Pls, oba są przez dwie godziny, co to ma być. XD Ale Rili, pierwszy ci się poziomowy odblokował, prawda?

Strony : 1 ... 181 182 183 184 185 ... 308
Pls, oba są przez dwie godziny, co to ma być. XD Ale Rili, pierwszy ci się poziomowy odblokował, prawda?

Majeranku, tak, pierwszy poziomowy :')
Właśnie dlatego najpierw kupuje się zapas jedzenia, bo supermarket robi swoje! Dx
YooSti a taki bajer! Nie powinno, mój nick jest z małej. Ino forum wszystko daje zawsze z dużej XD
Takie tam pytanie o opinię o misjach:
Kiedyś dawno bardzo temu [...] i się okazało, że tutaj są misje "rzuć X wyzwań" (np. 8000).
No i co o nich sądzicie? Trudne?
A dziewczyny z niższych poziomów: Zbieracie już na takie misje? Bo ja tak.
Ja nie mam najmniejszego problemu z takimi misjami 
Obecnie mam 590 wyzwań, a przeczytałam właśnie, że za parę poziomów będę potrzebowała jedynie 200, więc jeszcze na długo nie muszę się martwić 
Edit: Teraz z nudów rzuciłam wyzwania wszystkim misskom, które były dostępne i z 590 zrobiło się 640 XDD Chyba codziennie będę tak robić, na wyzwaniach bez zakładu nie mam czego stracić, więc nie ważne, że za prawie każdym razem przegrywam XD
Ostatnio zmieniony przez ellixp (09-06-2016 o 19h03)
Ja mam chyba 901, bo regularnie rzucam wyzwania. Widzisz, wcześniej było 50, teraz będzie 200, ale kiedyś będzie 8 000 i będziemy błagać o wyzwania w wątku do tego przeznaczonym XD
Z zaliczeniem takich misji nigdy nie mam problemu, zawsze mam więcej niż zadanie tego wymaga
Wystarczy robić je regularnie i wysoka liczba wyzwań sama się uzbiera. Aktualnie mam około 1500, więc starczy na dłuuugi czas 
Żaden problem ja już od jakiegoś czasu o ile mogę i nie zapomnę to codziennie wysyłam nawet wszystkim miss wyzwania. Tak z ciekawości zobaczyłam ile mam wygranych wyzwań - 3400 myśle że jak tak dalej pójdzie to może i nawet długo mi nie zajmie 8000
No cóż, kiedyś miałam z tymi misjami problemy, ale teraz mam już ponad 15 tysięcy wygranych wyzwań, więc dopóki Beemoov nie zaszaleje i nie zrobi nowych misji, to nie mam się o co martwić. XD

1025 wygranych wyzwań - w tym roku chyba była koronacja Bolesława Chrobrego i jego śmierć jeśli dobrze pamiętam.
Powiem krótko: XD
Jakie historyczne.
Pamiętacie o rozmiarze steampunkowych gwiazd? Ja na swoim profilu nadal mam wielkoludy, ale na profilu Iremi widzę je w normalnym rozmiarze XDD Też tak macie?
Płacze, ogarnęłam zapas wszystkiego poza żarciem dla zwierzaka, niech mi dadzą cokolwiek do wakacji jak najszybciej plss...xDD
Te "nutki" w polowaniu pojawiają się w tych samych miejscach, co pisanki na Wielkanoc, prawda?
coś mi się widzi, że z konieczności aktywuje się jutro mój bonus -50% u Nine...
Oo faktycznie, dla osób które mają jeszcze -50% będzie to bardzo niekorzystne...
Ale nutki- fajny pomysł. Zawsze jakieś urozmaicenie 
Miejsca te same co przy jajkach i długopisach znalazłam te nutki o wiele za szybko xD

dwóch nie mogę znaleźć, więc domyślam się, gdzie muszą być
cóż, jutro czeka mnie robienie listy zakupowej i korzystanie z obniżki. dobrze, że mam kasę i mogę jej trochę wydać 
Dziękuję beemoov za event idealnie wymierzony w czas, gdy nie będę miała dostępu do laptopa i pewnie z internetem też będzie słabo. KC missfashion. XDD

Naaah, bardzo łatwo przeoczyć te nutki. Muszę chyba zainwestować w okulary do czytania xD.

Ja na razie znalazłam wszystkie nutki z dnia dzisiejszego ^^.
Przez te nutki pewnie będę zmuszona wejść do nine i odblokować bonus... no dzięki!!
Ej dziewczyny, zoologiczny też działa na odblokowanie obniżki?
Jak supermarket działa, to on pewnie też :c
Lejdis, pomóżcie. Czy zdarzyło się którejś z was, że miała błąd w grze w postaci brakującego przedmiotu do zebrania? Mam problem z jedną nutką. Przeszukałam WSZYSTKO kilka razy, dokładnie i powoli i nie ma...
Napewno jest. Po prostu przeoczyłaś
. Jak były jajka wielkanocne to tez na początku nie mogłam ostatniego znaleźć.
Dessdemona napisał
Lejdis, pomóżcie. Czy zdarzyło się którejś z was, że miała błąd w grze w postaci brakującego przedmiotu do zebrania? Mam problem z jedną nutką. Przeszukałam WSZYSTKO kilka razy, dokładnie i powoli i nie ma...
Ostatnio zmieniony przez Sante (17-06-2016 o 19h54)