Ja to się nie mogę wycieczki doczekać...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 308
Ja to się nie mogę wycieczki doczekać...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ja po zobaczeniu jakie misje nasz czekają i co za nie otrzymamy jakoś zainteresowanie spadło. Jedynie tylko MN by się przydało
Dlatego nie czytałam jakie sa misje i co za nie można dostać ; D Aczkolwiek mam nadzieję, że dziś HH nie będzie, bo u mnie Bank się zepsuł i nie moge wykupić żadnych MM ;-;
Mi też zong nie działa...
To samo u mnie. Trzeba to chyba zgłosić. Dziwnie trochę, że w polu na wpisanie numeru pokazał się lewy górny rób strony. Jak im się udał ten bug? ^ ^'''
Misa też mam ten bug. Czyżby jakiś większy zamęt się zrobił. Trzeba to zgłosić.
PS. Świetna sygnaturka. Jaka świąteczna. Tylko szkoda mi ich psiunki. Gdźwigać tyle ludzi. Nie spominając, że prowadzi Aomine
Nie mam pojęcia jak im się to udało. W kazdym razie - u mnie już działa ; D Moge znów czekać na HH ;-;
Mnie też już naprawili ^^
Aeriss napisał
Dlatego nie czytałam jakie sa misje i co za nie można dostać ; D Aczkolwiek mam nadzieję, że dziś HH nie będzie, bo u mnie Bank się zepsuł i nie moge wykupić żadnych MM ;-;

i troszkę mnie to zmartwiło, ale widzę, że szybko się z tym uporali. A co do HH,to o ile w zeszłym tygodniu średnio mi się uśmiechało jego pojawienie się (zawirowania z kasą) o tyle w tym czekam w pełnym przygotowaniu na pojawienie się szczęśliwej godzinki (czy tam dwóch). Po uporaniu się z większymi wydatkami postanowiłam zrobić sobie świąteczną niespodziankę i poszaleć w czasie bożonarodzeniowej wycieczki
Pomówmy znowu o szanownych początkujących graczkach. Nagle dziś już 2 osoba napisała do mnie bezsensowne wiadomości na pw. Pierwsza to była czy jestem Michasia a od drugiej, jak się nazywam na moviestarplanet. Tak jakby każdy z tej gry miał tam konto. O_O
Ostatnio zmieniony przez Misa (17-12-2013 o 21h49)
Misa napisał
Pomówmy znowu o szanownych początkujących graczkach. Nagle dziś już 2 osoba napisała do mnie bezsensowne wiadomości na pw. Pierwsza to była czy jestem Michasia a od drugiej, jak się nazywam na moviestarplanet. Tak jakby każdy z tej gry miał tam konto. O_O
Ja dostałam w niedzielę uroczą wiadomość o treści 'jestem fanką'.
Niestety do dziś nie odpisała kogo/czego 
Ja dostałam ciąg różnych wiadomości od jednej osoby.
Zachowując oryginalną pisownię:
1. hej jak tam
2. czasem chcialabym tak wygladać!@!
3. jesteś prześliczna
4. odpiszesz?
5. odpisz
6. dasz mi MM?
Wszystkie w odstępie około 1 minuty. 

Klasyk... nawet wstawiałam screeny
...ale jak to udowodnić? To gra automatycznie dorabia numerki więc "może to być przypadek".
Domniemanie niewinności... mimo że wszyscy doskonale wiemy jak może być na prawdę -_-
Faktycznie czasem aż ma się ochotę gdzieś to zgłosić.
Ja wtedy upominam użytkowniczki, że to nielegalne posiadanie multikonta ale sądzę, że usunięcie konta następuje raczej po uświadomieniu sobie co znaczy adres IP.
Właściwie problem rozwiązuje się sam...
Niektóre użytkowniczki mają tyle multikont, że aż głowa boli. Ale cóż, nic z tym nie zrobimy, skoro Emma ma to gdzieś. ;p

więcej kont = gra musi być bardzo popularna
Raczej nie do końca to tak działa, a sama gra w sumie często na tym traci, ale co mi tam do tego. xd

MariaANTONINA napisał
Ale cóż, nic z tym nie zrobimy, skoro Emma ma to gdzieś. ;p
co do wczesniejszego tematu to faktycznie jakos moglyby zadanie byc inaczej rozlozone. od pewnego momentu jedyne co mnie trzyma przy levelach to czas treningu do pracy, no i raz na czas brak kasy. malo jest innych wyzwan
Mam pytanie czy kiedy kupowałyście MM sms-em to przychodziły od razu no wasze konto czy musiałyście czekać?
Mi przychodzą najczęściej jak zrobię relog.