Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 308

#1026 12-12-2013 o 23h03

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Dokładnie na prezenty nie ma co narzekać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ale zgadzam się z Arią, nie ma co kupować na siłę, ważne, żeby kupować to co się potrzebuje i to co nam się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1027 12-12-2013 o 23h12

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Powodzenia wam życzę, w takich eventach jak Halloween, albo Gwiazdka ... na pewno kupicie to co wam się podoba, ale przy okazji jeszcze więcej bzdetów których nie użyjecie ... Ja np. Mam dużo kolczyków, ale nigdy nie założę ich, gdyż sztucznie ona w nich wygląda.... GoodLuck ...

#1028 12-12-2013 o 23h24

Miss'Żółtodziób
...

ScarletWitch napisał

Powodzenia wam życzę, w takich eventach jak Halloween, albo Gwiazdka ... na pewno kupicie to co wam się podoba, ale przy okazji jeszcze więcej bzdetów których nie użyjecie ... Ja np. Mam dużo kolczyków, ale nigdy nie założę ich, gdyż sztucznie ona w nich wygląda.... GoodLuck ...

Większość niepotrzebnych rzeczy otrzymałam przy okazji wykonywania misji jak zakupiłam sama, a też i to co zakupiłam nie było brane na ślepo tylko po prostu spodobało mi się i wiązało się z jakąś wizją.  Fakt faktem świadomość dostępności do danych rzeczy jedynie przez kilka dni może wpływać na graczy w taki sposób, że zachowują się jak przy bardzo rzadkiej promocji, ale też nie dajmy się zwariować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wciąż wierzę, że każdy ma jakiś umiar.

#1029 12-12-2013 o 23h28

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Naprawdę tyle goryczki przy kwestii jednej torebki za 0mm? O.o

#1030 13-12-2013 o 00h19

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Hehe... Nieźlie się rozgadałyście /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Może trochę zmienie temat. Co za szał świąteczny!! List do św. Mikołaja? Jak na razie próbuje ogarnoć ten szał. Jedynie nie rozumię tych płątków, które zbierami a konkretnie to co jest napisane przy Mikołaju. To ile tam jest zapisanych płątków to ile posiadamy czy ile zostało do zebrania?
No ale po za tym nie dość, że mamy kalendarz adwentowy to jeszcze dostaniemy prezent. Szaleją, szaleją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tak mogę mieć codziennie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1031 13-12-2013 o 00h21

Miss'Żółtodziób
...

Cóż za szał! Cóż za szał! To wszystkie zmiany! Specjalne gwiazdy! Aż trzeba uważać by nie zbankrutować! *Q*

Myślę, że płatki odpowiadają proporcjonalnej liczbie dni w które grami i ilość tych płatków jest wymienialna za rzeczy ze zwykłych sklepów, w tej samej ilości co jest cena danego przedmiotu. Przynajmniej tak jest na Cromimi z punktami od skrzata. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1032 13-12-2013 o 00h25

Miss'Żółtodziób
...

Dortnano, wydaje mi się, że na liście znajduje się ilość posiadanych przez nas na chwilę obecną płatków (a przynajmniej tak mi wynika z mikołajowej instrukcji po lewej stronie).

#1033 13-12-2013 o 00h49

Miss'Sensei
dortnana
T.T

Tak myślałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Teraz tylko trzeba szykować list do Mikołaja  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1034 13-12-2013 o 14h50

Miss'Żółtodziób
...

Niuch, niuch...coś czuję dzisiaj HH /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1035 13-12-2013 o 15h03

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

"13/12 o 15:02
wyslesz mi jakis prezent? prosze prosze prosze!!!!?"

No i się zaczęło. Tak jakoś przeczuwałam, że zacznie się żebraczy spam, dzięki tej prezentowej opcji.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1036 13-12-2013 o 15h18

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ja też,takową wiadomość dostałam

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1037 13-12-2013 o 15h19

Miss'Sensei
dortnana
T.T

Coż i tak nie ma co się martwić. Trzeba mieć tą osobę w kontaktach by móc wysyłać prezenty

#1038 13-12-2013 o 15h40

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Rosette napisał

"13/12 o 15:02
wyslesz mi jakis prezent? prosze prosze prosze!!!!?"

No i się zaczęło. Tak jakoś przeczuwałam, że zacznie się żebraczy spam, dzięki tej prezentowej opcji.

Pjona, rowniez to mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Myslicie, ze to moze byc tak samo karane jak prosby o glosy?

