Dobra, to która czarodziejka ogarnie jakieś nowości do spoilera? 

Strony : 1 ... 202 203 204 205 206 ... 308
Dobra, to która czarodziejka ogarnie jakieś nowości do spoilera? 

nivata Spoilery są wstawione od 198 do 202 strony 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-10-2016 o 00h19)

Dasharia napisał
Now it's official. Słodka matulu, teraz trzeba tylko jakoś nie zwariować do przyszłego piątku.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Super !
Nerra napisał
nivata Spoilery są wstawione od 198 do 202 strony

Cytując Eriś "Wielkie odliczanie uważam za otwarte".
Jeszcze tylko tydzień i najlepsza wycieczka w całej grze będzie dostępna ;3
Lel, to teraz wycieczka dostępna będzie tydzień, a nie 10 dni? Kijowo trochę. xD
Pineapple napisał
Lel, to teraz wycieczka dostępna będzie tydzień, a nie 10 dni? Kijowo trochę. xD
O ja ♥ Jak na to patrzę, to stwierdzam, że mam zdecydowanie za mało hajsów *chlip chlip*
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że bug z kupowaniem przedmiotów z butików eventowych poza eventami, nadal jest naprawiony! /s *zart jakby ktoś nie wiedział*
Mało MM mam, ale i tak się cieszę ^^ Zapowiada się spoko wycieczka ^^
Setarah napisał
O ja ♥ Jak na to patrzę, to stwierdzam, że mam zdecydowanie za mało hajsów *chlip chlip*
O dziewczyny, głowa do góry - damy radę 
Zobaczyłam pewną zależność. W miarę im bliżej KH, tym bardziej oszczędzają dziewczyny. Temu zobaczcie jakie śmieszne ceny w licytacjach! 
Tigram mam do 34 misji zrobione jesli mnie pamiec nie myli. Tym razem mam tez doladowanie w banku do wykorzystania, wiec nie bedzie tak zle mysle
Gwiazdek i tak nie ustrzele, chyba skupie sie na misjach.
Szydelko89, racja. A spróbuj wejść na licytacje w trakcie eventu - głowa mała, jakie te kwoty niskie. xD

Ceny niskie ale ostatnio jak chciałam wygrać licytacje to się jednak okazało, że któraś Miss mnie przebiła także może dziewczyny nie przebijają się cenami ale spokojnie czekają do końca aby wygrać licytację 
Ej, od kiedy mieszkając u rodziców trzeba kupować środki czystości? XD Myślałam, że mieszkając z nimi, myjemy się za darmo. '-'

Pamiętam, że ja jak nie miałam mieszkanka na początku gry to normalnie kupowałam mydło
w zasadzie myję swoją miss codziennie (oprócz wycieczek) więc pewnie bym zauważyła 
Ja właśnie też myłam ją codziennie i po raz pierwszy od dłuuuuuuugiego czasu musiałam jej kupić szare mydło. XDDD

U mnie dzisiaj było to samo, mam konta na trzech wersjach językowych i na wszystkich dokładnie dzisiaj skończyło się mydło, musiałam wejść do supermarketu i aktywować bonus, na szczęście ten odblokowujący wyższe poziomy, a nie z obniżką. Zastanawiam się, czy to nie celowe zagranie twórców gry, żebyśmy szybciej musiały aktywować bonusy 
Ostatnio zmieniony przez Pythia (15-10-2016 o 14h40)
Nazbierałam 20 tysięcy na tą paskudną sukienkę do misji, ale halloween pokrzyżowało mi plany </3 Jednak sobie jeszcze poczekam na wbicie poziomu... 
A co do mydełka to ja również miałam takie odczucie, jakbym dostawała je od rodziców... Nie pamiętam nawet, kiedy ostatnio kupowałam mydło, ale parę dni temu mi się skończyło 
Ostatnio zmieniony przez ellixp (15-10-2016 o 17h37)
Coo, ja mieszkam u rodziców i regularnie kupowałam mydło... jedna kostka zużywa się po ok 20 użyciach ...
Dokładnie Serowa. Ja myślałam do tej pory, że wszyscy je kupują i nie dostaje się go od rodziców O.O I wszystkich kosmetyków można użyć tylko 20 razy 
Dlatego używam go raz na kilka dni, tak jak większość z Was karmi miss.
Lol, ja nigdy nie kupowałam mydła. XDD Dziiiiwne. ;_; Chyba też zacznę myć miss co kilka dni.

Ja myje miss codziennie x.x
To mydło to jest higiena +50%, więc uznałam, że skoro miss nie trzeba karmić codziennie, to myć też nie XD