nowy ogród jest cudem
rozpływałam się nad nim przed chwilą
tyle fajnych elementów, a ja muszę czekać na zastrzyk gotówki
moja wypłato, bądź na koncie jak najszybciej!
Wróżka! Biedronka! Tyle wspaniałości, a ja muszę oszczędzać pieniążka...
Wrócę na chwilę do tematu ze znakami zodiaku. Wg mojej teorii będą się pojawiać u Nine pod koniec cyklu drugiego znaku z dwóch podanych w sezonie. Czyli pewnie za jakieś niecałe 2 miechy kiedy skończy się cykl Byka (pierwsza połowa maja). Ale zobaczymy jak to będzie. Nie mogę się już doczekać.
A gwiazda i dekoracje są cudne, jednak mi wystarczy tylko Wróżka do szczęścia. 
Jest szansa ze rano jeszcze bedzie tez wrozka jesli nie udalo mi sie jej jeszce zlapac ?
(Nie wiem czy to moze byc tez do tego tematu, ale w innym nikt mi nie odpisuje)
do 28 marca możesz ją załapać na promenadzie, więc nie ma się co martwić
Jestem bardzo ciekawa strojów barana i byka, to może być niezłe wyzwanie - zaprojektowanie ich tak, żeby były w miarę kobiece i jednocześnie nie wyglądały śmiesznie :>
Wróżka wiosenna bardzo fajna, niestety jeszcze nie udało mi się jej sfotografować (tak mało MM</3).
Mam pytanko: u niektórych miss nie mogę zagłosować na profilach, czy tylko ja tak mam? A może to już było wcześniej, ale nie zauważyłam?
@Dyokira, jeżeli piszesz o sytuacji kiedy to po kliknięciu w ocenę strona automatycznie podchodzi do góry to polecam w takim przypadku odświeżyć stronę. Jeżeli sytuacja dotyczy braku możliwości oddania oceny (nie ma gwiazdki, serca etc.) to, w moim przypadku, pomagało wyczyszczenie ciasteczek oraz relog (kolejność raczej dowolna
).
@Ikan, chodzi mi o brak gwiazdki/serca
Spróbuję wyczyścić ciasteczka, mam nadzieję, że to pomoże 
Ktoś widział już odnowiony salon makijażu~? No na to czekałam, bo tamta stara wersja tak długo się ładowała i długo było szukać poszczególnych próbek do przetestowania. 
Misa, ja właśnie zobaczyłam. Nareszcie! Jak ja się cieszę, w końcu nie będę musiała sobie zapisywać numerów cieni do powiek i klikać po 100 razy w poszukiwaniu odpowiednich kosmetyków! *^* I mnie się zdaje, czy można zmienić nos! Super, jestem mega zadowolona! 
Nos można zmienić, ale na razie tylko kolor. Trochę mnie martwi te miniaturowe wersje kolorystyczne. Za bardzo nie widać jaki makijaż chcesz dać, ale w końcu przewijając do przodu by znaleźć np, szminkę nie kliknę przypadkowo na puder.
ErinBlack napisał
Czy tylko ja rozpaczam, że nie ma czerwonego nosa? Mój pomysł na przeziębioną miss właśnie umarł w mękach ;-;

Możesz zrobić kominiarza z umorusaną twarzą
no i kota też

kota można było spokojnie wykombinować z pudrem od "meksykańskiej świętej śmierci". nowe nosy dają możliwość wystylizowania misski na urocze prosię
Czarny nosek jest raczej dla Miss o ciemnej karnacji albo do jakiegoś body artu- chociaż mnie też się skojarzył z jakąś pandą albo innym zwierzątkiem 
Będą nowe ubrania 
I to na dodatek fajowskie 

Kiedy? No to teraz już nie odejdę od komputera w oczekiwaniu 
YooSti napisał
I to na dodatek fajowskie
Noo ten sweter wymiata. A to czasem nie będzie spódnica z bluzką?
Ciekawe jakie obuwie będzie?
Ostatnio zmieniony przez YooSti (28-03-2014 o 11h38)