KanapkaczusHighus napisał
Niestety, jedyny blog o MF, który znam, ma od dawna nieaktualny spis gwiazd (brakuje wielu, w sensie większości), także ten. A szkoda 
Zakładam, że wiem, o którym blogu mówisz i tam akurat spis gwiazd halloweenowych (o które pytała
agatkaa91) na pewno jest uaktualniony i można sprawdzić, ile mniej więcej MM trzeba się zaopatrzyć, bo sekundę temu to sprawdziłam.
Jeśli masz w spisie eventowym gwiazdy z ostatniego eventu (w przypadku halloween będzie to Halloween 2015) to znaczy, że żadnej nie brakuje.
Ja wychodzę z założenia, że najważniejsze są eventowe, resztę możesz zawsze złapać.
Normalnie czuję się, jakby ktoś wymagał przeprosin* za to, że prowadzą go osoby z życiem poza MF i nie uaktualniają regularek na bieżąco, ja to podziwiam, że Lillien ma czas na aktualności, ja już dawno nie małam xD Swoją drogą jak ktoś ma czas, wiedzę i chęci może się odezwać do mnie na PW. *pytające spojrzenie na Dash, bo chciało jej się szperać w linkach xD*
*Dla nieogarniętych – to jest żart, to "xD" na końcu świadczy o tym, że pisałam to z uśmiechem XDDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-10-2016 o 18h30)