Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 308

#1701 01-04-2014 o 18h36

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Och, szkoda - ucieszyłabym się jeszcze bardziej widząc całą Waszą czwórkę w spisie moderatorek! Ale oczywiście rozumiem, że musiały być ku decyzji Hildee konkretne powody. Dziękujemy ogromnie za przewspaniałą pracę jaką dla nas wykonałaś (naprawdę, bez słodzenia i mówiąc absolutnie szczerze), no i witamy nową moderatorkę, której jeszcze w odpowiednim temacie osobiście pogratuluję! :)

Co do żartu prima aprilisowego... rewelacja! Co prawda jakoś nie zarejestrowałam faktu istnienia powykrzywianej mordki na mojej miss, ale może to dlatego, że łapnęłam to zaraz po północy i to już bardzo zaspanymi oczkami. Być może po prostu mi to umknęło ;D bardzo fajnie, że mordki i oczki zostają z nami na zawsze do nałożenia w salonie makijażu! :D

Ostatnio zmieniony przez Lillien (01-04-2014 o 18h36)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1702 01-04-2014 o 19h48

Miss'Żółtodziób
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19251.jpg

Jak to możliwe, że osoby, które mają trofeum dostają Miss Pop? xD
Zauważyłam też to u innych graczy. I co to ma być? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez nina208 (01-04-2014 o 19h51)

#1703 01-04-2014 o 19h55

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Nina prawdopodobnie jest to bug związany z aplikacją mf. Zakładam, że aplikacja nie jest aktualna w 100% z obecną grą i można tam głosować na osoby pojawiające się na defiladzie niezależnie od posiadanego trofea. Z tego co czytałam gdzieś w FAQ bodajże pisało iż kiedyś nie było ograniczenia co do 1 trofea na osobę (jeszcze zanim powstała polska wersja bo gram prawie od samego początku, więc to stare dzieje z francuskiej) i można było je zdobywać wielokrotnie. Co prawda z 3 miss pop nikt w finałach nie zawojuje no ale mimo wszystko zabawnie jest je dostać xD

#1704 01-04-2014 o 19h58

Miss'Żółtodziób
...

W sumie gdyby zmienili na ponowną możliwość otrzymania trofea to by coś w końcu znowu zaczęło się dziać w tej grze i więcej osób by śledziło defiladę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1705 01-04-2014 o 20h07

Miss'Złota
nelumi

Byłoby to na pewno ciekawe, aczkolwiek kilka osób pewnie wygrywałoby trofeum co tydzień bo stylizacje zawsze ma genialne xD No i MM wygrane z trofeum szłyby na kolejne ciuszki a nie można wykluczyć możliwości, że wtedy za tydzień znów by wygrała dana osóbka. Odbiera to możliwość zdobycia trofeum innym użytkowniczkom. Dla mnie ten system jest chyba znacznie lepszy ^^"

#1706 01-04-2014 o 20h11

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ja bym wprowadziła może coś takiego, że można wygrać raz na pół roku albo inne tego typu ograniczenie czasowe - wtedy można by było walczyć ponownie o puchar, ale nie wygrywałoby się go co chwila. Sądzę, że byłoby całkiem ciekawie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A i dziękuję wszystkim za miłe słowa pożegnania mojej moderatorskiej kariery! Tak jak napisała ErinBlack, schodzę ze stołka, bo nie mam już tyle czasu na grę ile miałam, gdy obejmowałam stanowisko. Nie chcę zatem grzać miejsca i cieszyć się chyba tylko z kolorków i wnerwiać współmoderatorek nicnieróbstwem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

BTW dołączam do szczęśliwego grona posiadaczy 3 misspopów i trofeum XD

Ostatnio zmieniony przez Hildee (01-04-2014 o 20h12)

#1707 01-04-2014 o 20h14

Miss'Żółtodziób
...

Aż się odzwyczaiłam od Hildee na różowym tle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

A pomysł na zdobycie trofeum raz na jakiś czas jest bardzo dobry. No chyba, że jak poinformowano na francuskiej wersji była propozycja zmiany sposobu wybierania podium ( II numer MFN) i myślę, że wtedy to już by nie było większego problemu, żeby wszyscy z trofeum czy bez brali udział.

Ostatnio zmieniony przez nina208 (01-04-2014 o 20h18)

#1708 01-04-2014 o 20h18

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Jak smuteczkowo, Hildee, szkoda, że nie będziesz już modem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Btw. Dziewczyny, czy stanie na podium jest permanentnie związane z takim fejmem, że nagle pisze do człowieka miliard nowych użytkowniczek? Bo dla mnie to tak zaskakujące zjawisko...

#1709 01-04-2014 o 20h23

Miss'Żółtodziób
...