#1039 13-12-2013 o 15h59

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Zgłosić nie zaszkodzi, jak dużo osób zasygnalizuje ten spam, to może coś podziałają w tym kierunku.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1040 13-12-2013 o 16h01

Miss'Żółtodziób
...

Najlepiej zgłaszać takie wiadomości poprzez opcję "zasygnalizuj wiadomość". Wtedy moderatorki mogą upominać takich graczy,  a w przypadku braku reakcji na upomnienie - banować.
Póki co dostałyśmy zgłoszenia odnośnie tylko jednej osoby, więc mam nadzieję, że to nie rozprzestrzeni się na więcej osób.

#1041 13-12-2013 o 18h13

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Matko, tak czekam na te HH, mam odłożoną kasę na koncie i tylko modlę się, żeby nie zeżarło mi na transfer, kiedy w pracy nałogowo kilka razy dziennie sprawdzam, czy przypadkiem nie dali tych HH o nieludzkiej 12, czy 13... ; D... Jeśli dotychczas nie było, to perfidnie życzyłabym sobie dopiero po 19stym, bo wtedy po raz drugi dostanę doładowanie... *egoistka*

@Ikan, coś kiepskiego niucha masz :C
HH zazwyczaj się pojawiały koło 17-18, więc dziś już chyba nie ma co liczyć ;-;

co do żebrów o prezent - jeszcze żadnych nie dostałam i jako że mało aktywna jestem i mało mam znajomych (jedynie takich, którzy tylko tę listę "ozdabiają"), to chyba nie będę się jakoś specjalnie wygłupiać. W sumie trochę szkoda, ale nie będę obdarowywać randomowych użytkowniczek ; d

#1042 13-12-2013 o 18h34

Miss'Żółtodziób
...

Aeriss napisał

@Ikan, coś kiepskiego niucha masz :C

No wiem, też boleję nad tym faktem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png W weekend już nie ma co liczyć na HH czyli pozostaje przyszły tydzień, ale teraz to już tak na pewno ;D U mnie świąteczny klimat udziela się zawsze (czy tego chce czy nie), więc jeśli ktoś mnie poprosi o prezent to niewykluczone, że ulegnę (Ikan, puchu marny, ehh...).

#1043 13-12-2013 o 18h43

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

*Podejrzewa, że własnie @Ikan zwaliła sobie na głowę stado desperatek, których na oczy nie widziała, żebrzących o prezenty*
Ćwicz siłę woli, kobieto ; D

Mam nadzieję, że te HH jednak w ogóle będą przed świętami, bo tak to lipa. :c
Kurczaki, głupia gro, przez Ciebie nie mogę się skupić na pracy :C

#1044 13-12-2013 o 19h19

Miss'Żółtodziób
...

Aeriss napisał

*Podejrzewa, że własnie @Ikan zwaliła sobie na głowę stado desperatek, których na oczy nie widziała, żebrzących o prezenty*
Ćwicz siłę woli, kobieto ; D

Mam nadzieję, że te HH jednak w ogóle będą przed świętami, bo tak to lipa. :c
Kurczaki, głupia gro, przez Ciebie nie mogę się skupić na pracy :C

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nieeee...xD a zresztą, słowo się rzekło, zobaczymy ile czyhających na prezenty czyta forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ja i asertywność...minęłyśmy się już bardzo dawno temu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Bo to zła gra jest, hipnotyzuje, wciąga, prawie jak nałóg /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Do tematu HH, chociaż czekam coraz bardziej niecierpliwie to jednak podchodzę optymistycznie - jak nie ten tydzień to w następny, ale już na pewno /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1045 14-12-2013 o 11h51

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Co do prezentów.
Czy wiecie może czy można użytkowniczce o niższym poziomie (np.30) wysłać prezent,który mi się odblokował na 90. poziomie czy nie przejdzie?

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1046 14-12-2013 o 11h54

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Przejdzie, sprawdzałam ^^

#1047 14-12-2013 o 12h15

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Foxglove, dziękuję! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1048 15-12-2013 o 15h38

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

YAY, trafiłam mikołajową! ^^

I believe i can fly ♥

#1049 15-12-2013 o 17h31

Miss'Sensei
dortnana
T.T

No błagam... Gdzie te HH? Ja nie wytrzymam. Wyczekiwanie tego jest takie męczące

#1050 16-12-2013 o 15h27

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Ja mam nadzieję że HH do piątku się nie pojawi. Dopiero w piątek naładuje znów telefon .

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 308