Ja na wiadomości typu hej i cze wogóle nie odpisuje,i mam święty spokój
Ostatnio zmieniony przez YooSti (08-12-2013 o 21h18)

Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 308
Ja na wiadomości typu hej i cze wogóle nie odpisuje,i mam święty spokój
Ostatnio zmieniony przez YooSti (08-12-2013 o 21h18)

Jeśli mowa teraz pw, to mnie jakiś czas temu rozbawił komentarz jednej początkujące panienki, której rzuciłam wyzwanie. Po kilku minutach odpisała na nie: "Wygram!"
To mnie kompletnie powaliło xD
Misa rozbawiłaś mnie
Nie mogę się uspokoić... dobra... już...
Od sytuacji kiedy pewna użytkowniczka wysyłała wiadomości typu: "przepraszam, ale czy możesz zagłosować na moją miss. Robię dla sowjej kuzyki, która ma białaczkę" To już nic do mnie nie przychodzi. I dobrze... Problem z głowy
Ojj wiem coś o tym,dlatego takie wiadomości zaczęłam ignorować,choć nie raz mam ochotę odpisać,ale trzeba być silnym 

Znaczy się nie wszystkie wiadomości są od tego typu panienek, bo niektóre pytają się o jakąś część garderoby, albo nie wiedzą co mają zrobić. Spoko na takie odpowiem. Nawet wytłumaczę, dlaczego kiedyś miałam kobietę zamiast faceta na profilu (a przyznam, że jedna z użytkowniczek była zaskoczona i spytała, czy ta gra ma aż takie opcje i możliwości xD). No ale te głupie "hej, fajny masz styl daję serducho i czekam na odpowiedź". A po miłym podziękowaniu "Głupia jesteś. Żartowałam..." i takie brzydkie słowa w tle... To już przegięcie. /:
Ja mam ostatnio natłok wiadomości typu 'hej', 'co robisz' ale wszystko przebiła pewna użytkowniczka wiadomością o treści:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
chorino napisał
A przyjęła wyzwanie?

Ja narzekałam na brak takich wiadomości od graczek, ale odkąd zostałam moderatorem... ;_; tęsknię za czasami spokoju
Hildee napisał
Ja narzekałam na brak takich wiadomości od graczek, ale odkąd zostałam moderatorem... ;_; tęsknię za czasami spokoju
Misa napisał
Hildee napisał
Co jest Hildee ? Nawałnica niepotrzebnych wiadomości przez popularność moderatora na forum?
Nie wiem jak do reszty koleżanek z top20, ale do mnie wcale tak często nie piszą. 

Do mnie też raczej nie piszą, pomimo że jestem moderatorką... Chyba tylko w takich sprawach jak wystawione ostrzeżenia / bany. Może czasami pojawi się jakieś 'hej' albo 'cześć', ale nic szczególnie uprzykrzającego życie. Zresztą ja mam w sobie duże pokłady spokoju w takich sprawach, to może dlatego tego nie odczuwam za mocno.
Ja chcem happy hour... (-_-) Od ostatniego HH minął już niemal miesiąc... Finanse mi się kończą...
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (11-12-2013 o 17h09)
Crewedka napisał
Ja chcem happy hour... (-_-) Od ostatniego HH minął już niemal miesiąc... Finanse mi się kończą...
Też oczekuje HH jakieś pół miesiąca. Wszystko am załadowane. Wystarczy, że się pokaże, ale ani słychu ani widu. Musi się pokazać przed bożym narodzeniem bo inaczej nici z wycieczki <błagam> 
Ja bez HH też rezygnuję z wycieczki - bez przesady, aż tak mi na niej nie zależy...
Również czekam na HH 
A tak z ciekawości: Czy którejś z Was przydarzyła się sytuacja,że wszystkie 50 wyzwań z zakładem,jakie rzuciłyście danego dnia,zostało przyjęte? 
Motionell, pewnie
Zawsze wysyłam do skutku, co prawda nie jest to wynik codzienny (za pięknie by było) ale często osiągam limit i psioczę, że nie można więcej, albo że nie wysyłałam droższych zakładów 

Oczywiście, że będzie HH przed wycieczką. Przed halloween też było kilka dni wcześniej.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Od czego zależy wygrywanie wyzwań?
Meska- głównie od tego ile masz punktów Miss Nastroju (MN)
Dziewczyny, nie wiem czy zauważyłyście, ale w butiku Nine, w torebkach, jak wpiszecie wyszukiwanie po cenach od 0 do 10 MM to znajdziecie białą teczkę ze złotymi wykończeniami za darmo do "kupienia" 
Ostatnio zmieniony przez Rosette (12-12-2013 o 12h30)