Hee, znowu stroje rysowane przez użytkowników? Czyżby jakiś kolejny konkurs, w którym mogli brać udział tylko gracze z francuskiej wersji?

Strony : 1 ... 179 180 181 182 183 ... 308
Hee, znowu stroje rysowane przez użytkowników? Czyżby jakiś kolejny konkurs, w którym mogli brać udział tylko gracze z francuskiej wersji?

A może to z tamtego konkursu, bo pewnie dostali mase prac, więc teraz wzięli kilka innych? *stara się myśleć pozytywnie*
Tak czy siak - są strasznie fajne. Pasek zasłaniający rękę jest boski i pierścionek z fruwającymi gwiazdkami też. W drugiej stylizacj zachwyciła mnie ta wstążka z kwiatkami i motylkiem, ale pasek i opaska też są urocze.
EDIT
Och, to co zaslania rękę, to nie pasek, to spódnica. Kurde, znowu trzeba będzie bawić się warstwami...
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (27-05-2016 o 10h26)
O, nawet nie zauważyłabym tych strojów gdyby nie wy
Są śliczne, muszę przyznać, że gracze mają lepsze pomysły niż beemov 
Ja myślałam, że to tren zasłania, ale no cóż.
Dobre zastępstwo dla ręki Seluny.
To możliwe, że z tamtego konkursu - nie wierzę, że nikt nie pomyślał o takim zakryciu rąk by pasowało do rąk Popina20.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (27-05-2016 o 10h40)
Tak, to są docenione prace z tamtego konkursu, przynajmniej tyle wyiskałam z przetranslatorowanego tekstu na francuskiej wersji xD
Kolejny powód by uczyć się języków.
Czyli dobrze myślałam 
Pewnie niedługo wrzucą informacje też na polską wersję i się upewnimy. ^^ Pomysł dobry, ciekawa tylko jestem, czy to francuscy gracze. :')

Mnie mimo wszystko zaskoczył drugi strój jest niesamowity taki delikatny. Po prostu piękny. W pierwszym stroju według mnie jest za dużo. Pełno dodatków, dlatego za dużo się tam dzieje. Miałam zbierać na biurko do kolejnej misji, ale tak się zachwyciłam tym drugim strojem, że biurko chyba będzie musiało poczekać.

A takie tam pytanie o opinię:
Co sądzicie o misjach "Zdobądź X MN"?
Łatwe czy trudne? Utrudniają przejście poziomu czy ułatwiają?
Mi ułatwiały, bo zawsze miałam duuużo więcej MN niż było wymagane :"D
Zawsze te zadania z MN odznaczało mi od razu, więc nigdy nie musiałam jakoś potężnie zbierać.
Ja uwielbiam, tyle stałam na 16 misji, że teraz jak na mój poziom mam dość dużo MM
Właśnie mam zadanie, aby mieć 40.000 Miss nastroju, ale mam już 400.000, więc przez długi czas nie będę musiała martwić się takimi zadaniami :V
X MN mój głupi mózg przeczytał jako x-men XDD Ja osobiście lubię te misje, bo nigdy nie mam z nimi najmniejszego problemu.
Tak pozwolę sobie zmienić temat... co jaki czas pojawiają się na promenadzie nowe gwiazdy?

Mi się dalej pojawiają, ale dają 5000 MN, a nie 10000 :V
Co do misji z MN, jak na razie też nie mam problemu. Właśnie, na razie. xD

Pytam się, bo wyczytałam w pewnym wątku, że misja na 13 poziomie "Zdobądź 10 000 MN" była dla niektórych nie do przejścia. Ja tam nie mam z takimi misjami problemu - Jeszcze kilkanaście tys. MN i będzie 200 tys. MN, a aktualnie nie muszę mieć nawet 50 tys. 
Żeby mień 10000 MN, trzeba złapać tylko (albo aż xD) dwie gwiazdy, więc nie jest to tak dużo.

Wiem - na 12 levelu myślałam, że jak zrobię zdjęcie gwieździe to dostanę 10000 MM i w ten sposób przeszłam misję z 13-tego poziomu. To uczucie gdy dostaniesz MN, a myślałeś, że MM XD
Zgadzam się, ja nigdy nie miałam problemu z tymi misjami. nawet teraz mam sporą nadwyżkę choć jak widze niektóre miss o podobnym poziomie no to i tak stwierdzam że u mnie trochę biednie 
Również nie miałam problemów z tego typu misjami, mogę wręcz powiedzieć, że miałam wrażenie, że "przechodziły się same"
Właściwie to nawet wolę je od na przykład "wygraj x pojedynków", bo tych dla odmiany zawsze mam za mało. Chociaż i tak lepsze pojedynki niż kupowanie czterech sukienek, za które trzeba zapłacić w sumie 76582 MM :v (eh, pozostaje tylko oszczędzać i czekać na letnią wyprzedaż).
Ktoś się stęsknił za chamską reklamą w moim wykonaniu (poza mną)? c;
Pokichało ich z tymi kuferkami aaaaaaa
Dlaczego teraz, no błagam. '-' Chociaż... Przecena w butiku przyda się do kupienia rzeczy do misji! I mangowe stroje mogą się przydać.

Eh... kupiłam te droższe kuferki z kilkoma wersjami kolorystycznymi, ale jak na złość z srebrnymi dodatkami jest tylko czerwony i niebieski... i tyle MM w błoto... 

TAKIE kuferki..! Chcą mojej kasy i chyba niestety ją dostaną... ;_;

Ja p... z tego przyda się tylko MM i przecena na gwiazdy (0 MM za #Selfie czy jakoś tak).
Taaa, bo przecena -50% i darmowe wizyty w salonie piękności to słabe okazje :>
Nie mam tej przeceny, ale te w salonie piękności może się przydadzą.