Norma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Pojawiasz się na podium i dostajesz mnóstwo wiadomości od użytkowniczek, i to nie zawsze miłych wiadomości... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#1710 01-04-2014 o 20h24

Miss'Złota
nelumi

Lillchen kiedy stałam na 1 miejscu dziennie przychodziło do mnie minimum 5 wiadomości (max to chyba 8 po wejściu pierwszy raz danego dnia. Oczywiście nie wliczam w to wiadomości od znajomych użytkowniczek, z którymi akurat pisałam.) przez cały tydzień xD Także to raczej norma o;

#1711 01-04-2014 o 20h30

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Dostając się na podium człowiek dostaje najbardziej kreatywny hate-mail jaki można sobie wyobrazić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jasne, dużo wiadomości jest szalenie miłych, od zupełnie nieznajomych użytkowników. Ale też między nimi jest całe stado trolli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Moje osobiste ulubieńce to:
1. Laska, co założyła 5 kont, z każdego pisząc że jest koleżanką konta pierwszego i grożąc mi, że mnie znajdą i pobiją bo jestem na podium, a jestem "bszytka" XD
2. Laska, która również mi groziła że mnie dorwie jak nie oddam jej trofeum i kasy XD
3. Sierotka Marysia, która napisała elaborat o tym jak to ona potrzebuje pieniążków, ja je mam i powinnam jej je przesłać, ale jak nie prześlę to znaczy, że jestem złą osobą, bo jestem popularna i bogata i to dowód, że nienawidzę biednych. W skrócie dowiedziałam się, że mam jedyną w życiu okazję zostać jej przyjaciółką i dawać jej pieniądze. A jak odrzucę to "wszyscy się dowiedzą, że nie mam serca i nienawidzę biedniejszych od siebie".

Jestem podłym kapitalistą, odrzuciłam tą oszałamiającą okazję na prawdziwą przyjaźń XD

#1712 01-04-2014 o 20h39

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

OMFG WIDZIAŁYŚCIE JAKIE ZAPOWIEDZI NOWOŚCI NINE WRZUCIŁA NA OFICJALNY YT MISSFASHION? : OOOO Chyba się nie pozbieram. ;_;
https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1713 01-04-2014 o 20h40

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Łeee, to ja mam spokój. Żadnego hejtu, żadnych sierotek, sama miłość i hejki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1714 01-04-2014 o 20h45

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

OMG NIVATA, masz rację D: Jak ja uzbieram kasę na takie cuda? <3

#1715 01-04-2014 o 20h46

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

OMG NIVATA TAK, TAK BARDZO ZA, JAK JA DOCZEKAM DO NOWEGO ROKU?! D:

Ostatnio zmieniony przez Lillien (01-04-2014 o 20h46)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1716 01-04-2014 o 20h58

Miss'Złota
nelumi

Jakie nowości?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png Daj ktoś chociaż nazwę kanału jeśli można bo znaleźć nie umiem :C

#1717 01-04-2014 o 20h58

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

JEZU NIE WIEM, ja już zaczynam liczyć złotówki, takie cudowności nadchodzą, że chyba spadnę z krzesła.  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

nelumi dałam link!!
https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Ostatnio zmieniony przez nivata (01-04-2014 o 20h58)

#1718 01-04-2014 o 21h00

Miss'Złota
nelumi

Dobra, spóźniony zapłon wyrabia dzisiaj pełną normę. Nvm XD

#1719 01-04-2014 o 21h00

Miss'Żółtodziób
...

nina208 napisał

Norma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Pojawiasz się na podium i dostajesz mnóstwo wiadomości od użytkowniczek, i to nie zawsze miłych wiadomości... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Really? Czy w przypadku wygranych w deco również panuje taka "zasada"?

#1720 01-04-2014 o 21h00

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Boshhh Nivata skąd masz ten link? Czyżbyś była Nine?  /modules/forum/img/smilies/blebl.gif

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1721 01-04-2014 o 21h01

Miss'Żółtodziób
...

Fox, "biedne" użytkowniczki Cię nie kochają, przyjmij najszczersze wyrazy współczucia xD wynika z tego, że burżuj może liczyć na uznanie innych przedstawicieli/ek swej dzianej klasy.
po tym jak moja miss potknęła się i wpadła na 2 schodek jedna z dziewczyn zaczęła mi pisać, że "jej koleżanki tyle jej opowiadały o moich wspaniałych kreacjach i o tym jaką jestem cudowną osobą" przyznam, że uśmiałam się przy tym do łez. taki fejm, o który się nie zabiega.
a te nasze 3 miss popy to jak nic od tych, którzy pomimo naszych nagród zostawiają nam serduszka, informując o tym w komentarzach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1722 01-04-2014 o 21h02

Miss'Złota
nelumi

Ikan w deco mnie taka sytuacja nie spotkała, więc chyba głównie miss, bo to je najczęściej się widuje o;

#1723 01-04-2014 o 21h07

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

YooSti napisał

Boshhh Nivata skąd masz ten link? Czyżbyś była Nine?  /modules/forum/img/smilies/blebl.gif

YOOSTI! NIE WYGADUJ SIĘ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#1724 01-04-2014 o 21h11

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

OOPS! Już się wydało! I co teraz? Może nikt nie przeczytał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1725 01-04-2014 o 21h39

Miss'Żółtodziób
...

Ikan napisał

nina208 napisał

Really? Czy w przypadku wygranych w deco również panuje taka "zasada"?

Właśnie w deco dostawałam najwięcej takich wiadomości. Nie wiem czemu, może spowodowane tym, że stałam wtedy na 1 miejscu...

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 308