W ciuszkach brak jeszcze nowości, nowego bannera też nie znalazłam, ale za to wyszperałam takie cuś odnośnie nadchodzącego piątku... Nine lubi ostatnio odkryte brzuszki xD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Strony : 1 ... 231 232 233 234 235 ... 308
W ciuszkach brak jeszcze nowości, nowego bannera też nie znalazłam, ale za to wyszperałam takie cuś odnośnie nadchodzącego piątku... Nine lubi ostatnio odkryte brzuszki xD

I szerokie biodra 

Miejmy nadzieję, ze nie będzie nic łączonego 
No i gdzie są moje kufry ja się pytam? T^T
Spokojnie jeszcze będą. Znikł baner na pierwszej stronie, więc powinno dziś się coś pojawić. A na wszystkie kuferki o ile dobrze pamiętam potrzeba 45 000MM.
Dziś nie kuferki,a inne atrakcje... 

Nini pls, co to za jakiś failowy rok, wszystko obsunięte
A mnie te przesunięcia nawet na rękę - zwłaszcza że dawno nie było niczego nowego na licytacjach.
Ale z kupnem tych nowych poczekam, aż ceny znormalnieją... Ten pierwszy zestaw ma tylko jedną gwiazdkę, a już widziałam bluzkę wycenioną na 12 tysi - a do końca licytacji jeszcze 3-4 godziny... O.o
Btw, wygląda na to, że w drugim zestawie sukienka i rękawy są osobno - juuuupiiii! Jak tylko zobaczyłam banner pomyślałam sobie "ale byłoby fajnie, gdyby rękawy były osobnym elementem... ale nie-e, czegoś takiego na pewno nie zrobią" - a jednak zrobili! Mrau, uwielbiam "osobne" rękawy :3

serowakanapka napisał
Nini pls, co to za jakiś failowy rok, wszystko obsunięte

No też bym wolała kuferki T^T ale może nie miały pomysłów albo się nie wyrobiły
szkoda tak na nie czekałam:< ale jest jeden plus uzbieramy kasę xD
A jeśli chodzi o te licytacje to z tymi cenami ich chyba źrebi. Biją się o o te stroje jakby nigdy więcej nie miało by ich być. Ceny poniżej 9 tys nie widzę. Obłęd:-:
Ostatnio zmieniony przez Foka10 (09-06-2017 o 11h53)
Foka10 napisał
A jeśli chodzi o te licytacje to z tymi cenami ich chyba źrebi. Biją się o o te stroje jakby nigdy więcej nie miało by ich być. Ceny poniżej 9 tys nie widzę. Obłęd:-:
Według mnie to najlepsze ciuszki dodane do licytacji od czasów sukienek Aurea.

Cieszę się, że w końcu nowe stroje są w licytacjach i do tego całkiem fajne. Teraz tylko poczekam aż ceny spadną, bo nie chce przepłacać xD
Na te kufry czekałam i trochę szkoda, że ich nie ma.
Ja jestem w takim razie najbardziej wyjątkowa (jak zwykle) XD
Ja marzę o tym, by tych kuferków nie było. Musiałabym bardzo długo zbierać.
Normalnie miałabym 50k MM, ale przez to nagromadzenie eventów...
No, przegięli z tymi eventami strasznie i już nic mi nie idzie 
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (09-06-2017 o 15h13)
Jak zwykle boom licytacyjny zadziałał i rzeczy idą po 20-30k xD
Poczekam aż się pierwsza fala wyszaleje. Do tej pory kupuję rzeczy ze starych licytacji, ale zamiast 20k płacę 200MM XD

Właśnie!
Kupuję stare sukienki z pięcioma(!) gwiazdkami za 50 MM! Jeszcze nikt mnie nie przebił XD
To boom licytacyjne jest śmieszne jak dla mnie XD
Popieram, nie ma co się rzucać, za jakiś czas te rzeczy będą szły za strasznie małe kwoty 
Co do kuferków, cóż ich bym się spodziewała w lipcu. Mam nadzieję, że Nine korzysta z tego "wolnego" czasu (no bo co jak co, nowości mało
) i za tydzień na święto muzyki nas pozytywnie zaskoczy 

Zaraz zmarnuję resztki moich MM na aukcjach XD
Zawsze tak mam, jeśli sobie o aukcji przypomnę XD Mam już parę stron polowań na aukcji (ze 4, czyli ze 16 rzeczy licytuję! Nie wierzę w to, co piszę!), z czego jedno to nowa spódnica XD Na razie kosztuje mnie 501 MM ^^ (nie podbijać, nie chcę przepłacać XD chyba, że ją bardzo chcecie, ale tak by mnie nie było stać, bo wydam 5k na jedną spódnicę).
Więc ja tam jestem zadowolona ^^
EDIT: Pochwalę się! ^^ (nie przebijać XD Chyba, że Wam zależy bardziej niż mnie XD To wtedy róbcie, co uznacie za słuszne)
EDIT 2: Ktoś przebił, ale dał "tylko" 1500 MM 
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (09-06-2017 o 17h16)
spokojnie, ceny na pewno podskoczą przez te 3 godziny xD

Obsuwy i ogólnie ta bieda ostatnio mnie nie dziwią skoro Nine ma teraz dodatkowo na głowie Henryka. :') Dla mnie lepiej, że nie ma kuferków, i tak nie stać mnie, by wykupić wszystkie, a tak to zawsze parę dni zbierania dłużej. ^^
Ostatnio zmieniony przez Sulion (10-06-2017 o 01h27)
He he
na kuferki czeka u mnie już ponad 90k MM
wszystko fajnie i pięknie

Jak myślicie, będzie jeszcze jakaś obniżka w Nine na wakacje? Już nie pamiętam, czy wcześniej coś było.. 
A te -60% nie jest w lipcu? O, skoro nie, to jest jeszcze lepiej! ^^
Ale obniżki są 2 razy w roku, więc w wakacje na pewno coś będzie.
KanapkaczusHighus - w zależności od tego, kiedy dokładnie zaczyna się promocja, maksimum obniżek może przypaść na koniec lipca/początek sierpnia. 
A tymczasem jutro... święto muzyki i powrót nutek