Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 308

#951 06-12-2013 o 17h21

Miss'Żółtodziób
...

Asuu
No, dokładnie. Jednak spódnica jest zbyt specyficzna i po prostu boska, by ludzie szybko o niej zapomnieli. Nie zapomną. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#952 06-12-2013 o 17h30

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

To głównie przez tą nóżkę. Przez to Miss nie stoi w tak dobrze znanej i nudnej pozie. Dlatego ta spódnica się podoba. Chociaż jestem ciekawa kreacji które z nią powstaną. c:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#953 06-12-2013 o 20h08

Miss'Żółtodziób
...

Jest i sukienka urodzinowa ^^ WSPANIAŁA !

#954 06-12-2013 o 20h11

Miss'Żółtodziób
...

Yaaay~! Jak fajna! Choć kolor taki sobie, ale nie będę już wybrzydzać, bo w końcu darmowy prezent, czuły gest.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez Misa (06-12-2013 o 20h11)

#955 06-12-2013 o 20h42

Miss'wtajemniczona
Asuu

No proszę i się pojawiła nasza sukieneczka. :'D

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#956 06-12-2013 o 21h17

Miss'Żółtodziób
...

Ile uroczych klonów paraduje teraz w defiladzie. Postanowiłam się przyłączyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#957 06-12-2013 o 21h24

Miss'ok
Sahiel
...

Stroje, chociaż ładne, to kompletnie nie dla mnie. No, może po za zwierzakami, które już nawet kupiłem.

#958 06-12-2013 o 21h30

Miss'ujdzie
lupo
Forza Juve!
Miejsce: Storybrooke

Stroje bardzo mi się podobają i kasa na święta niestety przepada... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png już nawet zaczęłam kombinować coś z tą spódnicą z nóżką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#959 06-12-2013 o 21h51

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ciekawe,najbardziej podoba mi się kot i wiewiórka.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#960 06-12-2013 o 22h21

Miss'Żółtodziób
...

A ja musiałam kupić wszystkie 3 zwierzęta. Takie nietypowe dodatki nie trafiają się co tydzień. *^*
Nie dość, że stroje 3 cudownej jakości, to jeszcze darmowa sukienka.... nie tak do końca idealna, choć urocza. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#961 07-12-2013 o 07h19

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Mi się nowa kiecka bardzo podoba, lubię różowy kolor. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#962 07-12-2013 o 08h25

Miss'Żółtodziób
...

Nowe stroje są świetne, ten z łabędziem jest po prostu fenomenalny - właśnie takich bucików brakowało mi do lolicich stylizacji! A pas utrzymany w stylu barokowych sukni jest cudowny. Jestem niemal zdecydowana na zakup wszystkich wersji kolorystycznych tych kozaczków, pasków i spódnic... Boli mnie go jednak, bo siadł mi Internet i MF mogę odbierać jedynie na telefonie, przez co nie mogę zakupić nowości w wybranym przeze mnie kolorze... Byle do poniedziałku...

#963 07-12-2013 o 13h39

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Na defiladzie jest mnóstwo tych nowych strojów! I widziałam sporo fajnych zestawień wykorzystujących nowości.
Bawią mnie jednak niezmiernie wszystkie miss z poważnymi albo mrocznymi minami z tymi ugiętymi zalotnie nóżkami - wygląda to co najmniej zabawnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#964 07-12-2013 o 13h41

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Trochę tak jest - ta ugięta nóżka kojarzy mi się z zalotnym uśmiechem i puszczaniem oczka, bo to jakiś fikuśny podskok czy dziewczęcy krok taneczny, a tutaj same >: (
XD
To takie zabawne, jakby Voldemort tańczył balet czy coś.

Ostatnio zmieniony przez nivata (07-12-2013 o 13h42)

#965 07-12-2013 o 14h35

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Moim zdaniem to jest stereotypowe myślenie co mówicie. Taka poza niekoniecznie musi być powiązana z głupiutką trzpiotką. Równie dobrze poważna, elegancka kobieta może nosić tego typu spódnicę, mieć taką pozę i nie robić do tego głupich minek jak zauroczona pensjonarka. Bardziej otwarte podejście pokazuje nowe horyzonty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#966 07-12-2013 o 14h51

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Pewnie, że elegancka kobieta może zalotnie unosić nóżkę. Nieelegancka też może. I dziecko i nastolatka i babcia też. Może, a co tam, nawet faceci mogą. Wszyscy mogą! Nie zmienia to jednak faktu, że dla mnie lalka, która fikuśnie zadziera kopytko z miną, która zwykle towarzyszy zaparciom wygląda zabawnie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

#967 07-12-2013 o 14h56

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla mnie to naprawdę strasznie stereotypowe, że miss nie może mieć miny innej od wyrazu twarzy dziewczyny z operacyjnie usuniętym mózgiem do takiej kiecki, bo od razu wygląda karykaturalnie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png
Poza tym, równie dobrze można pomyśleć, że ona tą nogę opiera o ścianę za sobą ;] Jakby wszyscy robili do tej spódnicy głupawe minki defilada by wyglądała jakby przejęło ją stado półgłówków XD

#968 07-12-2013 o 14h57

Miss'na całego
Yuki18
...

