Pamiętacie może czy podczas kuferków jest też promocja w banku?
Ostatnio zmieniony przez Maissie (31-05-2017 o 16h55)
Strony : 1 ... 230 231 232 233 234 ... 308
Pamiętacie może czy podczas kuferków jest też promocja w banku?
Ostatnio zmieniony przez Maissie (31-05-2017 o 16h55)
Zapowiada się zaje...fajnie C:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (01-06-2017 o 19h23)

Te. Stroje. Są. Zbyt. Epickie!
Niezwykle mi się podobają wszystkie wymienione, bez wyjątku!
Ale oczywiście nic nie kupię, bo nie mam za co ;-; Obejdę się wyglądem XD
Ale to chyba nie są kuferki? Wstawili bannery, ale bez napisów:
Już wiem! Zawsze tak robią!
1 strój damski do butiku, 1 męski do butiku i 3 damskie do kuferka!
Tak robią zawsze XD Tylko dlaczego znalazłyście tylko 2? Coś mi się tu nie zgadza, ale ta kreska to są ewidentnie kuferki. Patrzę na damski strój. Ta damska kreska jest za piękna na zwykły ciuszek do butiku.
Też obstawiam, że to jednak kuferki "w końcu to już na nie czas
" Tu też się zgodzę z KanapkaczusHighus, te stroje najprawdopodobniej trafią do butiku, a te kuferkowe pojawią się ew. w grafice do "aktualności". Nie zmienia to jednak faktu, że sam baner wydaje się być niekompletny - gdzie nazwa co to za "event? Gdzie data?
EDIT:
ok, dopiero teraz zauważyłam, że "regularne" banery nie mają żadnych informacji, więc teoria trochę mi się sypie.
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (01-06-2017 o 20h33)

No jutro się już okaże czy to kuferki czy zwykłe piątkowe nowości. Ogólnie to bardzo mi się podobają te ciuszki. 
Ojezusie kochany nie mogę! *O*

No tak mi się wydaje, że to nie będą kuferki, bo nie znalazłam żadnych innych strojów. Z drugiej strony, jeśli to będą regularne nowości, to nawet lepiej, bo będą ciągle dostępne U Nine 

wolałabym żeby tylko nowość żeby uzbierać jeszcze trochę kasy ;-;
OMG *.* Śliczne oby to były zwykłe nowości

nivata
Patrzymy na tę rękę z boku, kciuk jest w dobrym miejscu (dla zobrazowania możesz ustawić własną rękę w ten sposób :')) tylko przez ten ogień/lawę zamiast zwykłej skóry zgubiła się gdzieś perspektywa i rzeczywiście wygląda jakby kciuk był ze złej strony. Przynajmniej tak mi się wydaje...
Piękne te stroje *_*
Wow, te outfity wyglądają tak eventowo, że myślałam, że jakiś nowy się pojawił xD

*przytula się do samej siebie* To nie event! To nie event! To nie event!
Te stroje są przepiękne, idealny ogień, cudne wprost <3 Całe mi się podobają idealnie po prostu, brak mi słów ^^ Ten lew jest świetny. Spódnica i w ogóle wszystko idealne, najchętniej bym zrobiła komplet, ale tak nieładnie XD
TYLKO DLACZEGO LEW JEST W DWÓCH CZĘŚCIACH! DDD:
To jedyna moja bolączka.

Spokojnie, Dasharia wyjaśniła warstwy, więc to już nie problem XD
Ale fakt, to jest niemiłosiernie wkurzające, gdy admiinka dzieli ubrania na pół...
Mnie nie powaliły te nowości, ogień raczej nie jest moim ulubionym żywiołem
Ale fajnie, że pojawiło się coś innego, a nie kolejne letnie zwyklaki.
Chyba musiał być w dwóch częściach, żeby dupsko z ogonem było za miss, a łeb z grzywą przed nią. Inaczej trzeba by rysować inny projekt lwa.

Nie wiem, czy zwróciłyście uwagę, ale skoro już tworzą fantastyczne fryzury dla facetów, powinni tworzyć takie, które każdemu by pasowały. Bo takiemu Laurentowi to dosłownie z każdej pojedynczej, która się pojawia, wystają loczki. Totalny ból w zadku, niczego nie można mu dobrać, nawet, jeśli nowa fryzura jest praktycznie tego samego koloru. Czy tylko mnie to denerwuje? Taki brak konsekwencji? Bo po co te nowe fryzurki dla nich, skoro pasuje mniej, niż połowie?
Przy okazji, prawa ręka rzeczywiście jest nienaturalnie wykręcona, ponieważ przy takiej pozycji dłoni musiałaby być zwrócona małym palcem do przodu 
Ostatnio zmieniony przez Mała (02-06-2017 o 22h52)
No właśnie po tym całym zacieszu z kłaków dla faceta (uwielbam facetów z długimi włosami), jak zajrzałam do Gaetana i zauwazyłam, że boyfiendowi mojej miss ZNOWU wystają loczki, to się wnerwiłam. Łatwo robić Nine fryzury pod jednego konkretnego faceta, ale to nie fair. Lenistwo nadal wyłazi z ekipy MF.Mała napisał
Nie wiem, czy zwróciłyście uwagę, ale skoro już tworzą fantastyczne fryzury dla facetów, powinni tworzyć takie, które każdemu by pasowały. Bo takiemu Laurentowi to dosłownie z każdej pojedynczej, która się pojawia, wystają loczki. Totalny ból w zadku, niczego nie można mu dobrać, nawet, jeśli nowa fryzura jest praktycznie tego samego koloru. Czy tylko mnie to denerwuje? Taki brak konsekwencji? Bo po co te nowe fryzurki dla nich, skoro pasuje mniej, niż połowie?
Dokładnie i widziałam na francuskim forum, że również i tam wielu grającym się to nie podoba. Skoro pojawiają się dodatki w stylu fryzur i zarostu, dla mnie wydaje się logiczne, że u każdego chłopaka powinny być one chociażby traktowane jako warstwy, które da się usunąć lub zmienić, tak samo jak ich standardowe ubrania. Mam nadzieję, że kiedyś doczekamy takiego rozwiązania 
@Mała Może kiedyś zrobią fryzjera dla mężczyzn, chyba tylko to by rozwiązało sprawę;p Mojemu wyłazi czupryna spod włosów Dumbledore:D
Druga połowa lwa ma dziurę na zwykłe nogi:( szkoda, bo fajnie wyglądałaby z innymi nóżkami, a tak zostają kawałki lwa między stopami Miss:(