Dasharia ^^ To jeszcze lepiej ^^
Wiesz czemu? Bo stroje regularne są zawsze gorsze od gwiazd
No bo nawet marna gwiazda może kosztować 7500 MM i nikt się nie zbuntuje XD Gwiazdy trudniej zdobyć, więc? Będą cudne ^^
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 229 230 231 232 233 ... 308
Dasharia ^^ To jeszcze lepiej ^^
Wiesz czemu? Bo stroje regularne są zawsze gorsze od gwiazd
No bo nawet marna gwiazda może kosztować 7500 MM i nikt się nie zbuntuje XD Gwiazdy trudniej zdobyć, więc? Będą cudne ^^
Za to mój tak! Bardzo ciężko się tak ubierać, ale ubieranie lalek to nie jest prosta sztuka. Od zawsze lubiłam się zajmować księżniczkami i królowymi, a to jest bardzo królewski styl ^^
Uwielbiam Cannes, ale to tylko raz w roku jest
Na szczęście te ciuszki są cały rok! No może poza gwiazdami XD Nie powiem, że wszystkie brokatowe suknie pokazane tutaj mi się podobają, ale większość ^^
Chyba nie dali wszystkich ciuszków od razu, ale to lepiej
Ciekawe czy będą nowe gwiazdy. Bo nie wiem czy się obkupić czy czekać, bo w sumie festiwal jest do 28 maja 
Póki co w ostatnich edycjach Cannes nowe gwiazdy były, więc raczej teraz też będą ( i zapewne w ilości 5+1 ). I tak jak w poprzednich edycjach rzucą codziennie (lub co 2) kolejnym jednym strojem. Ot choćby, znów dla niecierpliwych:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

agatkaa91 napisał
Chyba nie dali wszystkich ciuszków od razu, ale to lepiejCiekawe czy będą nowe gwiazdy. Bo nie wiem czy się obkupić czy czekać, bo w sumie festiwal jest do 28 maja

A wiecie coś na temat tej białej sukienki zakończonej piórami (druga od lewej) która widnieje na banerze Cannes? Nie znalazłam jej w butiku, czy możliwe, że jest to sukienka jakiejś gwiazdy?
Dasharia napisał
agatkaa91 napisał
Chyba nie dali wszystkich ciuszków od razu, ale to lepiejCiekawe czy będą nowe gwiazdy. Bo nie wiem czy się obkupić czy czekać, bo w sumie festiwal jest do 28 maja
Cannes to nie to samo co KH, ŚK i SC - festiwalone ciuszki są dostępne w normalnym butiku przez cały czas, więc nie ma potrzeby robienia większych zakupów "na zaś". Za to na gwiazdy zdecydowanie warto poczekać, bo choć też można je łapać po zakończeniu festiwalu (mogą się normalnie pojawiać na promenadzie), to jednak zrobienie im zdjęć w czasie wydarzenia daje podwójną (chyba? No, w każdym razie zwiększoną) ilość MN.
, ale jak to festiwal to trzeba się wystroić
I tak myślę, że poczekam na gwiazdy
Chociaż cenowo ciuchy są w miarę bo poprzednio co dali to jednak są drogie
Ja w ogóle nie rozumiem fenomenu Cannes: pojawia się jakaś promenada, na której wyświetlają się misski w towarzystwie gwiazd i nic z tego nie wynika. Plus wrzucają do Butiku stroje na czerwony dywan, które są dostępne przez cały rok, więc nie ma takiego "parcia" na kupowanie jak np. na wycieczkach. No ale styl glamour to zdecydowanie nie mój styl, więc może dlatego nie ogarniam popularności Cannes ^^ Ja czekam tylko na gwiazdy...
Maissie napisał
A wiecie coś na temat tej białej sukienki zakończonej piórami (druga od lewej) która widnieje na banerze Cannes? Nie znalazłam jej w butiku, czy możliwe, że jest to sukienka jakiejś gwiazdy?
Tyle że to nie jest jednen ciuszek, a cały zestaw. Narzutka z piórek jest osobno i w dwóch elementach, jako kurtka i bielizna. 
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (17-05-2017 o 13h54)

Nie ma gwiazd
Ale może się pojawią?
Może?
Może w piątek? A tak ciuszki są spoko, ale ja chcę złapać gwiazdę!
Ogólnie rzecz biorąc bardzo lubię to spokojne Cannes ^^ Uwielbiam ten styl, jak już pisałam wcześniej <3 Nie wiem co więcej powiedzieć, ja chcę tylko jakąś gwiazdę 
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (17-05-2017 o 15h15)
Spokojnie, nie wszystko na raz ^^ Gwiazdy będą, tyle że trochę później - kto wie, może w piątek?

