A stąd,że podobnie było z halloween,a że nowości wypadają w piątek to...

Strony : 1 ... 43 44 45 46 47 ... 308
A stąd,że podobnie było z halloween,a że nowości wypadają w piątek to...

A może z wycieczką poczekają do zakończenia kalendarza? Chociaż z drugiej strony jutro wypada 20.12. czyli okres w którym w zeszłym roku wycieczka pojawiła się na francuskiej wersji. I fakt, że jutro piątek kiedy to przeważnie wchodzą nowości...Teoretycznie jutrzejszy dzień to ostatni gwizdek by wrzucić wycieczkę tak więc YooSti możesz mieć wiele racji w swoich założeniach.
Aha, no to faktycznie może pojawić się jutro... Ale ja tam zbyt wielu rzeczy nie kupię, na co dzień w świątecznych ubraniach nie będę chodzić, bardziej skupię się na przedmiotach i szczotkach.
Ja się skupię na misjach,kupię szczotkę,no i gwiazdy 

Teraz tylko HH o 17! I będę szczęśliwa 

A ja jestem spłukanaa
Czekam na HH, i tak zrobię tylko misje które chcę, skupię się bardziej na ciuchach 
Kupiłam szczotkę i znów mam 0 MM... nie ma lekko!
please niech ktoś z góra 8 lvl. dał mi wygrać z 3 bitwy potrzebuje mm

To dalej bez HH? Mimo że wycieczka bardzo ciekawa, no i te ubrania to chyba sobie ją odpuszczę bo doładowywanie bez HH jest bez sensu.
Kurde szkoda, że jeszcze nie ma HH, bo by się przydało... Straciłam połowę moich oszczędzonych środków na grze, a jestem dopiero na 5 misji. .-.
A jest taka możliwość, że HH będzie jutro? Bo dziś zaczęła się wycieczka, a dwie niespodzianki naraz by raczej nie dali. Ja już kasy nie mam a jeszcze połowa misjii 
Jak ma być jutro to błagam by do 12, bo jak będzie później kiedy ja pracuję to nie wiem co zrobię.
Ale myślę, że w weekend nie zrobią. o:
Do kiedy mozna edytowac swoja liste do sw. mikolaja? Bo jestem w swiatecznej krainie i nie moge zobaczyc jej juz.
Hej ludzie ludzie. Powiedzcie mi proszę, czy jesteście dalej zainteresowane tym konkursem? //www.missfashion.pl/forum/t2337,1-wybory-miss-cosplay.htm
Napisałam posta w samym temacie, ale nawet z podbiciem przez Marię szybko znikł na drugiej stronie i w sumie nie wiem, jakie jest Wasze zdanie na ten temat. Bo jeśli chciałybyście, aby konkurs wrócił (a widzę, że świetne cosplaye się pojawiają w temacie do tego przeznaczonym i może warto to wykorzystać) to ja go podniosę. Dostałam pozwolenie od Miriku, soł. 

Nivata w miarę możliwości finansowych dałoby radę wziąć udział czasami, więc chyba jestem za tym, żeby został c:
Nivata - jasnę, że tak xD Brałam udział w dwóch pierwszych edycjach - po prostu lubię cosplaye, ale niech z komiksów też będzie wtedy bym ci ołtarzyk zrobiła na środku pokoju ^^
Własnie tak myślałam, że cosplay to nie tylko manga&anime, więc na pewno rozszerzyłabym nieco tę ofertę.
Tylko też ponieważ jestem sama póki co (Miriku ma powiedziane, że może się dołączyć do organizacji w każdym momencie życia) to edycje będą nie jak często jak np. w alternatywnych, ale myślę, że lepiej tak niż wcale, prawda? 
Ostatnio zmieniony przez nivata (23-12-2013 o 23h01)

Oczywiście, nie robi mi to żadnej różnicy - więcej czasu na przemyślenie cosplayu ...
I już Cię wielbię skoro chcesz rozszerzyć to do filmów, komiksów itd .... To było by cudowne, a ile nowych furtek otwiera ta decyzja - już nie mogę się doczekać ^^
Od dziś masz ze mnie fankę ^^
Zupełnie umknął mi ten wątek o cosplay'ach, a w zasadzie chętnie bym się w nim poudzielała trochę. Zainteresowana jestem, to na pewno, a jeśli zostanie kategoriami poszerzony ponad mangę/anime o dodatkowe tematyki, to już w ogóle szał. Książki, komiksy, filmy, gry- tak bardzo na tak!

Ok, podniosłyście mnie na duchu i chęciach, tak więc temat został założony z pierwszym tematem: //www.missfashion.pl/forum/t3250,1-miss-costume-playing-wybory-mistrzyni-cosplayu.htm
Mam nadzieję, że i moich chęci i chętnych do zabawy nie zabraknie. 

Fajna ta gra:)
Myślicie, że dadzą jakiś bonus na Sylwestra?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
Myślicie, że dadzą jakiś bonus na Sylwestra?