Kuferki byłyby całkiem spoko gdyby nie ta cena ( i moja świadomość że jak zwykle trafie na kuferki gdzie nie będzie w nich nic ciekawego) 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 180 181 182 183 184 ... 308
#4526 03-06-2016 o 19h30
#4527 03-06-2016 o 20h05
No ale są strasznie drogie

#4528 04-06-2016 o 12h08
Wylosowałam -50%, teraz tylko przez pół miesiąca nie wchodzić do Nine, żeby przecena się nie zmarnowała i mogłabym zrobić super duże zakupy XD
Ostatnio zmieniony przez ellixp (04-06-2016 o 12h09)
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#4529 04-06-2016 o 12h11
Fajnie by było gdyby więcej niż 1 osoba napisała coś o mojej stylizacji, którą wczoraj wstaiłam do wątku o ciuchach...
https://discord.gg/XyTtcas
#4530 04-06-2016 o 13h14
Sorry, ale...
KanapkaczusHighus - znowu, &%$@#^, zaczynasz. Chcesz, żeby ktoś skomentował twoją stylizację? To może sama najpierw to zrób! Spójrz, do cholery jasnej, najpierw na siebie i co ty robisz oraz jak się zachowujesz! Ty sama, totalnie nie komentując wcześniejszej prośby o rady Kharanne, napisałaś w temacie o ciuchach:
Aż mi słów zabrakło, jak przeczytałam przed chwilą tu twój post skamlący o uwagę.A ja się po chamsku wepchnę:
Na dodatek wstawiłaś tylko jedną stylizację, jak zwykle oczekując, że cały sztab użytkowniczek rzuci się na ciebie z gotowymi radami, jak zrobić za ciebie zajebistą stylizację. Tam zwykle wpadają dziewczyny z przynajmniej kilkoma WŁASNYMI pomysłami i proszą o pomoc w zadecydowaniu, który jest lepszy.
Dobrze wiesz, że jak trzeba, to potrafię być uczynna i pomogłam ci, kiedy potrzebowałaś, ale czasami po prostu szlag mnie trafia, jak patrzę na twoje zachowanie "Jestem Pępkiem Wszechświata, Więc Dlaczego Nikt Mnie Nie Zauważa?...".
#4531 04-06-2016 o 15h12
To niech Cię trafia, bo mnie trafia jak ktoś mnie cytuję.
Chciałabym wstawić drugą, ale najpierw chciałabym by ktoś to zauważył.
Poza tym to nie pierwsza taka sytuacja - kiedyś też tak było, że tylko jedna osoba skomentowała, a nie było innych aktualnych stylizacji.
Ale jak chcesz, mam to gdzieś.
#4532 04-06-2016 o 15h59
Oho, we've got attention seeker over here c:
KanapkaczusHighus Nie jestem pewna, czy faktycznie zależy Ci na radach, czy na posłuchaniu pochwał na temat stylizacji. Z resztą, nie ma żadnego przymusu, że każdy musi komentować wszystko, co inni wstawiają. Może nikt po prostu nie miał nic konstruktywnego do powiedzenia? Nie zapytałaś konkretnie o co Ci chodzi, więc nikt konkretnej odpowiedzi Ci nie udzielił. Tutaj zalatuje mi po prostu poszukiwaniem atencji i troszkę hipokryzją i miejscami wręcz chamstwem. Podpisuję się pod wszystkim, co napisała Saeniver , spójrz na siebie, zanim coś skrytykujesz, bo takim zachowaniem tylko zniechęcisz innych do siebie.
Ostatnio zmieniony przez AyuKim (04-06-2016 o 15h59)
#4533 04-06-2016 o 16h03
Jak masz to gdzieś, to dlaczego wszyscy nie możemy mieć gdzieś Twojej stylizacji? Nie zamierzam komentować, kiedy ktoś się tak wszędzie narzuca, sorry. I to widać po całej Twojej karierze na forum, że szukasz atencji. Nikt też nie zrobi stylizacji za Ciebie; można się oczywiście pozachwycać lub pomóc w wyborze, ale widocznie Twoja stylizacja nikogo tak mocno nie pochwyciła, żeby ją dłużej skomentował. Może trochę poczekaj, czy coś?
Saeniver poza tym, ma chyba prawo do cytowania Twoich słów, nie widzę w tym przeszkód
my c o n s c i e n c e wants vegetarianism to win over the world and my s u b c o n s c i o u s is yearning for a piece of j u i c y M E A T
b u t w h a t d o i w a n t ?
#4534 04-06-2016 o 16h06
Ja nie wstawiłam stylizacji by czytać pochwały, tylko wydaje mi się, że ją schrzaniłam i chciałabym się dowiedzieć co konkretnie.
Ja doskanale wiem, że od Was to mogę liczyć tylko na negatywną opinię o mnie i o wszystkim co moje.
Dziękuję, hejtujcie sobie mnie, mam to gdzieś.
#4535 04-06-2016 o 16h19
Jak dla mnie to to wygląda troszkę inaczej. Tworząc wpis na forum automatycznie "reklamujesz się", inni wchodzą na twój profil i głosują xD PROSTE... A potem jest lament, że w finałach nie ma ładnych stylizacji ;_;
LIFE IS BRUTAL

