Coś niucham, że dziś może być HH.
I believe i can fly ♥
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 308
Tina45 napisał
Ja coś czuję, że od pory zmiany tych sklepów nie mają jak wstawić banera z HH i już go nie będzie. Mam nadzieje, że was nie doprowadziłam do depresji. xD
Misa napisał
Ja coś czuję, że od pory zmiany tych sklepów nie mają jak wstawić banera z HH i już go nie będzie. Mam nadzieje, że was nie doprowadziłam do depresji. xD
Zobaczymy jak tam mój zmysł wróżki: przewiduje HH dzisiaj!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Im bliżej 17:00 tym więcej przewidywań 
Mi się HH kojarzy głównie z czwartkami (raz pamiętam było we wtorek) ale niecierpliwie czekam 
Ja jeszcze nie miałam przyjemności zetknąć się z HH
ale czuję narastające napięcie
Aria napisał
Zobaczymy jak tam mój zmysł wróżki: przewiduje HH dzisiaj!
Specjalnie leciałam po doładowanie, po prostu muusi być dziś!
Ja też się przygotowałam, wiec fajnie by było gdyby jednak było 
No i nie ma HH, może jutro? c:
Ani widu ani słychu
zobaczymy jutro, czy czwartkowa teoria Motionell się sprawdzi.

Jeez, pisze do mnie jakaś laska, którą upomniałam, ze coś na forum napisała nie tam gdzie trzeba, przy okazji jednak podałam jej rozwiązanie problemu. No i zaczął się foch, ze każdy tak pisze, ze nie będzie się dostosowywać do regulaminu i że ma to gdzieś. Podziwiam moderatorki za cierpliwość, ja bym taką wywaliła natychmiastowo, dziesięć razy gdyby się dało xD
Shillo napisał
Misa napisał
Sklepow? A ten banner nie byl w banku?
nie zrobia prezentu na swieta? 
to jak robic misje na swiatecznej podrozy? 
Jeśli HH nie pojawi się przed wycieczką, to ja wycieczki robić nie będę - co, jak co, ale wykupowanie MM za 49 zł jest opłacalne tylko i wyłącznie podczas HH, więc nie zamierzam wydawać takiej kwoty na "zwykłe" doładowanie.
Kolejny dzień domysłów - czuję,że dziś na 100% będzie HH.
Ja czuję, że nie będzie, ale spokojnie mi się zawsze na odwrót sprawdza 
No i znów nie ma. Huh
No i nie ma HH...
Jak HH nie będzie przed wycieczką, to trudno - przynajmniej 49zł w kieszeni zostanie, bo bez HH nie będę doładowywać.
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (19-12-2013 o 17h13)
A ja się założę, ze wycieczka będzie jutro.
Ja tak myślę, że wycieczka moze będzie 24 albo 25 i wtedy hh będzie albo w poniedziałek albo we wtorek
Chyba nie ma co zgadywać... Jak będzie to będzie i tyle 
Wycieczka będzie jutro o 14 lub po północy i będzie trwać 10 dni(tak jak halloweenowa)

YooSti - skąd wiesz?