JAKIE CUDNE NOWOŚCI OMFG!

Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 308
JAKIE CUDNE NOWOŚCI OMFG!

Hildee napisał
Ach, wspaniałe nowości! W ogóle gazetka powinna być czujna i zrobić dział "najlepsze wykorzystanie nowości w grze" XD Bo już widzę na defiladzie pojawiające się fajne stylówki z nową fryzurą chociażby (te długie włosy są obłędne <3)
Nine coraz lepsze rzeczy wymyśla

Nowy układ nóżek zawsze mile widziany, bo tradycyjny już się zaczyna powoli przejadać. Bardziej jednak ucieszyłyby mnie zmiany w górnej części misski tj. nowe ułożenie rączek. Kiedy weszły dwa nowe stroje zimowe i zobaczyłam, że misska trzyma ręce w torebce Zoya (która bardziej robi za mufkę) to pomyślałam "ruszyło coś", także mam nadzieję, że ta cześć nie zostanie zapomniana.
A mi jak zwykle z nowości najbardziej podobają się te z działu 'torebki', ten dzbanek jest cudny i mam 100 pomysłów na wykorzystanie go, a czasu tak mało :<
Spłukałam się na tych nowościach, zostało mi 7 MM. XDD

Ja się spłuczę po powrocie do domu XD Boję się, za dużo elementów mi się podoba D:
Ja nawet połowy nie kupiłam, którą bym chciała, a już mi ślinka cieknie jak patrzę na te piękne ryby, muszę je mieć!

Ja też, chociaż nadal nie wiem w jakim kolorze i w ogóle po co XD To samo z sukienką Wodnika. Jak żyć? D:
Nogi!!!!
Uwielbiam je!
Wchodzi człowiek spokojnie i zastanawia się co jest z tą stroną nie tak xD Po chwili namysłu zauważyłam tą dziewuszkę po lewo. Jest ładna, pasuje bardziej niż tamta ale to pewnie z przyzwyczajenia do poprzedniej musiałam na nią chwilę ponarzekać. Włosy są śliczne, pierwsze podobają mi się chyba bardziej niż te długie. Te ciuchy są genialne.. Te nogi, ta kiecka z drugiego zestawu, ryby. DLACZEGO AKURAT TERAZ JAK NIC NIE ZARABIAM BEZ PRACY I FACETA ;____;
a to to białe za misską, to co to jest? obrus? serwetka? kaczy kuper? no chyba, że to gwiazdka z nieba xD
nowości są wspaniałe, szkoda mi tylko, że wspaniałe płetwy ryby, są przytwierdzone do "sukienki". trzeba będzie ją schować ^^ cały bonus za podium przetrwoniłam na ciuchy, jestem złym człowiekiem 
Gdzie znajdę Bank? 
victoria36, w mieście ,jednak wątek do zadawania pytań znajduje się tutaj : //www.missfashion.pl/forum/t708,107-wasze-pytania-na-temat-gry.htm
Zaczęło działać dodawanie zdjęć. Nareszcie,będę mogła zmienić opis 

tak, wreszcie można szybko dodawać zdjęcia, dobrze, że to naprawili..
Naprawili serwer do zdjęć?
Olaboga, news tygodnia. będę mogła wreszcie uzupełnić swój opis jak należy i wgl 
Ooo, można już zmieniać avatary, jak miło 
Co do nowych ubrań to świetne są, genialny pomysł na motyw ze znakami zodiaku, jednak muszę jeszcze 2 dni przeżyć, bo w pierwszej kolejności kurs 

Czuję się dziwnie, bo nie kupiłam żadnego ciuszku Wodnika ani Ryb o.o Cóż, czekam na barana (mój znak <3).
Ciekawe, co nowego w piątek ^^ Kolejny znak zodiaku, czy może coś zupełnie innego?

W piątek liczę na kolejny znak zodiaku (wa-ga, wa-ga :]) albo na gwiazdki z czerwonego dywanu.
Z nowych ciuszków, chociaż podoba mi się wiele elementów to jak na razie zakupiłam nóżki (ciężko im się oprzeć, są takie dziewczęce i frywolne) ^^
@Ikan,w końcu jakaś Waga oprócz nie.
Gwiazd z rozdania Oscarów niestety nie będzie.
Więc jesteśmy dwie, bardzo miło
Chociaż możliwe, że nas wag jest tutaj znacznie więcej ^^
Moti, jesteś nieocenionym źródłem informacji, więc wierzę jak najbardziej, chociaż trochę szkoda 
Dlaczego nie będzie ? 
Zakładam, że z powodu tak prozaicznego faktu, że to by trzeba narysować od zera i zaprogramować, a gra pewnie ma zaplanowane inne nowości ;]
Nie wiemy dokładnie dlaczego, Emma po prostu napisała, że w tym roku ich nie będzie. Ale Fox może mieć rację, w końcu poza starymi, zawsze przy takich okazjach pojawiają się nowe, a Nine i tak ma wiele pracy z nowymi strojami