#4536 04-06-2016 o 16h29
Ale jak moją mi dawać serca jak schrzaniłam stylizację, bo nie czaję? Tutaj są wysokie wymagania, a moja lalka jest brzydka.
#4537 04-06-2016 o 16h49
Boruuu, znowu jakaś drama czy tam Dłuższa Dyskusja Nie Na Temat z udziałem Kanapczusi? X'''D ZNOWU!? X'D No plz, większość z was jest starsza od niej... Skoro widać, że pod pewnymi względami jest niereformowalna, po prostu ignorujcie jej posty. A niech sobie pojęczy, jeszcze jej zdąży przejść. XDD Zalatuje mi troszkę dzieckiem ałdi. A z tego się wyrasta. Zresztą widać, że powoli bo powoli, ale już jej zaczyna troszkę przechodzić. Przecież wcześniej pisała posty w innym tonie... A teraz właśnie z takiej pierdoły znowu drama wyrosła. Jeden post w temacie nie wystarczył? XD Był potrzeby, nawet bardzo. Był potrzebny, ale nie w takich ilościach. Ja wiem, że hipokryzja. Ja wiem, że denerwujące. Ale takim to trzeba grzecznie wytłumaczyć, co nie pasuje w ich zachowaniu. Albo ignorować, jeśli nie dociera. Nawet ta druga opcja jest zalecana, bo wszystko, co miało być powiedziane, zostało powiedziane.
Ja wiem, że macie już od tego zaparcia, ale no proszę, zrozumcie. Jeszcze teraz zaśmiecamy forum. No i po co się jeszcze denerwować, nooo! XD Luuuzik, mamy łikend! Ciepło, idźcie pobiegać, poleżeć na słoneczku, czy co tam lubicie robić, by się odstresować. XD Kanapczusio, do ciebie też mówię. XDDD Nikt ci nic złego nie napisze, jeśli nie będziesz miała do nikogo pretensji o nic, i jeśli będziesz miła. A przede wszystkim niespinająca pośladków. XDDDDDDDD
Meeeh, offtop. XD A jaka ładna ściana offtopu mi wyszła, no! Wygońcie mnie spać, bo chyba źle się czuję...
Kochane moderatorki wybaczą? <3
A my się tymczasem lepiej przenieśmy do innego wątku, na PW czy tam do niebytu z tą rozmową, bo luźne rozmowy na temat gry nie są luźnymi rozmowami na temat pewnej graczki.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-06-2016 o 16h52)
#4538 04-06-2016 o 16h59
Ja tylko jeszcze dodam, że jeżeli oczekujesz po prostu opinii na temat stylizacji, a nie np. doradzenia, który element bardziej pasuje, możesz wziąć udział w grze "Oceń miss powyżej". Dziewczyny często piszą tam co im się podoba, a co nie w stylizacji, i raczej tam nikt cię nie zignoruje.
#4539 04-06-2016 o 17h10
Taa... Była taka sytuacja, że mnie w grze pominęli, ale trudno. Później.
#4540 04-06-2016 o 20h29
KanapkaczusHighus zapraszam cie tutaj //www.missfashion.pl/forum/t5779,1-oce%C5%84-miss-powy%C5%BCej-ix-kontynuacja-gry.htm jak chcesz się pochwalić stylizacją i chcesz aby twoja stylizacja była zauważona.
Po za tym nie każda miss siedzi 24h na grze i przegląda forum. Troche zrozumienia i wiary w siebie, a żale jak masz jakieś to proponuje przestać grać lub załóż bloga Pozdrawiam 
wyszłam z wprawy w linkach 
Ostatnio zmieniony przez YooSti (04-06-2016 o 20h30)