Dasharia napisał
Maissie napisał
Wut? Biała z piórami? Gdzie coś takiego wypatrzyłaś? O.o
A może chodzi Ci o Khanel? Co prawda kiecka jest złota, ale pióra by się zgadzały.Tyle że to nie jest jednen ciuszek, a cały zestaw. Narzutka z piórek jest osobno i w dwóch elementach, jako kurtka i bielizna.
Ja też widziałam śliczna sukienkę z piórami. Od razu rzuciła mi się w oczy jak tylko się zalogowałam. Pewnie będzie później bo przecież by było nudno jakby wrzucili wszystko na raz
Ja na razie nic nie kupuję, czekam dalej. Pewnie coś kupię podczas defilady, bo później jak to wszystko minie to znając życie nie będzie mi się chciało już tego kupować
tak już mam 
Dla mnie najlepsza narzutka z piór, czekam na białą suknie, ciekawe, w jakich jeszcze będzie kolorach i za ile^^
Skorzystałam z poradnika, tego omawianego kilka stron wcześniej i wreszcie, eureka:D mam dwie kiecki, dwie sztuki bielizny i dwie torebki, dziękuję <3

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nie wierzę... Czy tylko ja jestem takim przegrywem i przez przypadek ciągle zapisuje stroje na już istniejącym, zamiast utworzyć nowy? Właśnie takim sposobem straciłam moją najnowszą, według mnie najładniejszą stylizację... ehh, będę musiała dłubać od nowa.
Ja kiedyś zapisywałam tylko na jednym, teraz mam chyba z 70 zapisanych w szafie xD.
No ale jak ściągnęłaś zdj styli to możesz szybko odtworzyć 
Pochwalę się ^^
Mam swój pierwszy milion MN!
Po tylu latach! ^^ W końcu nie jestem skończonym noobem, tylko trochę noobem, jestem różnica XD
KanapkaczusHighus Gratulacje
Nie ma co się śpieszyć, gra ma w końcu sprawiać nam przyjemność 
Btw. patrząc na zeszłoroczne daty kuferków zastanawiam się, czy można się kolejnych spodziewać w ten piątek?

Ja strzelam, że będą w następny piątek xD
Ciekawe jakie ciuszki będą.
Mizu0 Właśnie też się nad tym zastanawiałam... ale sprawdziłam, że święto muzyki zwykle pojawiało się w pierwszy piątek przed właściwym świętem (które wypada 21 czerwca [środa]), co by wypadało na 16-tego. Trochę dziwna wydawała mi się opcja, żeby kuferki i najprawdopodobniej nowe gwiazdy pojawiały się tylko z tygodniowym odstępem.

Kharanne wątpię, ale no. Na logikę powinny być dopiero w wakacje, ale wiadomo jaka to nasza Nine jest. Ostatnio jest kumulacja eventów i praktycznie wszystko zawalili. Steampunk, Cannes... Na całej linii, gwiazdy z Cannes były beznadziejne w porównaniu z tymi z zeszłego roku.
Myślę, że powinni zrobić sobie przerwę i nie uwierzę, jeśli w ten piątek pojawią się kuferki. Będę zaskoczona nawet za tydzień. Widać, że są zmęczeni i robią stroję byle jak, więc może przerwa?
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (30-05-2017 o 22h14)
No cóż jeśli chodzi o kuferki to mi to bez różnicy czy będą w ten pt czy w następny. Chociaż troszkę wolałabym go w następny, bo na ang wersji mam malo hajsów xD
Ostatnio zmieniony przez Mizu0 (30-05-2017 o 22h14)