To ja się delikatnie wtrącę.
W sumie przed chwilą mignęła mi na defiladzie Miss o "smutnej minie" (kąciki w dół, lekko rozchylone wargi) i wyglądała wręcz ponętnie i seksownie (mogę używać takich słów na forum??).

Więc podejście może być zarówno fikuśne, zawadiacko (oparta noga o ścianę), jak i ponętne- ale oczywiście to pojedynczy przypadek, który potwierdza raczej, że na tę spódnicę trzeba mieć jakiś zamysł. Nie można jej tak po prostu przywdziać, bo jest na to zbyt wyjątkowa <3

Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (07-12-2013 o 14h59)

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#969 07-12-2013 o 14h59

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

THIS!
Dokładnie! Mina "smutna" jak to zostało określone niekoniecznie robi z miss karykaturę. Czasem może właśnie dopełnić stylizację i sprawić, że tak jak napisała Yuki, jest seksowna (chyba możemy używać tego słowa, nic w nim zdrożnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png). I zgadzam się - każdy zamysł może dobrze wyglądać jak się ma pomysł. Po co się ograniczać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#970 07-12-2013 o 15h09

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

No, ale bez przesady, przecież nigdzie nie napisałam, że ta spódnica musi być zestawiana tylko i wyłącznie ze słodką miną dziewczynki o IQ psa. Sama ją noszę i nie mam takiego wyrazu twarzy, więc no. xd Napisałam, że tak uniesiona noga kojarzy mi się z czymś dziewczęcym i zalotnym, a groźna, zacięta twarz z wytrzeszczem wygląda przy takiej postawie zabawnie. Nic więcej i nic mniej, po co więc od razu tak wyolbrzymiać i zarzucać mi ograniczenie? Więcej czilu.

#971 07-12-2013 o 23h58

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Moje MM na szybkie szkolenie zaraz się rozmyją przez te piękne stroje  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif

I believe i can fly ♥

#972 08-12-2013 o 05h16

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Jeszcze do tej spódnicy - dziewczyny, wyluzujcie. Wolno chyba mieć jakieś odczucie i skojarzenie, czy od razu trzeba być ocenianą i wciskaną w myślenie stereotypowe. Dla mnie miss z uniesioną nóżką i miną bez skraju uśmiechu nie budzi skojarzeń oparcia nogi o ścianę (według mnie zbyt wysoko i nie pod tym kątem, by było to seksowne), ale fakt, że naszej miss mocno chce się do ubikacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#973 08-12-2013 o 20h52

Miss'wtajemniczona
Asuu

Przyznam, że dziwna dyskusja powstała co do nowej spódnicy, która chyba bije rekordy w sprzedaży. xD
Każdy ma prawo do swoich spostrzeżeń i uważam, że każda opcja pasuje w zależności od punktu widzenia. Ja tam mam wrażenie, że Miss będzie tańczyć kankana albo jakiś inny kabaretowy taniec i szykuje się do wymachu. xD
Do tego tyle widać różnych Miss i pomysłów odnośnie tej spódnicy, że nie da się iść przy niej jakimś utartym schematem. Przynajmniej takie jest moje zdanie. :'D

#974 08-12-2013 o 21h02

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Czy ja wiem czy dziwna? Raczej normalna. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Mi też spódnica kojarzy się raczej wesoło-seksownie niż groźnie-seksownie, ale to tylko skojarzenie, a nie żaden schemat. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Poza tym, hej - tylko mi zaspamowano skrzynkę wiadomościami "hej","odpisz natychmiast" czy "daj mi pieniądze prosze"...?

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#975 08-12-2013 o 21h12

Miss'wtajemniczona
Asuu

Spódnice można łączyć w różnych zestawach, że na każdy sposób można "odczytać" Miss.
Co do wiadomości to mam spokój, chociaż jakiś czas temu jedna z użytkowniczek napisała do mnie i po pierwszej wiadomości "Hej" było zapytanie o moje konto na różnych portalach społecznościowych. Przy tym masa skrótów, których dalej nie rozumiem i ortografia pożal się Stwórcy, a o zasadach języka polskiego wolę nie mówić. Kiedy grzecznie ją poprosiłam o poprawność ortograficzną bym mogła zrozumieć o co jej chodzi, nagle umilkła.
I dlatego zazwyczaj nie odpisuję na zwykłe "hej". .3.

Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 308