#4541 04-06-2016 o 20h42
YooSti url z bbc i cała magia działa ^^
Jak ktoś ma do kogoś jeszcze jakieś żale to proszę na pw między sobą, a temat tutaj skończyć na czym stanęło.
#4542 04-06-2016 o 20h54
Trochę nie fajnie się zrobiło, więc zmienię temat :V
Jestem na siebie strasznie wkurzona. Nie chciałam wchodzić do Nine, aby nie aktywować zniżki -50%, bo w 500 MM i tak nie wiele bym zdziałała, no ale ten napis na profilu "NEW! Nowe kuferki z niespodzianką Manga oraz stroje dla miss i jej chłopaka!" tak mnie kusił, kliknęłam i do butiku mnie przeniosło. Jaki ze mnie głupek, byłam pewna, że na stronę kuferków mnie przeniesie, ale mogłam pomyśleć, bo przecież zawsze do Nine przenosi... 
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#4543 04-06-2016 o 21h17
Ja nakupowałam jedzenia i mydełek zanim zaczęłam otwierać kuferki, bo tym razem będę omijać nine, aż nie uzbieram trochę hajsów XD
#4544 04-06-2016 o 21h48
Matku, że też ja nie pomyślałam o żarciu, zostały mi tylko trzy steki. DDD: Ale cóż, może jakoś utrzymam swoją miss. XD Zresztą, to chyba jest tak, że pierwsze odblokowują się ciuchy za poziomy, nie? I dopiero za drugim razem odblokowuje się -50%?

#4545 04-06-2016 o 21h55
Ja na ostatniej promocji zrobiłam zapas żarełka xD teraz ruszyłam z poziomem , nareszcie mam więcej MM i MN <3 chociaż dużo mniejsza ilość hajsu w oczy gwizda ;_;

#4546 04-06-2016 o 22h36
Ja nigdy nie wiem Ziółko które pierwsze. Nie czytam nawet tych informacji i nigdy też do mnie nie dotarło, że to się odblokowuje po wejściu w butik. Skaju mnie dokształciła w czasie ostatniej wycieczki jak mówiła o promocji a ja takie coooo ale jak to, to można to przeczekać? XDD
#4547 04-06-2016 o 23h02
A mi sie trafiło 2x 50% co z tego jak i tak użyc nie moge ;-; źle odczytałam i dwa bonusy poszły sie ... ( w nie pamięć ) mam nauczke na przyszłość ( a chciałam kiece kupić na misje ) musze teraz czekac na lipcową obniżkę cen ;-; biedna ja nelumi a widzisz rok nie używania forum i człowiek zapomina
( ja ofc)
N z dużej powinno być a nie z małej 
Ostatnio zmieniony przez YooSti (04-06-2016 o 23h03)

#4548 04-06-2016 o 23h03
Podejrzewam, że kolejność zależy od otwarcia kuferków. Jeśli najpierw odblokowałaś ten z możliwością kupna ciuchów z wyższych poziomów, to od aktywuje się pierwszy.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#4549 04-06-2016 o 23h12
Rety, czemu supermarket też musi aktywować promocje w butiku Nine? :< Niby mam na stanie jakieś pierniczkowe ciastko (ze świątecznej krainy jeszcze xD) i 19 batonów avril, żeby zaliczyć misję, ale czy to wystarczy, by nazbierać kasę i przeżyć? Cóż, okaże się niebawem. :d
5w4
#4550 04-06-2016 o 23h24
Odnośnie tej kolejności to znalazłam coś takiego:
Ja już swoje bonusy przepierdzieliłam... i z żadnego nie skorzystałam XD Ale nie jestem dobra w przeczekiwaniu. Łatwo przyszło, łatwo poszło, trudno...