Osobiście wyznaję zasadę "tylko brudasy się myją" i myję oraz karmię swoja laleczkę co 2 dni XD

Strony : 1 ... 203 204 205 206 207 ... 308
Osobiście wyznaję zasadę "tylko brudasy się myją" i myję oraz karmię swoja laleczkę co 2 dni XD

Moje drogie - właśnie mi się wyświetliła gwiazda "Thorn". Czy on nie jest przypadkiem w gwiazdach KH? Bo jedna postać z tego filmu "Louki"wyświetliła mi się tylko podczas Halloween. Czyżby już pokazały nam się gwiazdy? 
Thorn jest chyba regularną gwiazdą, bo mi się jakiś miesiąc temu wyświetlał.
A już miałam nadzieję !
Ale sama zaczęłam się zastanawiać czy on się nie pokazuje regularnie bo w KH są chyba postacie negatywne tylko
Jeśli mogę to tak ładnie ująć 
agatkaa91 napisał
A już miałam nadzieję !Ale sama zaczęłam się zastanawiać czy on się nie pokazuje regularnie bo w KH są chyba postacie negatywne tylko

Dasharia napisał
agatkaa91 napisał
A już miałam nadzieję !Ale sama zaczęłam się zastanawiać czy on się nie pokazuje regularnie bo w KH są chyba postacie negatywne tylko
Nie tylko, bo np. White Queen czy Bouffy to zdecydowanie pozytywne postaci, a jednak są gwiazdami halloweenowymi.
W kilku przypadkach zdarzyło się, że część bohaterów z jednego filmu pojawia się na regularnej promenadzie, a część - na promenadzie eventowej, np. Thorn jest gwiazdą regularną, ale już Louki - halloweenową. Podobnie jest w przypadku postaci z "Harry'ego Pottera", "Piratów z Karaibów" czy innych filmów.
W sumie mam nadzieję, że w końcu w tym roku uda mi się zrobić kilka zdjęć z gwiazdami
Z tamtego mam chyba tylko dwa zdjęcia
Ja tak samo! Mimo, że nie robię zbyt często zdjęć postaciom męskim, tak z niedoczekaniem czekam na Barbossę 
Barbosse to i ja chce bardzo xd. No i mam nadzieje, ze mi Nazgula wyskoczy ^^
Ja w tamtym roku strasznie ubolewałam, że nie udało mi się zrobić zdjęcia Cruelli de Mon
, na Nazgule też czekam
Mam nadzieję, że uda mi się zrobić dużo zdjęć i nie za 10 podejściem tylko bo wtedy cała kasa pójdzie 
Ja w tym roku mam na szczęście lepiej, bo w tamtym sporo z starszych złapałam, wiec teraz to tylko kwestia czasowa, kiedy w końcu Lucjusz, Bellatrix i Voldek pojawią się na promenadzie xd
Szczerze mówiąc w tamtym roku jakoś bardziej nie mogłam się doczekać KH niż w tym. Póki co to czekam cierpliwie na luzie xd

Ja niestety mam spore zaległości, bo i rok temu zaczęłam w to grać więc i nie miałam dużo kasy żeby poszaleć bo chciałam poziomy przechodzić
W tym jakoś uzbierałam małą sumę ale po KH ostro przygotowuje się na KŚ bo tam już chce przechodzić poziomy
No i plus porobić zdjęcia z gwiazdami 
Miałam tak dwa lata temu na KŚ, wie doskonale ciebie rozumiem 

Straszny ból kiedy jest tylko wspaniałych rzeczy a nie można nic zrobić 
Czy ja wiem. KŚ jest dla mnie mniej interesująca niż KH. Także ten.. zbytnio nie ubolewałam xd A rok temu nie było wglądu do ciuszków, więc to sprawiało, że jeszcze bardziej byłam podjarana xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-10-2016 o 12h43)

Dla mnie i to było bardzo fajne, ale na KŚ byłam doszczętnie spłukana
Właśnie oglądam gwiazdy z KH i strasznie chce zdobyć postacie z Piratów
Oprócz Nazguli i Orka z Władcy mogliby jeszcze Sarumana dać 
Ja tam dalej będę się przy Draconie i bliźniakach upierać xd
Nie pogardziłabym również innymi postaciami np Hermiony w sukience z balu bożonarodzeniowego ( chyba już to kiedyś pisałam xd). Chociaż akurat ona pasowałaby na świąteczny event bardziej xd. Ale taki Snape (tylko wersja dla miss.. bo co mi z Spane'a jak ciuchy będą dla mena...) już pasuje
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-10-2016 o 12h53)

Ja bym chciała postacie że Star Wars. Darth Maul w wersji dla miss byłby spoczko 
Postacie ze Star Wars jak najbardziej ! Już sam Darth Vader przyprawia gęsiej skórki
Ale też mogłyby to być postacie z gier w które grałam
Np. Darth Revan czy inne "gwiazdy"
Trochę się zdziwiłam, że nie ma w ogóle tych postaci. Tylko księżniczka Leia 
Oprócz Lei jest też Amidala z regularnych gwiazd. Ja bym chciała jeszcze Padme w jednej z tych fajnych sukienek, które miała w 2 części. Albo Obi Wan w wersji dla faceta. *u*
No tak, zapomniałam o niej
Ale z wersji męskiej faktycznie by mogli dać kilku Jedi
Ja byłabym też za tym, aby dali z Hobbita krasnoludy 
Szczerze mówiąc wiem, że męskie też się przydają, ale czasem ubolewam nad tym, że nie dają również dla miss.. zwłaszcza kiedy gwiazda ma fajne atrybuty xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-10-2016 o 15h21)

To prawda, w sumie zdjęcie by mogło być z męską postacią i dla faceta ubrania, ale mogliby też stworzyć i dla miss, wiem, że to więcej roboty jest pewnie ale byłoby miło 
heja heja co za szok co za dzień co za radość ja kocham sie w f.l.p :amoureuse: :coeur:
BestSweet1598 twój post nic nie wnosi do dyskusji na temat gry. Proszę pisz swoje posty w odpowiednich działach i tematach, a najpierw zapoznaj się z budową forum i jego regulaminem. Tymczasem dostajesz upomnienie.
Nie lubię męskich gwiazd, zwykle je przeczekuję bo żal mi MM na ubrania dla chłopaka miss. Prawie uzbierałam na przyspieszony kurs nowego zawodu mojej miss:) Słać ją na szkolenie czy wstrzymać się do KH?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)